Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
@borka31282 od 10 do 14 dni mozez ist na kontrolu. Ja som bola 13 den.
Mam na vas otazku, ked dostanem menzes nie rano ale v priebehu dna alebo vecer, estrimax zacinam brat v ten den a potom kazdych 8 hodin? Alebo cakam na dalsi den?
Baby, keby niektora potrebovala, zostal mi puregon, menopur,.diphereline aj pregnyl....vsetko nove....
Dievcata ide niektora v stredu na odber ? Ja idem prvy krar a bojim sa tej narkozy
@borka31282 ahoj, radšej im zavolaj dopredu, ale myslím, že v pondelok to bude ok.
@moooonca ahoj, cely zakrok trva 15 minut, stopovala som to, ked som cakala 🙂. Nas v ten den 5, cca o 8.30 nad brali na izbu, od 9 sa zacalo. Ja som bola posledna, asi nejakych 15 minut som este pospala a potom sa uz prebudzala. Zo zakona tam musis polezat 2 hodiny, medzitym nam sestricka vsetko vysletlila, co nad caka, prisla embryologicka, dohodli sme sa co a ako a tie 2 hodiny utiekli ank neviem ako. Asi o 12.30 uz som utekala za manzelom a sup domov. Nie je sa coho bat 😉
A je tu taka co jej to vyslo na 1x ????
Baby chcem sa spytat...mali ste aj vy bolesti po KET? Som 9 den po Ket ( den vkladu neratam) a uz niekolko dni ma dost boli brucho, vajecniky a sem tam krize...o paleni zahy radsej nehovorim
A dnes pravy vajecnik uplne velka bolest...myslite, ze to moze byt z tych liekov? Bolest je to ako pred ms..kazdy raz ked idem na wc sa bojim ci tam nieco neuvidim...
@19lilly mna aj predtym bolelo brucho pri Et a Ket...ale teda pri tomto je to fakt brutal!! Preto sa stale obavam ked idem na wc, co ma tam caka...
@skovarik zatial sa tym nestresujem, prihovaram sa stale aj hladkam 🤗 len fakt bolesti velke a do pondelka daleko...a myslim, ze test by bolo este velmi skoro robit
Hura tak vyber uspesne dnes za mnou. Bolo len 8 vaj ale povedali ze staci. Vklad bude asi v pondelok.
Aj vas po vybere bolelo brucho? ( nic hrozne len taky tlak)

@borka31282 skús tam zavolať. Oni pracujú aj počas sviatkov a víkendov. Vždy má niekto z lekárov službu, tak je možné, že ťa vezmú aj v tedy.