Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
baby prosím vás tá cena za PK to je dokopy za všetky embryjka? Alebo každé sa platí zvlášť? To teraz tak rozmýšľam 🙂
@pancuska ahoj...tak gratulujem, prajem hlavne úspešné oplodnovanie a potom vyvíjanie 😉 , predpokladám, že sa cítiš fajn, keď už veselo píšeš, to sa teším... 🙂 držím palce vo štvrtok.....PK je jedna suma + embryoskop pri PK je druhá suma, predpokladám, že je jedno, koľko vajok...
@alibabaa tak držím place, nech pekne rastie 🙂 a ako sa cítiš? Ja okrem sem tam pocitu, že mám namiesto maternice kameň a sem tam pocitu, že mi citlivejú prsia nič ☹, tak to už tak nejako pomaly vzdávam a pripravujem sa na najhoršie...
@rojica no čo? stratila som prehľad...nemala by si byť už na krvi?
@chrustik10 nie moja ešte...až v piatok idem na krv....zajtra budem 12 DPO...... 🙂 ...ešte je čas...ale aspoň sa to už pomaly kráti.....a ty ako?
@rojica ťažko....furt sa pozorujem...a manžel ma zabil otázkou, kedy budem testovať...reku v pondelok na krvi, skôr ani náhodou 🙂
@chrustik10 bolia ma prsia, nechut do jedla, smadna, ale neviem vela pit, lebo ma napina, citim vsetky pachy, som unavena, vecer sa objimam s wc, picha ma kde tu vsade mozne..
@pancuska a čo sa týka tej maternice - to si vyhrala na plnej čiare...v podstate ide o to, že ty máš maternicu do hora stále, my ostatné musíme mať naplnený mechúr, ktorý tú maternicu zdvihne, aby sa dali vložiť embryjká....vysvetľovala nám to sestrička po opu...
@chrustik10 jooooj moja myslela som ze mi bude lepsie.....este trosku krv po wc a boli ma prava strana....no hadam to prejde??!!!cely den by som len spala,tak lezim....a som zvedava na zajtra!!!?? 😉 ale co ma najviac potesilo ked mi embryologicka povedala ako prve "vyborny speriogram-fakt super" tak som bola rada ze aspon moj M mi robi radost ked ju nemam zo seba kedze ja som pricina....ale tak clovek za niektore veci nemoze!! dneska zacinam utros a od zajtra fraxik pichat,musim ist aj na hematologiu kvoli krvnemu obrazu....
@chrustik10 ja to hádam skúsim vo štvrtok testnúť aby som potom nebola veľmi sklamaná v piatok z výsledku..... ☹ .....to nie je dobré keď sa stále pozoruješ....zamestnaj sa niečím iným... 🙂
@alibabaa od kedy máš takéto stavy? ja som 5 dní po vklade a nič ☹
@pancuska perfektné, inak ja tu píšem o štvrtku, ale ty asi pôjdeš na PK, čo? a neboj, to tá narkóza, ale ty to poznáš...vyspíš sa z toho a zajtra bude dobre...
@rojica a cítiš aj niečo iné, okrem bruška?...zamestnávam sa knihou a od zajtra začnem písať prácu do školy, tak snáď mi to prejde....
@chrustik10 nie vôbec nič iné necítim...aj to bruško cítim len občas...... 😒 ......no vidíš to je super hneď prídeš na iné myšlienky.....a ani sa nenazdáš a bude pondelok..... 🙂
@chrustik10 ano PK aj embryologicka povedala ze ak to bude zajtra OK tak by mi doporucila PK...inak velmi prijemna,mala som z nej velmi dobry pocit!!zajtra budem ovela mudrejsia....a dala si si aj zmrazit ze? neboj sa moja,nemusis mat priznaky ako ine baby!!kazde telo je ine....
@rojica no som rada ze to mam za sebou,inak som prisla posledna ako ty,uz ma cakali 😉 tak som si na teba spomenula 😉 este vklad ale az zajtra budem vediet kolko sa oplodnilo!!a podla toho bude pokracovanie.....dneska som este taka mimo tak len lezim.....som myslela ze mi nic nebude ale som sa mylila!!!

@mig219 Ahoj, ja som tiež pichala dipehereline-gonal-luveris a posledné dni sa mi ťažko pichalo ako do kameňa, aj modrinky sa mi urobili a už normálne som bola z toho ubolená, aj som si poplakala. Posledné dni mi ani ihla nešla poriadne pichnúť. Neboj, zvládneš to, o chvíľu to budeš mať za sebou, držím palce. 🙂