Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
Do 8.30
Jangyn Ďakujéém 🙂
jangyn ☹ je mi to luto. Ale aspon si uzijes leto a vodu a tatarak. A na jesen sup do dalsieho ket. Moc ti drzim palce.
Krakulka, tak fajn ale ziadne prudke pohyby a ziadne umyvanie okien .hehe 😀
sylvyka, veru vzdy po sone si poviem ze uz sa nemusim bat a vzdy& to na mna dojde. Ale s tym sa asi budeme musiet zmierit lebo ten strach uz nepominie. 😀
luciamk, ten oddych plati aj pre teba. Pekne labky na stol a nech muzik maka. hehe
Vďaka mayka, ale ja dúfam, že pôjdem na 2. KET už niekedy v auguste, aby som mohla práve vtedy odísť na dovolenku. 🙂 Aby mali v brušku pokojnejšie prostredie.
dobry den prajem kukulienky 😀 😀 😀 vikend bol krasny ze 😉
jangyn je mi to luto ☹ ale neva 😅 po lete do toho prasknete, tak si uzi svoje posledne leto 😀 😀
zajtra idem na utz 😕 tak ma to zacina dost matat 😕 priznaky ziadne 😀 😀 to sa mam co 😀 😀
a znova mi vybuchla umyvacka 😠 do riti
och,
som na teba myslela ci si isla na utz dnes alebo zajtra ides. Som hrozne zvedava na teba.
priznaky budu. neboj nic po utz to zacne. 😀 Psychika spravi svoje a od zajtra budes grckat. 😀
A nie kazda z nas grcka. Ja ani raz takze kedze si ja cez kopirak tak nebudes ani ty. Budes len unavena a bude ta gebula boliet. No a este ta bude aj sem tam palit zaha. hehe
A co si psravila tej umyvacke, Ako ze ti vybuchla?
mayka ja neviem proste z nej vyteka voda a nie cez hadice ale normal okolo dveri dole 😠 😠 😠
strasne sa bojim na zajtra ze ci je vsetko OK 😕 a to musim napisat esej dnes do skoly 😝
tak to je sila s tou myckou. Kolko ju uz mate? Ta nasa ma 2 roky a hned ako skoncila zaruka vypadlo sklicko na displeji. No kvoli tomu servisaka volat nebudem ale nastve to. Nebola prave najlacnejsia. 😠
Ten strach zo zajtrajska chapem. Ja som bola na mrtvicu. Ale zazijes najkrajsi pocit na svete. ja som rozmyslala ze si pred tym utz spravim tehu test. 😀 Ale nakoniec som si ho nespravila a morsky konik tam bol ako vysity. 😀
Takze ten strach je normalny pockaj ked budes sediet na chodbe cakat kedy ta zavolaju . To bude hotove psycho. 😉
Uz si volala servisaka na mycku?
nevolala bo to nie je nasa mycka 😠 ma asi tisic rokov 😠 my sme totiz v podnajme 😝
to je psycho mycka a seriem na nu 😝 fuj jaka som nastvana idem zhanat miesto servisaka architekta 😀 tak 😀 😀
juuuj no tak to potesi. Najomnik bude rad. Ze bude musiet novu zhanat. len snad ti to neda k nahrade.
nerozculuj sa lebo budes mat deti nervakov. To mi vzdy muz hovori ked sa rozculujem. hehe
A naco architekta, Myslis ze on tu mycku opravi? 😀
Ahojte pipiny.Och ani ja nemam ziadne priznaky,z casu na cas sa ozve zaludok a to je vsetko ☹ Uz som mala v kosiku 2 testy ze budem testovat ci tam ciarky ostali ,ale potom som to vratila (400sk) do regalu,ved v stredu idem na krv.Och zajtra ides kedy?musim porovnat nase hcg,lebo sestricka mi povedala,ze je vysoke ze mozno bude aj 2.
Ahojte pipinečky 😀 😀
Krakulka,budeme na teba myslieť,budeš dobrá nosnica 😀 neboj.
Jangyn,je mi to ľúto,musíš nabrať veľa sily na druhý ket,držím palčeky.
Och,Corinne,ste jasné baby jedny 😀 😀 bude veeeeeeelmi vysoké 😀 😀
Ahoj Mayuška 🙂
zukricek ahoj. D sa ti blizi. Daj potom vediet. Hrozne som zvedava.
Ja rozmyslam ze sa objednam na niekedy v prvej polke jula. To by som mala byt po 20 tt.
ahojte idem docitavat co pisete vsak ja zasa nestihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!! 😅
och bud rada ze nemas ziadne priznaky,mna trapila nevolnost az do buduceho tyzdna bolo to otrasne,ale mam vacsinu kamosiek co ma deticky a im nic nebolo 😠 , tak som im cely cas zavidela!
zukrik ty ides kedy na 3D? ja by som chcela az tak 21-23tt zevraj je to lepsie,len neviem ci by som sa uz nemala objednat teraz aby mali volny termin,neviete ako to je v GF s tym 3D kolko tyzdnov dopredu sa treba objednat?
Ahojte
Chrumi,idem zajtra 😀 ,mna objednával hned,ako mi potvrdili UTZ a vypisoval
mi správu.Vypočítal mi týždne on sám mi ponúkol 3D,tiež som sa čudovala 😕
že tak skoro,ale už sa teším na drobčekov,ža ich uvidím skôr 😀 😀
Objednaj sa tam čo najskôr,lebo tam majú plno,ale povedz,že ti tam robili UO
je to lacnešie.Povedali,že 500Sk,inek sa platí omnoho viac. 🙂
no som spat 😀 som sa bola vyprazit na slniecku trosku dost 😀 😀 😀
corinne ja som mala po predlzenej kultivacii
11 ET 633 hcg
14 ET 2924 hcg
😀 😀 😀 😀
zajtra idem rano tak na osmu hodinku na utz 😀 😀
mayka radsej si dom postavim ako opravovat cudziu umyvacku 😀 😀 😀
chrumik ved som rada 😀 mam obcas prdi male priznaky keby som nevedela ze som tehu tak to prikladam hocicoumu inemu ako pocasie, prezratost
jedine co som zistila je ze som zavisla na lekvarovych siskach 😀 😀 😀 som vcera v tescu chytila hystericky zachvat lebo nemali ani jednu 😕
nam sa asi vsetkym narodia sladke lekvarove deticky 😀 , stymi siskami tu uz niekto chute robil,potom to boli parene buchty.....no a ja som dost so zaciatku pojedl lekvarovych tasticiek 😉 , mnam veru aj teraz by som si dala
chrumik 😀 😀 😀 fuuuu surne potrebujem siskuuuuuuuuuuuuuu 😀 😀 😀 😀 jediny priznak mam ze nepocitujem stupnujuci sa hlad 😀 😀 ale zrazu z nicoho nic proste zacne brucho boliet na umretie od hladu a pocit ze ked okamzite nieco nestrcim do huby tak zomriem 😲 😀 😀
och tak s tym treba daco robit,viem o com hovoris ja by som za jedlo aj vrazdila 😀
akurat som dotlacila kusok babovky co som vcera piekla a idem sa trosicku vyvencit tak zatial sa majte 🙂
chrumik krasnu prechadku prajem 😀 😀
ta babovka nie je zly napad 😲 😀 😀
Och, tak sa mozno zajtra uvidime, ak nebudem este lezat na posteli. 😀
chruminka to s tym objednaim nya 3D aj mna zaujima. Asi tam zavolam tento tyzden a objednam sa na prvu polku jula. to mi tiez tak vychadza 20-22 tt.
zukrik super ze nam daju zlavu. teda dufam lebo inak je to tam pekne drahe.
Ale vsak by asme si zasluzili aj zadara. 😀
baby zivot by som dala za dobru cestvu dzemikovu sisku 😀
Inak ja som ovela viac na sladke nez pred tehu.
baby ja som minule od jedu rozkusala casnika lebo mi dlho nosil polievku a na mna take nervy dosli a taka agresivita ze som sa ho 2x opytala ze kedy to bude.
😠 😀 Moj muz sa rehotal jak divy lebo toto teda nemam vo zvyku.
No idem baby . Dnes mojmuz vymysle grilovacku tak sa tesim na kuracie stehienka a parecky obalene v slaninke. 😝
tak zatial papa.
A Och prajem ti pevne nervy na zajtra v cakarni. 😉 A uzi si ten pocit pri sledovani TV v GF. 😀 lepsi program nikde nehraju.
baby tak na tej recepcii co bolo dnes za kravu. neuveritelne
som sa chcela objednat na 4D utz a odpinkala ma ze na to objednavaju az po 25 tt. Predtym iba na morfologicky a aj to na poziadanie lekara. Chapete to, ja nie. Zmrdi 😠 nahnevana som jak to...

Ahojte babulky,
dúfam, že ste mali peký víkendík.
Krakulka držím palce. Ako sa máš Mayka?
Ozaj pipiny budúci týždeň idem na krv ( prvý krát 😒 ) ako sô tie odbery od 7:30 do 9:30 ??
😖