icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

leonie777
31. okt 2013

@adulka1979 mne to do lavej strany ani nejde, vsetky vpichy davame na pravu

sarah00
31. okt 2013

@adulka1979 @leonie777 Ďakujem. Ja budem asi večer pichať. Nech nemusí svokra kvôli mne ráno skoro vstávať 🙂. Mám tiež diphereline, puregon a menopur. ja som včera zostala zaskočená, keď som vošla do ordinácie. Harbulák, že ktorý deň ste? a že choďte sa pripravť a spravíme kontrolu. čo som teda vôbec nečakala, nohy neoholené, no katastrofa 😀 😀 😀 😀 ešte aj chlap vo vnútri, kuká, že čo on 😀 tak mu dal harbulák na výber, či chce zostať, alebo odísť. no tak sa pratal 😀 že teda ešte aj vyšetrenie svojej ženy nemusí vidieť 🙂 🙂 🙂 jáááááj, toto sú zážiky a keď som prišla domov s plnou taškou liekov, len kukali na mňa. Som aj našich dôchodcov prekonala v počte krabičiek prinesených z lekárne 😀

erin365
31. okt 2013

@sarah00 mne v lekárni v GF ešte aj chladiacu tašku na lieky krásne požičali 🙂 bo do hoďky museli byť lieky v chladničke a v lete z BA do NR za hoďku busom ťažko ťažko 😀

majkulik
31. okt 2013

@zuzkagal 🙂 tak to sa tam vidime 🙂 mna dali tiez na 7:30

leonie777
31. okt 2013

@sarah00 to su ine zazitky teda ti poviem 🙂 sme tam ako na beziacom pase a vzdy ked som rano sla na kontrolu alebo injekciu, tak ma znechutilo kolko bab sme tam cakali v rade az za recepciu 🙂 iny busines tieto nase diagnozy ... a tych liekov mame ozaj pozehnane, a musime verit, ze to je cesta k uspechu, inak sa nato vykaslem ... my sme si s muzom povedali, ze toto je prvy aj posledny krat ... ved to je uplne mimo aby sme takymto sposobom mali dieta ... tak sa snazime byt optimisti, ze to vyjde 🙂

leonie777
31. okt 2013

@majkulik @zuzkagal micky, potom cakam spravy ako idete pokracovat dalej 🙂
@sarah00 ma taku stimulku ako ja, tak som pokojnejsia 🙂

majkulik
31. okt 2013

@sarah00 ja picham vecer o 20:00, sama. Raz mi to pichol mm, a strasne to bolelo, potom som sa musela prekonat a picham si to sama.

majkulik
31. okt 2013

@leonie777 jasaaan. Inak ja tam idem vzdy az tak po 8, je totam volnejsie 🙂

leonie777
31. okt 2013

@erin365
@majkulik este ma napadlo baby, ze ked pichate diph tymi inzulinkami, a ked pichnete tu inzulinku do flasky s roztokom, to nevadi, ze to nedezinfikujeme? chapete co myslim, ze predtym tam pichate roztok v tej hrubej ihle, ktoru vytiahnete a pichnete tam inzulinku ... len ci dobre chapem 🙂

majkulik
31. okt 2013

@sarah00 Inak ja som tiez pozerala ako puk, ked mi podali dve tasky liekov. ale dnes picham poslednu z tretej krabicky a pero som jedno uz tiez minula 🙂 takze, je to tazke ale leti to. hlavne mi pomaha, ze su tu kocky, ktore su na tom ako ja v rovnakom casopriestore.

vodnari
31. okt 2013

Tak konečne už máme žiadosť schválenú a dnes som mala ísť do BA na nastavenie cyklu a ako na potvoru sme doma všetci ochoreli a máme teploty tak som to musela odložiť. Tak teraz som objednaná na 14.11. Tak hádam to už výjde. 😉

sarah00
31. okt 2013

@erin365 že akí zlatí, šak za tú sumu, ti ju mali dať grátis 😀 😀 😀

@majkulik
@leonie777 najlepší bol muž, keď som sa ho spýtala, či je pripravený ísť minúť 300 evri, tak mu oči zažiarili, že čo ideme nakupovať a ja som ho nasmerovala do lekárne. tam to už taký pekný pohľad nebol. 😖

leonie777
31. okt 2013

@sarah00 su to riadne palky a to este nevieme co vsetko nas caka a co bude este nutne, podla toho kolko a ake budu embria ... ak sa mozem opytat, uz mat vymysleny plan, co a ako chcete? myslim, ci icsi, pdg, embrioskop .... kolko vkladat a tak

zuzkagal
31. okt 2013

@majkulik hehe super 🙂 nas urcite spoznas, moj muz nie je slovak, je taky tmavsi 🙂

majkulik
31. okt 2013

@zuzkagal neboli ste tam vcera po 8?

majkulik
31. okt 2013

@leonie777
@sarah00
no za lieky su to riadne palky. My sme este kupovali vittaminy na zlepsenie spg takze tam zahucali dalsie eurace. ale ked uz, tak poriadne.

erin365
31. okt 2013

@sarah00 jj, zlaté tetulky tam boli... a keď hovoríš o tých eurách...ja som na takú pálku nebola pripravená...žiadna hotovosť pri sebe a na účte som nevedela či toľko mám :D tak som tŕpla, či platba prejde...ale prešla 😀

erin365
31. okt 2013

@leonie777 nechápem otázke... čo chceš dezinfikovať?

erin365
31. okt 2013

@leonie777 tam netreba nič dezinfikovať. Ja som len tie inzulínky po opakovaných použitiach dezinfikovala tým roztokom dezinfekčným, nič iné...

erin365
31. okt 2013

@leonie777 mne pred IVF povedal dr., že nás to vyjde na max 2000€... no... vyšlo nás to na cca 3500€!!! My sme si dávali PGD, ICSI ale kto vedel že budú napichávať 27vajíčok??? tak tam nám to dosť vyletelo až na 740€! Treba rátať fakt so všetkým...radšej s viac a byť prekvapení že ste zaplatili menej ako rátať s málom a byť zhrození že ste vycálovali oveľa viac... Ja ale neľutujem... peniaze sme si museli požičať od rodiny, ale aspoň mám istotu, že som urobila maximum a nemám výčitky, že som

zuzkagal
31. okt 2013

@majkulik nie vcera som tam bola sama okolo 7,30 🙂

majkulik
31. okt 2013

@erin365 kedy ste platili tu vysoku sumu? po OPU alebo pred vkladom alebo po vklade?

majkulik
31. okt 2013

@zuzkagal 🙂 bol tam jeden par, on nebol slovak a bol potmavsi 🙂 Ked vas uvidim, pristavim sa. MM pojde tiez so mnou. Ja budem asi strapatejsia, ofinu pripnutu sponkami a okuliare. 🙂

erin365
31. okt 2013

@majkulik pred vkladom, pred OPU sme platili tuším len tých 150€ a ostatné pred vkladom...

majkulik
31. okt 2013

@erin365 akych 150?

majkulik
31. okt 2013

@erin365 my sme teraz platili ale 105 ze starostlivost aj cez vikendy....

erin365
31. okt 2013

@majkulik och sorry.... 105€ nie 150€ 😀

erin365
31. okt 2013

@majkulik tých 105€ nie je že za starostlivosť aj cez víkendy 😀 to je za "SÚBOR DOPLNKOVÝCH VYŠETRENÍ PRE OPTIMÁLNY PRIEBEH IVF CYKLU"

majkulik
31. okt 2013

@erin365 aha, super, dakujem. uz som sa zlakla, ze som prepocula daku dalsiu platbu.

erin365
31. okt 2013

@majkulik no a ešte do toho všetkého nepočítam cestovanie... uf... z NR do BA a späť je to 9,20€...neviem koľkokrát som tam za celý cyklus IVF bola... 😅 😅 😅