icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

sarah00
21. jan 2014

@bobulab držím palce 🙂

janielik87
21. jan 2014

@bobulab vela stastia, posielam srdiecko

leonie777
21. jan 2014

@silvik1 ahoj, beriem lieky od stvrtka na moj prvy KET, tak ak ta utesi aspon to, ze v tom teraz budeme spolu 🙂 statistiky su mizerne, ale verime 🙂

mirkaaak
21. jan 2014

@silvik1 ahoj, mne vysiel 1.ket v septembri a v juni ocakavame nasho vytuzeneho chlapceka 😉 drzim palce !

lesik
21. jan 2014

@mauerka a co odporucas na prekrvenie?chilli tabletky?

lorena14
21. jan 2014

@weroni88 - ďakujem 🙂

blavabla
21. jan 2014

@sizo ahoj zlatusik,no paradne sa mame....kabela do nemocky zbalena,vsetko nachystane 🙂 🙂 ,maminka a tatinko sa velmi tesia na drobceka...a ty moja ,ty sa pochval...

zuzi20
21. jan 2014

@lorena14 ahoj a ty si kolky den vkladu? Ja som dnes piaty deň po KET, tak budeme čakať spolu 🙂 Ja chodím do roboty, vobec na to nemyslim, kolkorazy sa zarazim, ze mala by som sa krotit, lebo hore dolu chodim, s kolegynami sa rehoceme a tak. Pri ET som bola tyzden doma, polihovala som pri telke a aj tak z toho nebolo nic... 😒

zuzi20
21. jan 2014

@bobulab drzim palce, daj vediet, my čakatelky potrebujeme nakopnúť!!!

blavabla
21. jan 2014

@donatela drzkaj sa babulka....

blavabla
21. jan 2014

@vodnari mojenko,tak sme sa dockali 🙂 budem na teba mysliet....mas dlhy protokol?

bobulab
21. jan 2014

@zuzi20 neviem, nic mi skoro neni, tak neviem, ci budem prave ja ta, co vas nakopnem....

zuzi20
21. jan 2014

@bobulab ani ja nic necitim!!! Tiez ma bolia len prsa z toho utrosu, ale nic viac...takze clovek nema ani tusaka, ako to vlastne je... Ale neboj, hlavne mysli pozitivne. Mne to setci hovoria, a ja som furt taka pesimistka..

guginenka
21. jan 2014

@lorena14 - u urologa sme prvy krat neboli. neposlali nas a nas to ani nenapadlo. teraz manzel bol a jednoducho to tak je, pre jeho zdravotne problemy. ale to sme aj vedeli. ale pre istotu nas tam poslal dr., ze ci tym nie je nieco ine. uzivali sme kadeco - maca, jacmen, profertil... kadeco. a vek som ti napisala :O)

guginenka
21. jan 2014

@waitiekatie , @sarah00, @lorena14 - dievcata hematologia dopadla dobre. dr. ma vybavila kyselinou listovou aj na tri zimy 😀 vsetko v poriadku. uf 😨 no a moja choroba sa snazi ale zautocila som vsetkym co sa da a je mi celkom fajn. som si pospala tri hodky a je zomna iny clovek.
waitiekatie - ty kedy ides na KET? teraz neviem ci beries uz lieky alebo nie... 🙂

bobulab
21. jan 2014

@zuzi20 tak sme na tom podobne:D...kedy mas test?

annamary27
21. jan 2014

@kita26 v poho 😀 ,celkovo nám vyšiel až štvrtý vklad,lebo v druhom ivf sme mali raz vklad aj mrazáčikov.

matka177
21. jan 2014

@mauerka ahoj gratulujem k drobcekovi 🙂 potrebujem od teba radu.nevies mi poradit co treba uzivat na zlepsenu kvalitu spermii

zuzi20
21. jan 2014

@bobulab no ja som este pri zaciatku, dnes piaty den...na krv idem 14 ty den. Ty mas krv na 10 ty či 14 ty den?

waitiekatie
21. jan 2014

@guginenka este neviem datum,ale ocakavam tak do 3tyzdnov az mesiac..cakam na milostivu este len 😉

bobulab
21. jan 2014

@zuzi20 14...som po ket

zuzi20
21. jan 2014

@bobulab aj ja, tiez ti vkladali 2? A este mas nejake zamrazene?

vodnari
22. jan 2014

@blavabla áno mám dlhý protokol....včera som mala dostať menštruáciu a mi meška tak sa mi to teraz asi všetko poposúva. 😒 Som si myslela že dostanem na čas vo štvrtok môžem ísť do BA a v piatok na hematologiu....a teraz musím čakať.... a ty ako? čo nové?

natalca
22. jan 2014

ahojte dievcata, mam na vas otazku, 1.x stimulujem clostilbegytom zajtra idem na pregnyl kedy sa treba snazit? Kedy by mala byt ovulka? Vdaka za kazdy koment 🙂 Nechcem nic prepapast

waitiekatie
22. jan 2014

@natalca po pichnuti pregnylu do 36 hodin by mala prist ovulka... ja by som tomu venovala najma piatok a cely vikend 😀 aspon sa zabavite.. tomu sa hovoria MANZELSKE POVINNOSTI 😀 😀

waitiekatie
22. jan 2014

kocky, co som nasla, celkom som sa zabavila.. 😀 je to sice mimo nasu temu,ale neva 😎
http://dietatko.wordpress.com/2011/04/29/poznam...

bobulab
22. jan 2014

@zuzi20 toto bol nas 3 vklad...druhe ket...vkladali jednu blastoczstu, lebo yo 4 prežila iba jedna...toto je bud vítaz, alebo posledný pokus v GF.

guginenka
22. jan 2014

@waitiekatie - takze milostivej sa nechce. asi ju treba pekne poprosit cervenym vinkom 😀

waitiekatie
22. jan 2014

@guginenka uz som zacala tuto terapiu.. paci sa mi 😀 😀

waitiekatie
22. jan 2014

@guginenka ty pocuj, v tu ranu jak som to odoslala ma rozbolelo brucho... konec, funguje vino aj MK 😎 😀 😀