Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
@codynko to je skveleeeeeeeee cislo, kam sa ja hrabem so 17kou 😀 😀 gratulujem maminka 😉
@waitiekatie Dakujem! Neboj raz sa budes aj ty tesit z takeho cisla, verim tomu!
@codynko aj ja chodim k Stenovej, ona je Top 😊 a to si kt den od vkladu? Ciselko fakt kraaaaaasne gratulujeeeeem
@scheflera predlženu kultiváciu sme dali, až po 5 dňoch mi robili vklad... tento krát sme si dali aj embryoskopp čo verím, že nebolo na škodu lebo len tieto 3 sa pekne vyvijali....patrim k Drabekovi, ale vklad mi robila Stenova a s ňou som to aj konzultovala, velmi milá bola...mám známu, ktorej vkladali 3,podarilo sa im 1 a to má 44r,už ani nemyslela,že niekedy bude mať dieťa...my budeme šťastní či sa podarí 1 2 3 len nech sa podarí, bude to náročné, len nech to vyjde
😝
baby kedy ste davali spg? lebo GF chce od nas další test na spg aj kde uz mame 2 za sebou... 🙄 ..to budeme musiet ist tam další krat alebo to mozu urobit hockedy..teda vziat si vzorku....?
@codynko wau,super a to je číslo na 10ti den?tak to možno bud v brušku viacerí,gratulujem 😀 😀 😀 😀 😀
@franzziska aj nám robili spg dvakrát,najprv po prvej konzultácii a potom po 2mesiacoch ako mm dobral vitamíny,ale vtedy to bolo ešte horšie.viac mu pomohol homeopat ako tie drahé vitamíny.
aj nam robili spg 2krát,máme dobrý.aj moj hormonálny profil 2krát. proste chcú mať istotu,že to nebola náhoda,nie robiť závery z jedného vysledku.lebo spg aj horm.profil možu byť premenlivé.
@franzziska je to trochu zvlastne. Ked sme prisli do gyn-fivu, manzel mal robeny spermiogram od urologa. Tiez mal velmi dobre vysledky a gyn-fiv uz ani nerobil svoj spermiogram. Vraj veria tym vysledkom, ktore sme doniesli. Spermiogram mu robili az pri inseminaciach a vzdy sa tie dobre vysledky potvrdili.
@annamary27 dakujem! nie, to bolo na 14den, po KET sa chodi az po dvoch týždňoch...
@codynko jááj,tak to v poho,ja som mala po Et na 14.den 2406 a máme 1bambulku doma.
@lucatko1987 urcite nie je.. opovaz sa panikarit!! vsetko je v poriadku 😉 pekne hladkaj brusko a tes sa na USG 🙂

TAK BABY MOJE, DNESNA KRVICKA - POZITIVNA, ANI NEVIETE AKA SOM STASTNAAA, NAJKRAJSIA SPRAVA V MOJOM ZIVOTE!!!
HCG SOM MALA 1930, JE TO DOBRE????