icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

codynko
20. nov 2014

Ahojte baby! Tak dnes potvrdené, čakáme jednú malú fazuľku, má presne 1,07cm a srdiečko nám krásne bije! Strašne sme šťastníí, je to neopisateľný pocit, najkrajší deň v mojom živote!
Veľmi tento pocit prajem každej jednej z Vás!

amy25
20. nov 2014

@codynko gratulujem

annamary27
20. nov 2014

@codynko gratulujem,nech máš bezproblémové tehotenstvo 😀

barbiezienka
20. nov 2014

@codynko blahozelam!!! vela stastia a nech ta mala fazulka stale pekne rastie 🙂

viva13
20. nov 2014

@scheflera Odbery v Nitre sa robia v pondelok, stredu a piatok bez objednania, stačí prísť v čase 7:30 – 8:30 hod.
Tak takúto odpoved, som dnes dodtala ja 🙂

viva13
20. nov 2014

@codynko gratulujem 🙂

scheflera
20. nov 2014

@viva13 ja si ešte zavolám na ambulanciu po 14tej,doktorke,mám Behúnovú,som zvedavá,akú odpoved dostanem.že ma nebude chcieť prehánať.

scheflera
20. nov 2014

@codynko blahoželám.pošli mi tehu vírusy,nech aj mne ket dopadne dobre.

ivka_666
20. nov 2014

Ahojte baby prosím Vás tie čo máte za sebou dve a viac IVF, pred každým Vám robili niejaké vyšetrenia predtým ako nasadili hormóny alebo ako to vlastne je? Ja mám za sebou jedno IVF a z toho mám dvojročnú dćerku, teraz som bola na KET ale neúspešné a mrazáčikov už nemáme tak musím ísť na ďalšie :(

candour
20. nov 2014

@codynko GRATULUJEM🙂

amy25
21. nov 2014

@ivka_666 podla mna ti budú robiť niektoré vyšetrenia znovu. Je to dlhá doba. Ja som tam prišla s ani nie rok starým hormonálnym profilom a dr. kázal spraviť nový, lebo že ten čo mám je už starý,že za ten čas sa už mohlo niečo zmeniť.

annamary27
21. nov 2014

@ivka_666 mne odporúčali po dlhšom čase zopakovať vyšetrenie na štítnu žľazu a moja gyn doma mi robila aj testy na chlamýdie,toxoplazmozu,ked sa nám trikrát nedarilo a z GF mi robili hematologiu,či nevytváram protilátky na spermie.

ddanaa
21. nov 2014

@codynko gratulujem a prajem vsetko dobre

aqva
21. nov 2014

@renitr ahoj čítala som, že sa chceš dať na akupunktúru,vieš o tom aj niečo viac,trebars koľko tam na to treba chodiť,či to zaberá.Už som nad tým aj ja rozmýšľala,že by som sa na to dala.Nápiš mi až vieš viac otom ďakujem 😉

annamary27
21. nov 2014

@danka483 ďakujeme 🙂

renitr
21. nov 2014

@aqva ahoj, ano je to tak, rozhodli sme sa s manzelom ze vyskusame akupunkturu. Prvy termin mam 03.12. takze idem na to. Neviem presne nic blizsie, nikdy som to neabsolvovala, ale pani v centre mi vravela, ze maju skusenosti s liecbou neplodnosti. Prve sedenie trva vraj cca 3 hodky. Jednoducho ideme do toho, lebo neplodnost moze byt aj o psychike, kedze mi sme uz absolvovali 2 neuspesne IVF a vsetky vysetrenie su v podstate OK. Akurát manzel mal horsi spermiogram, ale pri ICSI aj tak vyberu tie naj spermosky a i napriek tomu sa nam nedari uz par rokov. A musim povedat ze tie neuspechy ma uz dost vycerpali a vraj akupunktura pomaha aj na celkove uvolnenie. Tak som veeeeelmi zvedava ako dlho to bude trvat a kolko sedine budem musiet absolvovat . Urcite ti dam vediet po prvej navsteve 😉

renitr
21. nov 2014

@codynko uzasna sprava, velmi ti drzim palceky aby ste boli zdravucky a GRATULUJEM 😉

codynko
21. nov 2014

Ďakujeeem!

aqva
22. nov 2014

@renitr ja už mám tiež veľa neúspešných pokusov za sebou, ja sa idem budúci týždeň objednať v Nitre na reprodukčnu imunologiu,tiež sa zaoberajú tým keď sa nedarí otehotnieť ,budem rada keď mi dáš vedieť ako prebiehala tá akupunktura..ja som v Nitre hľadala,ále našla som len jedného človeka čo sa tomu venuje, ty si sa kde na to objednala?

renitr
22. nov 2014

@aqva ahoj, mi mame za sebou uz aj reprodukcnu imunologiu aj genetiku a nic nam nenasli. takze preto sme sa rozhodli skusit nejaku alternativnu medicinu. Ja som sa objednala do BA 😉 uz sa aj tesim ako to vlastne bude prebiehat, urcite dam vediet. Drzim palce aj tebe aby sa to podarilo 😉

bubbbulik
22. nov 2014

ahojte baby som 6den po vklade a trošku ma pobolieva v podbrušku mali ste to niektora?

annamary27
22. nov 2014

@aqva my sme chodili s mm v Nitre k homeopatovi Šmidriakovi,pomohol už veľa maminkách otehotnieť a podla mna aj nám preto vyšiel tretí pokus,lebo sme k nemu predtým chodili.

annamary27
22. nov 2014

@bubbbulik to sa môžu bambulky zahryzkávať-uhniezdovať v Tebe,preto to pobolievanie.

bubbbulik
22. nov 2014

@annamary27 ešte stale za že to je len na ten treti den.ale citim to ked sedim ale neni to strašne,,iba ako keby sa my tam niečo natahuje a tak trošku boli mali sme prvy krát 100bunkove ale vkladali dve lebo jedno bolo slabšie. 😒 hadan to už vyde pred mesiacom sme mali 4 a tušim osem bunkove a krv som mala 6,6 tak hadam že tieto sa usalašia,,,

viva13
23. nov 2014

Baby prosím poradte som 7den po KET príšerne ma bolí hlava, natierala som si čelo alpou a potom som si uviazala šatku s mokrým kapesníkom nepomáha migréna sa zhoršuje je mi už na vracanie, poradte prosím

freyahope
23. nov 2014

@viva13 raz za pár mesiacov mávam príšerné bolesti hlavy, naposledy som od bolesti doslova plakala a vtedy si musím ľahnúť do postele, zatiahnuť žalúzie a závesy a vypiť naraz veľa vody. Do niekoľkých hodín mi to prejde aj bez liekov.

viva13
23. nov 2014

@freyahope ležím stále nemožem zaspať tak mi nou trhá mne nepomáha :-/

freyahope
23. nov 2014

@viva13 tak inú radu nemám ☹ pre mňa je vždy najhoršia zmena polohy, nemôžem vtedy vstať, sedieť, pri ležaní je tá bolesť miernejšia. A ani viac tekutín ti nepomôže? Pri miernejších bolestiach mi zvykne pomôcť ešte silná káva. Možno by si mala skúsiť nejaké bezpečné analgetikum http://www.tvojlekarnik.sk/kategorie/tehotenstv...

viva13
23. nov 2014

@freyahope snažím sa piť no nejako to domna nejde vidíš od včera som vysadila kávu asi mám absťak 😒
o4ráno som si dala 2x500mg panadol novum a nič :-P

zuzicek88
23. nov 2014

A uz len jediny jeden den a dozviem sa ci mame v brusku fazulku,celych 12 dni to bolo v pohode,tak rychlo mi to ubiehalo a zrazu bum,ja som taka nervozna,ze neviem co so sebou ,ach zajtra to bude velmi,velmi dlhy den