icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

ladyblcha
23. sep 2015

@bubinko1506 silno ti drzim palce! 🙂
A ano, krasne meno, mame obe vkus 😉

bubinko1506
23. sep 2015

@ladyblcha dakujem. Prislo mi srdiecko "drzim ti palce" - to si bola urcite ty 🙂 . Este raz dakujem a nech nam nase Barborky robia radost 🙂 . Aj ked moja bude o 4 mesiace mladsia - nas darcek k vyrociu svadby 🙂

ladyblcha
23. sep 2015

@bubinko1506 tehu bacilky uz nie su v srdieckach, tam aspon takto 🙂 potom podaj hlasenie... 💜

bubinko1506
23. sep 2015

@ladyblcha 8.alebo 9. oktobra budeme vediet, ci sa to podarilo a co ma najviac tesi, na draheho narodeniny by mohol vyjst prvy ultrazvuk. je to aspon slaba naplast, kedze ak by islo uz vo februari vsetko dobre, mohol dostat na narodky dvojicky ☹

ladyblcha
23. sep 2015

@bubinko1506 ja som vo februari tiez bola tehu, a 1.aprila ma cistili ...
A dnes uz lamem polovicu ;) hned v maji sa nam podarilo .. Takze dalsie urcite vyjde aj vam ;)

malik
23. sep 2015

Ahojte zienky. Od dnesneho dna som tehu... 😵 vlozili mi 2 blastocysty 🙂 za par dni sa dufam pridem ukazat s \\ na testiku 😵

yanka88
23. sep 2015

@malik bozinku, blahozelam silno silno!!! A daj vediet novinky vzdy!!! Blahozelam! Prvy vklad? ET?

malik
23. sep 2015

@yanka88 dakujem. Tak po porode je to moj prvy Et, ket nam nevysiel, lebo embryjka sa vtedy nerozmrazili. Toto je 3.ivf . este mame 6 mrazacikov. Tak ako sa poznam po pk budem testovat uz na 7 den 😵

yanka88
23. sep 2015

@malik vyjde to 😉 tak ukaz testik potom 🙂 budeme cakat!!

malik
23. sep 2015

@yanka88 😉 musim verit a dufat, aj ked vysledok moze byt aj iny.. Ty sa teraz chystas na ket?!

yanka88
23. sep 2015

@malik nie nie ziadny iny vysledok!! Ty teraz na take ani nepomysli. Od dnes si tehu a hotovo!! 🙂 Hej, ja cakam menstruaciu, a zacinam sa pripravovat na ket, mame dve blastocysty este. Tesim sa velmi, nemozem sa uz dockat 🙂 ty si chcela dve vlozit? Alebo aky bol dovod?

evipeti
23. sep 2015

@ladyblcha
@motycka84
@bubinko1506 vďaka za Vaše príspevky. Dnes som bola v GF na tom Hyfosy. No, teším sa, že už som po! Bola som pripravená aj na horšiu verziu, a tak sa aj stalo. Síce s komplikáciami, ale potvrdili, že vajcovody sú priechodné, takže sa vyplnila aj žiadosť do ZP, teraz už len čakať na schválenie.

malik
23. sep 2015

@yanka88 chcela som povodne len jedno, kedze uz mam dceru, ale nakoniec sme dali 2. Jedna blastocysta bola spickovej kvality a ta druha trosku slabsia. Tak uvidime. Deti su dar. Ja som vzdy tuzila mat velku rodinu. Tak drzim Ti palce! Teraz to klapne a das obe vlozit?
@evipeti nevideli sme sa dnes? O kolkej si bola v gf?my sme isli okolo cca 11.30 hod.

yanka88
23. sep 2015

@malik ja sim chcela dve uz na prvykrat, aj teraz by som to prijala pokojne, ale dr. mi povedala, ze by bolo rozumne jedno. Tak uvidime ako sa rozmrazia a podla toho.

stefaniaj
23. sep 2015

@evipeti ahoj prosim ta napis blizsie info o hyfosy, mne bolo v GF tiez odporucene hyfosy, ale mam troska strach 😒 tak to stale odkladam...

katickaaa
24. sep 2015

@stefaniaj ahoj ja som bola nedavno na HYFOSY a da sa to vydrzat, trva to cca necelych 10min. bolest je nieco ako silne krce cez MS...
ziadost nam schvalili a bud. tyzden ideme na konzultaciu co a ako dalej 🙂

stefaniaj
24. sep 2015

@katickaaa dakujem ti za info,troska si ma ukludnila a tych 10 minut bolesti hadam zvladnem 🙂 tebe drzim palceky 😉

katickaaa
24. sep 2015

@stefaniaj pred zakrokom si das tabletku a cipok do zadku 🙂 a vsetko sledujes s dr. na obrazovke, mne ukazoval ako ta tekutina volne presla a ze vsetko je ok...po zakroku som mala trosku este krce ale kym som prisla domov uz bolo dobre a mala som aspon dovod si polenosit 😉 🙂

evipeti
24. sep 2015

@malik dosli sme okolo 13.40. mali sme termin na 14.00. tak sme sa asi nevideli.jajj, a my sme boli v Nitre.

malik
24. sep 2015

@evipeti tak to sme sa urcite nevideli, ja som bola v blave.

sabuska26
25. sep 2015

ahojte koceny....tak a mam nafasovane...ododneska zacinam stimulovat....dak sa snad zadary@.....diphereline 4balenia,gonal 3balenia,luveris 8baleni a esteutrogestan 3balenia...

koka231
25. sep 2015

@sabuska26 smiem sa spytat kolko ta vysli vsetky tieto lieky na stimulku a aky mate problem ked idete na ivf?

sabuska26
25. sep 2015

koka231 AHOJKY....no zaplatila som len za lieky 350eur
ja mam endometriozu a PCO

amy25
25. sep 2015

@sabuska26 ja som mala presne tieto iste lieky, aj tie diagnozy, takto pred vyse rokom a teraz kocikam dvoch chrustov. 😉

sabuska26
25. sep 2015

amy25..to vazne???? jezis no to som rada..aj mi chceme dat vlozit dve..tak sa aj nam snad zadari.....

amy25
25. sep 2015

@sabuska26 urcite ano, treba verit. Ty uz jedno babo mas? Ci to na fotke je "pozicane"?

sabuska26
25. sep 2015

amy25 a to hned na prvý krat ti to vislo??? to mam krsniatko..my este nemame,snazime sa uz vyse 7rokou....tak snad bocian uz oblieta aj nas komin...

amy25
25. sep 2015

@sabuska26 ano na prvy krat nam to vyslo. Snazili sme sa 5 rokov a jedno babo nam zomrelo. Tak som bola stastna ze to vyslo. Mat dve je super, len mi je obcas luto, ze sa nemozem obom venovat na 100%,ze musim pozornost rozdelit na oboch. Ale nelutujem ze som trvala na vlozeni oboch.- mali sme totiz len tieto dve embrijka, ostatne to vzdali.

sabuska26
25. sep 2015

amy25...no dve naraz je velke stastie.............aj my sme sa rozhodli pre dve,tak dufame ze aspom jedno z nich sa nam uhniezdi....

amy25
25. sep 2015

@sabuska26 treba pocitat ze sa mozu kludne aj obe. 🙂 toto je prve ivf?