Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
@berta1988 preco tu tym zenam nedas pokoj,preco tu vypisujes? Uz tvoju temu,ktoru ti zamkli,som citala a poviem ti,neviem preco to robis?bud rada,ze si tehu a ze si otehotnela prirodzene a ze ti tvoj Boh doprial.tes sa z toho a ostatnych nechaj tak...kazdy ma svoj nazor a tu evidentne ten tvoj nikoho nezaujma...
Baby a vam vsetkym,ktore ste tu,naozaj zo srdca zelam,nech vam to vsetkym vyjde a je jedno,ci prirodzene,alebo pomocou IVF,ICSI,IUI... 😘
@stanka2612 sa mi zda ze dotyčná ak je to ona bola aj na stránke IVF a robila tam problemy.bola na dva týždne bloknuta.si komplexi rieši.treba ju zablokovať!!!!! Len tu ubližuje.
@sonulienka13 ta tema,ktoru som ja zaregistrovala sa volala "uvahy o umelom oplodneni" tusim...
baby ostal mi utros a estrofem
@sonulienka13 2 tyzdne bloknua 🙂)) ides sonulienka ! to je teda trest!
@motiv mozem poprosit ten Estrofem prosim??
Dámy, prosím vás, ktoré z vás absolvovali IUI v nitrianskom Gyn-fiv, kolkym z vas sa babatenko podarilo na prvykrat a ako ste boli spokojna s pristupom? Velmi pekne dakujem za vase odpovede
Ahojte tak vcera sme boli na vklad z 3 embryjok nam zostali dve tak sme dali obe vlozit lebo to jedno je slabsie a uz by sa neoplatilo ho mrazit, tak uz len verit ze sa chytia hoci aj obe 🙂 .Za 10 dni na krv tak dufam ze to bude ok.
Drzim palce baby🙂
Neviem komu ale dakujem za srdiecko💖

@leelloo ale áno, aj to, ako vás manipulujú "lekári", ani oni nemusia nikomu vysvetľovať, prečo to robia.