Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
Zienky, stalo sa Vam, ze druha palicka slabne? Som 13.den po KET a uplne je bledunka. Predvcerom bola tmava...
Zienky, potvrdili mi uz aj z krvicky tehotenstvo 🙂 HCG ze mam vysoke 646... 🙂 juj dufam ze sa bobulkam u mna paci... 🙂
Ahojte baby..chcem sa vas opytat, ci mi viete povedat nieco blizsie ku genetickym vysetreniam??musime tam ist, nakolko spg dopadol uuplne katastrofalne 😢 aa este by ma zaujimalo, ci sa aj nieco plati ked nas tam poslali z GF. Dakujem vam
@miminkavi hej hlavne sa popytajte doma,pripadne pospominajte si pred tým vyšetrením na všetkých uhlov,tety,bratrancov až po starých rodičov...Tam sa to budú pýtať,odkiaľ pochádzajú či majú deti,ak nemajú prečo nemajú, či majú nejaké choroby...Ja som si to predtým nezistila,tak potom som tam hovorila len to,co som si spomenula na mieste...Čiže taký stres to trochu bol..Lebo mňa moja rodina nejak netankuje,že čo kto má...
ahojte funguje táto diskusi ešte ? 🙂 neviem akým zázrakom mi ju vyhodilo ja len Tk že či to tu funguje že poprípade sa zapojím nemám sa s kým moc o tomto všetkom debatit 😇 a už mi to dosť lezie na mozog :( pekný deň prajem
@katusakata ahoj, aj ty chodis do gf?? Napis nieco o sebe, svoj pribeh.
@miminkavi
Ahoj 🙂 áno chodím do gynfiv viac menej od konca novembra a už stimulujem ale začínali sme inde v ba začali sme v septembri kde nás naťahovali tak sme prešli do Gyn Fiv Nitre (zatiaľ maximálna spokojnosť ) priznám sa že som čítala tuto diskusiu ako baby si už v 2009 pomáhali a podporovali sa tak sa mi to strašne páčilo lebo ťažko je sa s niekym o tom rozprávať :/ môj príbeh sa začal keď som mala 17 teraz mám 23/24 v 16 mi prvý krát našli cystu na vaječníku asi veľkú ako veľký grapfruit za 5 min 12 má operovali veľké bolesti ale laparoskopický to vybrali dodnes si pamätám to ale to bolo :( ale z nemocnice som odchádzala s tým že bude to v poriadku ... o rok sa začali bolesti opäť a keďže som už trosku vedela ako to boli tušila som proste z ničoho nič som dostala kŕče do podbrušku nevedela som si sadnúť chodiť nič skončila som v nemocnici opäť cysta raz ju na utz videl raz nie prišla operácia vybrali ju pustili má domov o 2 týždne bolesti a začalo to rok v nemocnici raz atb v žile týždeň doma po mesiaci má operovali na utz bolo všetko v pohode ale bolesti boli silne ( tvrdili že si vymýšľam ) ale jansom nevedela spat nič robiť nič už som mala 18 alebo ako dr hovoril len no ale operovali má len za to lebo sa sťažujem že teda to pozrú laparoskopický torzia vaječníka vajcovod mi obmotal vaječník ( poškodil ) ale nevybrali ho len odmotali a vybrali aj cystu pustili má domov o 2 týždne teploty bolesti vyjadrili sa že ho treba vybrať lebo je zničený a nefunkčný nevybrali ho pri tej operácii preto lebo neviem dodnes tak nanovo operácia ktorá mala trvať pól hodinu trvala asi 4 museli má rozreta lebo sa mi všetko polepšilo dokopy čreva všetko nevedeli sa dostať k vajecniku vybrali ho prebúdzali som sa s tým že sa mi ospravedlnili že mi neverili ale aj s tým že asi nikdy nebudem mat deti ale že šanca je ako 18 ročnej sa mi zrútil svet :( zrazu som musela dospieť namiesto toho ako som mala rozmýšľať o škole o budúcnosti sa mi zrútil svet ja čo milujem deti nikdy a teraz mi to povedia že prirodzene to nepojde zrútila som sa po 3 týždňoch v nemocnici nechceli nič zanedbať brala som silnú liečbu do žily má pustili domov hádaj čo po 3 týždňoch teploty bolesti v právo :( cysta cceli má operovať tekutina vo vajcovod cysta poslali má na liečenie po 3 týždňoch trápení na liečení som sa vrátila s neviem kolkami cystami operácia vybrali ich nevedeli má prebrať z narkózy asi som už mala veľa keď má prebrali som šla na prefuk vajcovodu záver zničený zjazdeným ale zatiaľ funkčný nejak to prešlo odišla som na výšku nejak sa to ukludnilo s tým že som brala Hak ale tento rok v máji mi z ničoho nič napuchlo brucho chytila som bolesti zas cysta krvavá operácia už nepripadá do úvahy každý zásah znamená že je riziko že mi to všetko výberu nejak som vydržala 6.9 má zaliala krv odpadla som od bolesti a z operačného stola keď som sa nejak spamätala že má idu operovať som ušla a prosila nech nájdu spôsob ako mat bábätko že ja boelst vydržím a tak sme sa dostali k IVF bolesti mám stále ale tá vízia že musím mat bábätko teraz je silnejšia a musím vydržať začali sme chodiť do ba na Antolská ale neboli 3 mesiaci schopní poslať žiadosť pán dr tvrdil že čo sa týka cysty tam nie je že prirodzene neotehotniem ale nevidí iný problém ale ja som vedela že ju tam mám išli sme do gynfiv na konzultáciu samozrejme cysta jak hrom nasadili mi Hak z ktorej som prešla do stimulky za 2 týždne v gf som mala schválenú žiadosť všetky vyšetrenia len koli Vianociam sme čakali doteraz začala som diphereline a v nedeľu začínam Gonal 225 jednotiek pravdepodobne mám nízke Ahm hormón dr sa vyjadril že nečaká veľa vajok :( ale ja dúfam že sa nám to podari ja viem že ženy trpia viac 5x IVf by som nezvládla a obdivujem každú len ja sa bojím dokedy vydržím hocikedy môžem skončiť v nemocnici :( ale verím mám 23 rokov a musím riešiť IvF ešte že mám priateľa s ktorým to riešime a že pri mne stojí a išiel do toho somnou sme spolu rok a stále hovoril Sak keď nebude nebude ale keď som odpadla v aute a dr povedal že nikdy nebudem mat deti sa zľakol tak už to chcel neplánovali sme to tak skoro ale predsa milujeme sa tak snáď bude dobre pri vyšetreniach aj jemu vyšli zle výsledky cite aj keby som zdravá prirodzene to nedáme som sa rozpísala a vy čo odkiaľ ste je to vaše prvé ivf
Babyy prosim vas lieky na stimulku si musim vybrat Len v gynfive alebo mozem aj vo svojom meste v ed cenovo je to to iste nie?
Ahojte kocky prosim vas tento mesiac idem na KET a mam zmrazene prvojadra, chcemsa spytat kedy pred vkladom rozmrazuju prvojadra den pred tym alebo 3-4 dni pred vkladom? dakujem

@alexiss27 Dr. Galo, preco?