Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
@bosorka32 ja som chodila k Mudr.Behunovej a bola som spokojna. Ona je taka stroha,ale mne to vyhovovalo. A ci odporucia IUI tazko povedat. Je to individualne. Nam rovno na rhli IVF. U nas bol katastrofalny spermiogram po manzelovej vaznej chorobe. My sme boli radi,ze. Obec nejake spermie mame. Ja som bola zdrava.
Ahojte zienky, som v tejto teme nova 🙂
Chodim do gynfiv cele roky, odkedy mudr behunova odisla z ruzinovskej nemocnice - odisla som s nou. No az teraz pred vianocami sa zo mna z gynekologickej pacientky stal adept pre asistovanu reprodukciu. Vidim ze sa bavite o peniazkoch, ta tema zaujima aj mna - zatial sme ani len papiere nepodpisali a uz nas vysetrenia a lieky vysli na cent rovnych 500 😒
Kedze sme samoplatci, bojim sa co bude dalej.
@yennn mna lieky na stimulaciu vysli 355 eur a predtym hyfosy 125 eur a spermiogram 15 eur....
Potom odber vajicok+napichnutie 19 vajicok metódou icsi+zmrazenie embryi+PK nieco kusok cez 1000 eur....a kedze vklad bol neuspesny a musela spm ist na KET..tak rozmrazenie +PK 350eur....zase neuspesne
Inak so mnou na izbe pri vybere vajíčok lezala jedna 40tnicka,cize bola samoplatca a dala si aj to lepidlo a este rozne pridavne veci a hovorila ze ju yo vsetko stalo tusim cca 3-4000 eur
@lilyianka dakujem za info, ja uz hyfosy mam za sebou, zopar spermiogramov, mrazenie, urolog, genetik + predliecba DHEA. Tak potialto je to tych 500 u nas.
Co je to lepidlo, co spominas?
Mozem ta este otravovat, kolko medzi ET a KET ubehlo casu? Pred KET bola tiez nejaka stimulacia? Prepac za otravovanie, prave sa zacinam zoznamovat s temou, doteraz som sa bala 😀
Ahojte.moja GF púť sa skoncila vcerajsim dnom. Aj ked som navrhovala - pytala som sa dr. Ci netreba este dalsie vysetrenia aby som opat nepotratila , stalo sa. Nebolo nic treba dalsie preverit, vysetrit. Vsetko bolo Ok a napriek tomu su moje bublinky zasa prec... A tak sa pojdem spytat, co je zle? Co sa deje ked moje druhe tehotenstvo skoncilo po tak kratkej dobe.... ale uz do ineho centra. Mozno do nejakeho osobnejsieho...kde ked nebudu mat odpoved tak aspon pochopenie. Kde sa nebudem bat pytat... drzim Vam vsetkym moc palceky, som clovek ktory vie komunikovat, pytat sa, aj rozpravat, ale tu mam hrcu v krku... blok... cez ktory sa asi neprenesiem...
@kklaudia to ma mrzi ☹ ja som dopadla tak isto.na Vianoce.a tiez som chodila do GF do BA.a ako odpoved na moju otázku,ze preco sa to stalo,čakala som aspon nejaku lož a odpoved som dostala,ze tak to chcela príroda ☹ takto my odpovedali vsetci.ani aka mohla byt príčina,co to mohlo ovplyvniť proste nic.skoncila som s nimi.tak viem ako sa citis!!!! Koncom roka chceme ísť do Brna a veríme ze vsetko bude oki.budem sa modliť 🙏🙏aj za teba!!! My sa budeme teraz zatial snažiť zase prirodzene a ideme akupunktúru vyskúšať.Verim a modlim sa!!! Posielam ti vela energie zlatko.
@sonulienka13 Ahoj ja som bola na akupunktúre ucha 1r,pol u lek nepomohol a učínaňa na železničnej nemocnice v Bratislave celého tela a on povedal na plodnosť len skusi bolesť ako hrom . V Topolčanoch celého tela to nebol čiňan to vobec netrafil nebola bolesť. Cena bola vždy 40€🤰 nie som.
@kominar to asi aj záleží na koho natrafis.ja idem k lekárovi co sa tomu venuje veeeelmi dlho.a hlavne je to lekar.overila som si ho a ze výborný odborník.tak verim silno 🙂
@sonulienka13 Ahoj .MUDr Matel?
@kominar nie nie.ja pojdem do Trnavy.
@sonulienka13 Ďakujem v Trnave som nebola. Hodne šťastia ,keď pomôže daj vedieť 🙏
Baby ako by ste zareagovali,ked krvacate a sestricka vam povie,ci nemam co robit.isla som hned,lebo ma to vystrasilo,som 7 tt.že mam doma lezat a nohy vylozene.a ze priroda si to urobi podla seba.no stacilo mi,sklamana som.clovek sa tam boji aj nieco opytat beru nas ako tovar.z😞

Dakujem vam🙂 Vek zatial splnam. Zial mam PCOS, anovulacne cykly a len 1 vajickovod. Je mozne, ze mi navrhnu aj IUI? Zavisi to aj od toho, aky bude spermiogram? Viete mi aj odporucit konkretneho lekara? Kolko cca financne vyjde 1 pokus/cyklus? Asi tam rovno zavolam cim skor. U mna je este problem, ze mam casovo velmi narocnu pracu a vela cestovania. No nic, treba si stanovit priority 🙂