Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
Prosím vás, keď sa objednávate do GYN FIV telefonicky (Bratislava) - na aké číslo voláte? Mne už druhý deň nezdvíhajú telefón. Ak im napíšem mail s tým, že sa chcem objednať na konzultáciu, je šanca, že aspoň na ten zareagujú? Ďakujem
@darinka294 ja som volala na toto : +421 902 818 100
@zaneta7 Ďakujem, ja som volala na to druhé. Nabudúce budem volať aj ja sem. Nakoniec zareagovali na ten mail 🙂
Ahojte kocky prosim Vas chcem sa spytat ako to funguje v gyn five , ked mam zmrazenie zaplatene na cely rok a vsetky embrya som si dala uz vlozit cize v oktobri som bola na ET, v decembri na KET, a teraz som po KET , mrazacikov uz nemame, tak sa chcem spytat ci neviete ci sa da vratit nieco nejake eura za to mrazenie kedze som ho nevyuzila po cely rok, lebo v niektorych centrach to tak funguje ze vracaju nieco.... nemate s tym niekto skusenost? dakujem
Ahojte chcem sa spýtať použili ste niektorá to EmbryoScope a to lepidlo?Ďakujem
@miskab Ahoj Miska, v gynfiv ti nevratia vobec nic. pokojne im napis mail a opytaj sa ich.
@peterajova Mna by zasa zaujimalo, ci nahodou nevies, ze ked mi bude koncit rok mrazenia embryi, ci si to sama musim sledovat a vyplatit pokracovanie alebo poslu nejake listy s upozornenim. Dakujem.
@cucica Ahoj, sledovat si to sama nemusis vobec. Oni sa ti ozvu myslim tri tyzdne dopredu.
@peterajova Dakujem🙂
@cucica poslu list, kde budu dokonca 3moznosti. 1dalej platit mrazenie, 2ukoncit vsetko alebo 3moznost darovat inemu paru. Ja som dokonca zabudla zaplatit a volala som vyse mesiaca po termine,ci este mam platit a povedali mi,ze to nevadi,ze oni nikdy nezniznicia embrya bez nasho suhlasu. Akurat by nas ipozornili este raz,ze sme sa nevyjadrili.
Ahojte dievčatá, rada by som sa tiež pripojila k tejto téme. Vo februári sa chystám na prvé IVF. Mám dlhý protokol a dnes je ten deň, keď si pichnem 1.inj. Chcem sa spýtať, či mi po odbere embryológ sám navrhne čo odporúča (predĺženú kult., embryoscope...) alebo si to mám naštudovať a pýtať sama??
Ďakujem za odpovede
Baby prosím vás keď ste boli po Opu a čakali ste kým sa embryjka delia informovali vás o tom v akom sú štádiu koľko ich je alebo podobne ? Ďakujem
@katusakata mne volal embryolog deň pred vkladom, ze mi vložia jednu bladtocystu a ze 2 mi z mrazili na druhý deň. V deň vkladu mi povedal, že ešte sa ďalšie vyvíjajú... Nakoniec mi zmrazili ďalšie 2blastocysty... Ale to mi volali deň po... Keď si dobre pamätám
😀
@pipina19 Ahoj...ja som nevyuzila ani jedno z toho...pri lepidle je sanca len o 2 %vyssia ako normalne co je podla mňa nic.....a embryoscope....co ja viem...v podstate ked to tak zoberiem,aj tak musia sledovat ako sa embrya vyvijaju....so mnou co lezala jedna zena tak si dala lepidlo a kopec dalsich veci a nic z toho...podľa mňa do vzduchu vyhodene peniaze.....ja ak by som znova musela ist na odber tak by som si skor zaplatila selekciu spermii a vyznam vidím v PK
@oliva001 ono je dobre ak vies ktore co znamena.....samozrejme ti povedia kolko vajicok vybrali a koľko z nich bolo dozretych..potom sa pytaju na predlzenu kultivaciu a samozrejme ti ponuknu aj lepidlo aj embryoscope....a je len na tebe ako sa rozhodnes.....vysvetlia ti vyznam aj lepidla aj embryoscope....ja osobne som vedela ze chcem určite PK a tamtie dalsie veci som odmietla
@katusakata hned po odbere prisla embryologicka a informovala ma kolko vajicok mi vybrali a kolko z nich bolo dozretych....ponukli mi PK,embryoglue aj embryoscope a sama som si vybrala co som chcela....samozrejme aj poradila.....myslim ze hned v ren den mi 8 vajok zamrazili a 4 dali na PK...den pred vkladom mi volali v akom stadiu su a potom par minut pred vkladom mi hovorili ako sa odo dna predtym vyvinuli a co mi budu vkladať....vložili mi blastocystu a ostatne 3 embrya sledovali do dalsieho dna....zial nevyvijali sa dalej
@katusakata to znamena, ze embrijka prezili PK a bude co vkladat. To kolko a akych ich zostalo ti je dnes aj tak na nic, tato info do zajtra kludne pocka😊Drzim palce✊
@katusakata mne do telefonu povedali presne v akom su stadiu...zase ja som neodbytna ak by mi to nahodou nechceli povedat.....aj pred KET mi den pred vkladom ked mi volali povedali v akom stadiu mam embrya
@lilyianka to má znepokojuje :( 3x som sa na to pýtala a odbila má :( ja som tak strašne sklamaná od pondelka sa teším čo povedia a že konečne niečo budem vedieť a takto má odbiju zúfalstvo vo mne zlosť že prečo do pól 11 čakať nič nevedieť spinim do to ho minimálne 2 x do dňa a teraz má vystresujem nemám absolútne chuť tam ísť absolútne a to som sa na to tak tešila
@katusakata transfer bude podla mna urcite, len asi bude zalezat, ako sa budu dalsie embrya vyvijat, ci sa budu dat mrazit alebo nie...ale rataj aj s moznostou, ze zajtra sa to nemusis vsetko dozvediet ...ako som pisala, mna informovali o dalsich az na druhy den po vklade, ci sa spravne delili 🙂 .... mne povedali to iste, ze do zajtra sa vsetko moze zmenit, tak preto nic viac nepovedali, iba ze bude transfer
@ana1012 ale mohli povedať či aspoň jedno mám v tom zrelom štádiu :(

Ahojte babulky tak dens som bola na vklade. Vkladali mi dvojbunkove a sestbunkove embrya , podarilo sa niektorej s takymi otehotniet?