icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

yennn
8. mar 2017

Baby taka (ne)prakticka otazka 😀
Ked je zena na punkcii, partner ide prec z centra? Ci si tam niekde cita? Zavolaju ho potom ku tej konzultacii s embryologom? To som pochopila ze sa deje este kym je zena na pozorovani po narkoze

moooonca
9. mar 2017

@yennn absolutne netusim co mi idu robit. len ze vysetrenie pred IUI

oliva001
9. mar 2017

@yennn ahoj, po punkcii v gynfive prišiel najskôr doktor, povedal mi koľko odobral vajíčok a že som v poriadku, potom prišla sestrička, dala mi inštrukcie na najbližšie dni a hneď prišiel embryológ. dal mi do ruky papier, kde som zaškrtávala úkony, ktoré si želám aby urobili - samozrejme mi všetko vysvetlil. Manžel išiel zatiaľ domov, trvalo to cca 5 hod.

yennn
9. mar 2017

@oliva001 dakujem, cize to uz musim mat vsetko vopred premyslene , skonzultovane s muzom a zratane, aby som sa vedela pohotovo rozhodnut asi, vsak?

zaneta7
9. mar 2017

@yennn ja som nevedela čo všetko si budem dávať, embryologička mi poradila čo by bolo najvhodnejšie, ani s manželom som sa doma o tom nerozprávala, kedže som nevedela čo ma čaká a ani koľko mi zoberú vajíčok. Ja chodím do GF do Ba a kedže manžel nemohol ísť domov, tak kľudne tam mohol čakať, ale kedže je to dlho, tak sa bol prejsť a išiel na kávičku 🙂

yennn
9. mar 2017

@zaneta7 ak to nie je tajomstvo, co ste si teda zvolili? Neviem to posudit, co dava aky-taky vyznam, co uz je navyse a tak povediac biznis. Nechcem sa nikoho v centre dotknut, zatial nemam skusenost aneviem ci realne poradia, co ma zmysel a co nie, alebo naopak to nechaju cele na tebe s tym, ze vdaka vlastnej nadeji ludia aj tak kupia vsetko co je v ponuke?

oliva001
9. mar 2017

@yennn zhruba vieš čo bude treba, embryológ ti všetko vysvetlí a poradí čo by bolo najvhodnejšie a tiež ti povie ceny (tie si vieš pozrieť v cenníku, ktorý si dostala). Platiť budeš až pri ET

yennn
9. mar 2017

@oliva001 ale to uz si neplatia len samoplatci - tie doplnkove veci plati kazdy, ci? Lebo ked tak studujem ten cennik, to moze byt kludne aj tisicka, ked je vela vajicok a pod

oliva001
9. mar 2017

@yennn to sú doplnkové služby nepovinné a platia ich všetci. My sme si dali predĺženú kultiváciu, embryoscope, mrazenie a isci 6 vajíčok - 1180e

yennn
9. mar 2017

@oliva001 vdaka za odpoved 😉 a drzim palce

oliva001
9. mar 2017

@yennn Ďakujem, aj ja tebe 🙂

zaneta7
9. mar 2017

@yennn nie v pohode, my sme si dali ICSI 6 vajíčok, a druhú polovičku plodniť prirodzene, ale to záleží asi aj od kvality spermií. A tiež sme dali PK- predĺženú kultiváciu a mrazenie. Embryoscope sme nedali, lebo sledovať ich budú tak či tak a radila som sa ohľadne toho aj tu na MK a väčšina báb písala, že je to zbytočné, tak som sa nakoniec rozhodla, že ani ja si to nedám

miskab
10. mar 2017

Babulky prosiiiim nema niekto na predaj menopur?

moooonca
13. mar 2017

Dievcata ked ste isli na vysetrenia pred IUI za kolko ste mali vysledky ?

narciska3
13. mar 2017

Ahojte, mate niektora skusenost s otehotnenim pocas brani antibiotik u partnera? Dakujem.

darinka294
13. mar 2017

@moooonca Ake vyšetrenia máš na mysli? Základné odbery, hormonálny profil a pod.?

sosicka
13. mar 2017

@oliva001 nakomplet cena vas vysla tych 1180?

oliva001
14. mar 2017

@sosicka nie, ešte som doplácala za lieky a injekcie 420 eur, poplatok 120 eur za odbery a víkendové nadčasy (alebo čo to majú) a nerátam vyšetrenia pred tým. Najskôr som absolvovala zistenie priechodnosti vajcovodov, 3 x IUI, k tomu boli tiež nejakú lieky.
Ak to mám zrátať všetko spolu nás vyšlo asi 2300 eur a zatiaľ výsledok žiadny. Ale neprestávam veriť. Máme zmrazených 14 embryí.

ouroboros
14. mar 2017

@miskab kolko potrebujes? mne zostalo 6 ampuliek. vymenim za cokoladu 🙂

miskab
14. mar 2017

@ouroboros uz som zohnala, dakujem 🙂

sosicka
14. mar 2017

@oliva001 my sme boli tiez na iui a neuspesne... mif voci spermiam stredne tazkeho stupna uz uspesbe na cas doliecene a aj tak sa nedari... zato chceme teraz riesit ivf, kym sa mi ta inunita opat nepokasle. Zdravi sme obaja a aj tak to nejde.... 10 dpo slabo pozitivny test uz rok a pol a potom ms.... ja ratam tak 1600 eur. Snad sa zmestime

strelicia
14. mar 2017

Ahojte, tiez sme zacali chodit do GF, stimulujeme na IVF a dnes som si bola vybavit predoperacne a dr mi oznamila, ze mam zle vysledky mocu - zvysene biele krvinky. Moja dr nechce zahajit liecbu (v podstate to vraj nie je nic akutne), pretoze stimulujeme a nechce nic narusit. Musime skusit dalsi odber a uvidi sa. Ale ja sa obavam, ze vysledok bude rovnaky. Co si myslite, bude to pred IVF problem? Nezrusia mi odber folikulov? Cely cyklus bude v haji? Uz beriem 2 tyzdne injekcie a bolo by to skoda.

strelicia
14. mar 2017

@oliva001
nezufaj, nas prve IVF stalo 3500E (lebo sme museli ist aj s PGD) a ani len 1 embryo...ani vklad sa nekonal. ideme skusit znova, uz sme zaplatili okolo 3000 zatial (geneticka sonda a injekcie), uvidime kolko budeme este doplacat a ci vobec aspon 1 embryo prezije vhodne na vklad :(

dena22
14. mar 2017

@strelicia biele krvinky alebo bielkoviny v moci? mas moznost absolvovat teraz OPU a vklad odlozit na KET. Medzitym sa preliecit.

oliva001
14. mar 2017

@strelicia kašlem na peniaze, len keby som už otehotnela. Najhoršie je to, ze nám s manželom nezistili žiadny zdravotný problém, len to nejde...
Držím ti palce, nech je totiž ivf úspešnejšie.

yennn
15. mar 2017

Babulky, ja idem teraz na OPU (GF bratislava), poradite niekto na co mam byt nachystana? Sestricka nas berie s muzom dnu, on viem co ide robit a potom odchadza .... a ja co? Vopred vdaka za kazdu radu 🙂

zaneta7
15. mar 2017

@yennn sestrička vás všetky čo idete na OPU zoberie do tej dennej miestnosti, je tam 5 postelí, tam sa prezlečiete do pyžamka 🙂 ,ona vám zavedie kanylu a postupne vás budú brať na zákrok, predtým sa len pôjdete vycikať.

yennn
15. mar 2017

@zaneta7 dakujem 🙂

klaudiahu
15. mar 2017

Dievčatá chcem sa spýtať ako to je s platením v GF ...Zajtra mám odber a či platím za zákroky zajtra, alebo potom všetko pri vklade. Ďakujem
Asi by bolo najlepšie zavolať priamo tam ale najprv skúšam MK

oliva001
15. mar 2017

@klaudiahu Až pri vklade