icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

klaudiahu
15. mar 2017

@oliva001 Ďakujem veľmi pekne

zaneta7
15. mar 2017

@klaudiahu ahoj ja som platila až pri vklade, kedže pri odbere nevieš či bude ešte PK, to potom volá embryologička ako sú na tom tvoje embryjká 🙂

strelicia
15. mar 2017

@dena22 tusim bielkoviny, sakra uz teraz neviem. len sa dr zdalo ze by som mohla mat nejaku infekciu. tak neviem, ci to bude vadit sakra. myslis ze OPU to neva? este v zivote som nic take nemala tak netusim.

dena22
15. mar 2017

@strelicia bielkoviny mozu vypovedat o zapale v tele, tazko povedat, na kolko je to zavazne. Dufam, ze by doktorka nesla do OPU, keby to ohrozilo teba, alebo kvalitu vajicok. Hmm...tazka dilema...ja som preopatrna a preto by som urcite nesla v takomto pripade na vklad, to na sto percent nie, ale kedze si uz nastimulovana, asi by som do OPU isla. Potom riadne dokladne preliecit a az nasledne na transfer. Ale tak, daj na svoj vnutorny hlas.

janie7
15. mar 2017

Ahojte dievcence, absolvovali ste niektora v Gyn-Five IVF soft? Ak ano, v com to spociva a aka je cena ak tento ukon preplaca poistovna? My ideme najskor na IUI, ale vzhladom na moj vek by som po dvoch neuspesnych isla rovno na IVF soft.
Dakujem a drzim silno palce.

narciska3
15. mar 2017

@strelicia Ahoj, prosím, čo je to tá genetická sonda? Ďakujem.

alexa933
15. mar 2017

@janie7 Ahoj soft hradis cely sama .Poistovna nepreplaca nic .

strelicia
15. mar 2017

@narciska3 ahoj, je to predimplantacna geneticka diagnostika. Tzn ze vysetria embryo ci nema geneticke vady.

janie7
15. mar 2017

@alexa933 Vdaka za info, tak potom nemusim bojovat s casom a mozem sa plne sustredit na IUI. Maj sa pekne.

tatiana6
16. mar 2017

Ahojte dievcata. Pred par dnami som si zacala pichat diphereline. Zo zaciatku som sa tesila, no neviem preco a neviem na koho sa zacinam hnevat a uz vobec sa neviem tesit. iba prezivam kazdy dalsi den, nic ma nebavi, ani rozpravat sa s ludmi..... Takato som nikdy nebola, vzdy som bojovala, vzdy som mala plan.... Teraz mam len dalsiu injekciu. Prepacte, ze vam vylievam svoje negativne pocity, no tato anonymita mi je momentalne jedinou moznostou ako neprist o posledny kusok pokoja

lienka737
16. mar 2017

@tatiana6 môže to byť pod vplyvom hormonov.
Ja som tiež bola nervozna strasne, uplne v depresii a to sol len užívala Clostilbegyt. Sú to riadne dávky. Nedá sa s tým nič, len vydržať. A nedávaj si teraz žiadne dôležité úlohy ani rozhodnutia, oddychuj, prechádzaj sa po slniečku...

ria294
16. mar 2017

@tatiana6 naozaj to môžu byť hormóny, nemusíš sa ospravedlňovať 😉 Všetky sme spolu na jednej lodi. To čo prežívame, vieme sa vzájomne pochopiť a podporiť. K našemu vytúženému cieľu musíme prekonať zopár prekážok, patrí k nim aj negativna nálada a pocit bezmocnosti. Neboj všetko ma svoje dôvody a všetko nás to učí trpezlivosti a pokore. ❤❤❤ Verim , že tieto pocity sa stratia a nahradia ich tie najkrajšie cítiť v brušku naše bábätko. Každá si to zaslúžime, preto nám to bude naozaj dopriate. Snívame svoj sen, ktorý sa jedného dňa stane skutočnosťou. 😘😘😘

leelloo
16. mar 2017

@tatiana6 treba to len vydrzat, kym to prejde 🙂 ja som mojmu muzovi povedala, ze ak budem na neho zla, nech ma neberie vazne, ze to tak nemyslim, tak si potom stale zo mna robil srandu, ked som ho za nieco zdupkala 🙂 moja znama vtedy ani nechodila ku svokrovcom, lebo ju neskutocne vytacali a bala sa, ze povie, co by nechcela 🙂 kazda to inak prezivame, Mne pomahali omalovanky pre dospelych a pocuvanie klasickej hudby, co som naozaj nikdy nepocuvala 😀 😀 bude to dobre, drzim palce

yennn
16. mar 2017

@tatiana6 presne ako baby vravia, ak je to hormonmi (co je velmi pravdepodobne), tak si to len treba uvedomit a stale si pripominat, a uplne bez srandy - upozornit aj najblizsich. Ja okrem toho, ze som zoparkrat porevala, som mala nervy uplne nasponovane - pripravena vystartovat po prvom, kto mi da zamienku 😀 prosila som muza, nech je trpezlivy. Take hooodne zosilnene pms, by som povedala. A ak je to teda z hormonov, nebude to trvat vecne.
PS: na to sme tu, aby sme sa aj o takychto veciach bavili, darmo su moji blizki zainteresovani a snazia sa byt chapavi, no kto nezazil, nevie...

kominar
16. mar 2017

@yennn Ahoj .
Máš pravdu kto ne zažil , ne prežil veru.....

hanka197
17. mar 2017

Ahojte rada by som sa k vam pridala..tiez chodime do gyn-fivu..ideme na IVF ..prave cakame na schvalenie od poistovne..
ako to tak citam aj som sa zasmiala..🙂.To naozaj budem po tych tbl taka zla?....Lebo ja mam povahu ze doma chlapcom stale za nieco nadavam..ked do toho dostanem este taketo depresie tak neviem..Budem ich musiet upozornit do predu..🙂

hanka197
17. mar 2017

@kominar ..to je Pravda...nam sa tiez snazi kazdy pomoct a vysvetluje..len ked otom nikto z blizkych nevie tak si ich vzdy len vypocujem a necham to tak..Tiez viem ze to bude narocne aj financne aj casovo..a tiez si do toho dorabam skolu+ toto cize neviem ani co prve..Chcela som dat prednost babenku..🙂..co asi aj dam a skolu bud prerusit alebo skoncit uplne..Toto mi je prednejsie..Ako to tu tak citam v diskusiach..tak budu aj bolesti..stress..treba aj nejaky ten oddych si myslim...Vy ste to mali ako?..Vsetko prebehlo bez boleste?😀

dena22
17. mar 2017

@leelloo mudre dievcatko, ja tiez pocuvam Mozarta v nadeji, ze to malinke dobre stimuluje :D:D:D no a zlostna som jak cert, ale muz sa len smeje, lebo on ma pozna, vie, ze taka nebyvam, tak sa tesi, ze som silno tehotna :D:D:D:D podla neho

leelloo
17. mar 2017

@dena22 ja som citala, ze vazna hudba by sa mala pustat babatkam v brusku, ze to stimuluje ich mozog 🙂 a mna to ukludnovalo vtedy 🙂 no vidis, takze sa to pekne vyvija, ked si zlostna 😀 😀

dena22
17. mar 2017

@leelloo bola som na krvu rano, stuplo to 🙂 v pondelok idem na sono, ja budem asi stale v nizsich hodnotach, vraj to tak u niektorych zien je...tak sa s tym idem uspokojit :D... vsimla som si, ze je zalozena skupina Novembrovky 2017, mozme sa pomalicky opatrne pridat 🙂 teda ty urcite :D

leelloo
17. mar 2017

@dena22 to je skveleee, tesim sa 🙂 ja uz som sa pridala, takze myslim, ze kludne sa mozes pridat tiez 🙂

dena22
17. mar 2017

@leelloo no, este dockam 🙂 uvidime, co povie v pondelok sono

nela17
17. mar 2017

Ahojte baby. Zacinam novy cyklus IVF. Dneska mi naordinovali vsetky tie lieky. Neviete mi prosim povedat preco vymiena ten liek co predpisu potom za Diphereline? Ze mala som si vybrat v lekarni a potom sa vratit hore a sestricka mi vymenila. Je v niecom iny? Zabudla som sa nato pri vsetkych tych informaciach opytat :-/ dakujem za kazdu odpoved 🙂

dena22
18. mar 2017

@nela17 a ktory liek vymenila? Diphereline je lacny, toho tam maju na kvanta.

wabash
18. mar 2017

Prosim Vas, nezostala niektorej z vas DHEA? Brala som ju 3 mesiace, ale na druhy pokus IVF idem az v aprili a dovtedy by som ju este rada brala. Vopred velmi dakujem. Samozrejme kupim. Martina

leelloo
18. mar 2017

@wabash mala si ju na predpis? Ak ano, tak ti mozu este na mesiac predpísať

alexa933
18. mar 2017

Ahojte baby prosim vas kedy bam kazali sa 💉💉 pocas stimulky ??? Rano ci mozte aj vecer ?? Dakujem 😝

alexa933
18. mar 2017

@alexa933 ☆vam pisem ako madar cez mobil 😂

wewika1
18. mar 2017

@alexa933 nijak. Je to na tebe kedy budes pichat, im je to jedno😊

mom311
18. mar 2017

@alexa933 je to v podstate na vas,ake vacsina lekarov odporuca rano,lebo sa vraj vecernym pichanim straca 1den. Ked idete rano na kontrolu,tak vam rovno menia davkovanie a hned aj pichnu. Ale nic sa nestane ani,ked si budete vecer pichat.