icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

alexa933
18. mar 2017

@mom311
@wewika1 U mna nastal ten problem ze mam dohodnuty termin s koordinatorkou na pondelok s tym ze Ms som mala dostat 20 vecer.Nikdy mi ms nezacala skor ani neskor ako hodinky som ju mala .Teraz ako naschval som zacala spinit cize ked pojdem v pondelok ratam ze budem mat rovno 2dc a mam stretko az poobede .Tak som myslela ci nebude problem a nebudem muset cakat zas do dalsej MS.

mom311
18. mar 2017

@alexa933 cakat urcite netreba. Ak to tak vyjde,tak budete pichat vecer. Nebudete ani prva a ani posledna. Ja mam znamu,ktora dokonca zacala pichat vecer a kazali jej to presunut na rano,tak si to tak postupne posunula,ze pichla poobede, potom na obed a dalsiu uz rovno rano a vsetko bolo v pohode a ma uz aj babo z toho ivf.

alexa933
18. mar 2017

@mom311 Dakujem 😉

nikushka8
19. mar 2017

Kocky,ktore ste boli na iui,ani vam nerobili kontrolne sono pred zakrokom?nam.nepovedali vobec nic,ani ci spg je dobry 😢

nela17
20. mar 2017

@dena22 povodne mi vypisali Cetrotide a povedala ze mam ist do lekarne a potom to doniest hore a ze mi to vymeni za Diphereline. A ja som bola taka preinformovana z tzch vsetkych predpisov a liekov a vsetkeho co sa dialo na konzultacii ze ma vobec nenapadlo sa nato opytat. Az muzovi to potom vrtalo v hlave.

sosicka
20. mar 2017

@nikushka8 mne robili iba folikulometriu dva dni pred zakrokom. A ci je spg v poriadku nam povedali, aj do spravy napisali

dena22
20. mar 2017

@nela17 velmi divne praktiky, porovnaj si ceny

yennn
20. mar 2017

@dena22 vsak? Znie to ako kseftovanie s liekmi a receptami 😒

hanka197
20. mar 2017

Ahojte baby, my sme si pred tyzdnom davali ziadost na poistovnu{ Doveru}...na schvalenie ivf a este sa nam nikto neozval je to mozne?....tu mi baby pisali ze niektore cakali len 5 dni a pod...

mataa123
20. mar 2017

@hanka197 Ahoj 🙂 nam dovera schvalovala 1x 20 dni,teraz sme posielali 9.3. a zatial nic.

dena22
20. mar 2017

@yennn veru, tak ja mam o GF svoj nazor, ale zase z ineho sudka, len je mi uz smiesne, ze nemaju zabrany..

yennn
20. mar 2017

@dena22 ja mam zatial iba dobre skusenosti, klop klop. Ale diphereline som dostala do ruky priamo - bez toho ze by cosi slo cez lekaren. Asi ho fakt maju vela v chladnicke 😀

dena22
20. mar 2017

@yennn maju, mne ho davali zadara

nela17
20. mar 2017

@dena22 @yennn no ked vam ho davali zadara tak mi to teraz tak pripada ze ja som si zaplatila za liek ktory som im vratila a oni mi dali ten dipherelim ktory maju zadara 🙂 no pekne zarabanie na liekoch...ale ja mam inak tiez dobre skusenosti. Ako tehu zatial niesom ale zatial ku mne boli vzdy vsetci mili a ochotni

dena22
21. mar 2017

@nela17 to ano, ak si mlada a perspektivna tehulka, to oni su ustretovi, oni skor nemaju radi riesit komplikcie, to sa im moc nechce, alebo to nevedia.

ria294
21. mar 2017

@dena22 hovoríš za mňa 😉 Smutné, že to človek musí zažiť na vlastnej koži 😔

dena22
21. mar 2017

@ria294 no je to hrozne zdrzanie, a traumatizujuce zistenie...

lienka737
21. mar 2017

@dena22
@ria294
to vážne baby?
😲

sosicka
21. mar 2017

@hanka197 ahoj,
My sme podavali 2.3. A este nic. Tiez cez doveru

cucica
21. mar 2017

Mozno toho maju viac, mne Dovera schvalila hned na druhy den,ako centrum poziadalo - to mi prislo smskou od nich, ale z Gynfivu mi volali az tak za 4-5 dni, ze to mam schvalene a ze sa mam objednat do centra na konzultacie.

dena22
21. mar 2017

@lienka737 nenechaj sa ovplyvnit, urob si vlastny nazor, keby som bola vtedy mudrejsia, idem na konzultacie na rozne miesta..ulakomila som sa a stratila tak rok a kopec penez ako samoplatca..ale su dievcinky, ktore u nich otehu na prvy sup...kazdy ma mat inu skusenost..a hlavne daj na svoju hlavu a intuiciu

lienka737
21. mar 2017

@dena22 ja som u nich bola, preto ma to zaujíma.

ria294
21. mar 2017

@lienka737 tak ako ti písala dena22 urob to čo cítiš, nehovorím, aby si si nevypočula názor a skúsenosti iných, ale urob si svoj vlastný názor. Nič nie je pravidlom, veľa báb u nich otehotnelo, ale je aj takých ktorým nepomohli.....ale to sa môže stať všade. Ja som len toho názoru, že staršie ženy, sú komplikovane diagnózy a s tými, nie každý sa chce zaoberať 🙄

sosicka
22. mar 2017

Baby, ak chcem vedieť, či mám už schválenú žiadosť v Dôvere, mám zavolať na tú všeobecnú infolinku? alebo niekam inam? Máte s tým skúsenosť?

nikushka8
22. mar 2017

kočky, koľko vás vyšlo ivf? 1. cyklus??

yennn
22. mar 2017

@nikushka8 ja som samoplatca, financie jedneho cyklu uz mam uzatvorene, ale radsej to este nemam spocitane, slak by ma trafil 😀

yennn
22. mar 2017

@nikushka8 ale aj pre tych co idu cez poistovnu...tam vatupuje vela faktorov v zavere v zavislosti od veku maminy, od toho kolko bolo vajicok a od rozhodnutia partnerov - len tie doplnkove ukony po odbere vajicok mozu vyjst cez 1000

ouroboros
22. mar 2017

@nikushka8 záleží aj od toho v akom CAR si. My cez poisťovňu - poplatok centru 120,lieky niečo okolo 400, icsi 6 vajíčok 350, mrazenie a uchovávanie embryí na rok 300. Teraz sme boli bez PK, tak sme ušetrili🙂 ale zase sme mrazili spermie, tam bol ešte poplatok. Tie cesty a toto okolo nerátam...

yennn
22. mar 2017

@ouroboros ja som ratala este aj tie ukony pred samotnym ivf ako samoplatca - hyFoSy, 3x spermiogram, dhea tabletky.... este nez sme podpisali zmluvu, bolo 500 fuc

yennn
22. mar 2017

a mrazenie spermii samozrejme tiez