Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
@vycky ahoj, prisahám, dnes som kvôli tebe sem prišla sa pozrieť, čo napíšeš, ako to dopadlo....fakt, extra na forumy nechodím, už len preto, priznám sa, lebo mi to nerobilo dobre (strašne sa ma dotkli neúspechy iných žien :/) ale dnes som na teba veľmi intenzívne myslela :D a máš môj obrovský obdiv, že si si nerobila testy, ja idem na krv v stredu, a už dnes som prehovárala muža, aby mi cestou z roboty kúpil testy :/ hoc by som si ich neurobila dnes zajtra, ale v pondelok povedzme...ale tak nekúpil :D a šancu nemám kúpiť do nedele (bývam na dedine, takže lekáren chvala Bohu zavretá ešte aj v pondelok :D)
@katy1986 to si ma potesila🙂🙂.Nerob test, lebo nie u kazdej prebieha uhniezdenie v rovnakom case. Ja som pri tych dvoch prirodzenych tehotenstvach nikdy nemala pozitívny test skor ako 2 dní pred menzesom a aj vtedy naozaj len ducha. Preto verím, ze u mna uhniezdenie trva trosku dlhsie a koli tomu som mala také nízke hcg aj teraz a do buduceho tyzdna sa vsetko upraví🙂.Este dobre, ze ta má muz pod kontrolou🙂🙂. Pockaj na odber krvy, aspon na 10. den. Velmi Ti drzím palceky🙂. Drz sa🙂
@zaneta7 ak potrebujes v niecom poradit tak mi daj vediet🙂, v hemat. a reproimuno som uz nadupaná 🙂. Je dobré, ze mate mrazakov, aspon nemusis cakat mesiace. Vlastne na reproimuno vysledky sme cakali najdlhsie a na hematologiu iba 3 tyzdne. Takze mozno, ze chvílku ti to potrvá, ale nevadí, aj nás cas príde.
Idem na krv v utorok a do vtedy relax🙂.
Ahojte baby chcem sa spýtať odber vajicok sa robí vždy ráno ?keďže robím od tej 14ej do 21h tak by mi to vyhovovalo pre prácu.
@mlenna15 na odber vajíčok sa ide ráno, lebo tam musíš ísť nalačno....ráno iba zapiť antibiotikum - a potom nič. toto máš aj v tých papieroch, čo ti dali do toho šanóna..Priznám sa, že mna to teda dosť bolelo, teda v podbrušku, aj vaječníky, no poviem ti, ja som s bolesťami nerátala, takže ja som doma ležala, že som bola rada, že na záchod som išla....takže tá narkoza je cca 5 min. , to ani nič neni, ale určite si zabezpeč dovolenku alebo niečo....
vklad emryí je už malina, po vklade si poležíš 20 minút, a môžeš ísť...ja čo viem, tak normálne môžeš fungovať, ale nedvíhať ťažké a vo všeobecnosti sa šetriť.....ono radšej si zobrať dovolenku, lebo ja hovorím že toto sú už len tie "posledné" kroky k finále, treba vydržať.....chápem, že nechceš ani povedať kam chodíš, ani u nás to nikto nevedel....ja mám šťastie, že som doma so synom, ale u nás bolo to, že akurát vklad sme mali tak, že muž mal dôležité školenie v robote, a teda mali sme šťastie, lebo nakoniec vklad bol v pondelok, a školenie v utorok, takže v pohode...ale ináč by musel s pravdou von, že prečo sa tam nemôže zúčastniť.....
@katy1986 ďakujem za správu 🙂ono je to tak že, ja som si našla len teraz robotu a začínam 1mája,tak si nemôžem veľmi dovoliť hneď PN.... :(A Fiv začínam v júni, robím pri mori sezónna robota a teraz bude roboty veľa :/preto sa modlím aby mi to vyšlo keď budem mať voľno 🙏🙏🙏
Alebo ešte dúfať že sa to podarí prirodzene!!🙂
Mám jeden vajickovod nepriechodny a pred pol rokom som otehotnela prirodzene ale bohužiaľ som potratila v 7týždni :(
Objednala som si Wobenzym zevraj je to dobre na otehotnenie alebo prípravu na fiv,a ešte k tomu si natieram ricinovym olejom bruško o sto šesť 🙂
Verim a modlím sa za nás dievčatá ktoré si musíme prejsť dlhšou cestou, aby sme sa stali konečne šťastnými maninkami 👶😍
Tak babulky moje nedalo mi to a prave som testla je to 12 DC co uz musi byt vidiet aspon dusik a samozrejme na dvoch rozlicnych testoch len jedna ciarka. ☹ a mrazacikov nemame mali sme len tuto jednu bublinku.
12den od ET nie 12DC
Baby mam otazku po neuspesnom prvom ivf ak chcem ist na druhe musi sa davat opat ziadost na schvalenie? Cize kazde ivf stale nova ziadost?
@dena22 ahoj obklady a masáže s ricinovym olejom pomáhajú odstraňovať endometriozu, pcos, zrasty, myomy a nepriechodnost vajickovodov.
Olej zohrejes v nekovovej nádobe, bavlnenu látku nasiaknes týmto olejom.Prilozis na miesto kde máš problém, prekryjes uterákom a priložiť si teplú fľašu, necháš pôsobiť 30,45 min. Obklady by sa mali robiť do ovulacie potom už nie.
Poslem ti link do správy 🙂
Kocky zajtra mam mat ET v BA,ale maju mi este volat kedy presne.
Neviete na ktory kontakt mam zavolat? Som v praci a lepsie mi je zavolat teraz kym mam ako tak klud
Ahojte kocky, rada by som sa k vam pridala 🙂.
Mame za sebou tri neuspesne IUI a chystame sa na prve IVF. Vo stvrtok som dostala spravu z poistovne ze nam schvalili ziadost a uz len cakam ze sa mi ozvu z Gyn-fiv 🙂.
Budeme mat dlhy protokol tak, ak by sme to stihli, o tyzden by som si uz mohla pichnut prvu injekciu....
Mate nejake rady na uvod 🙂?
Tak ahojte baby🙂. Bohuzial hcg mi klesol na polovicu, uz som vysadila progesteron a cakam na menzes. Vo stvrtok mi dajú vediet, ze kedy pokracujeme🙂. Dovtedy budem cvicit, aby som stihla zhodit tych pár kíl a aby som mala novú silu a nadej🙂. Drzím palce kazdemu🙂🙂.
@vycky prosim ta kde si bola na hemato a genetickom? Dakujem
@vycky ja som dopadla tak isto ☹ ale netreba sa vzdavat

@vycky ja som mala hcg 14 a o pár dní som išla znovu na krv. Testy si robila? Silnejú?