icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

marculka51
4. júl 2017

Dievcata stalo sa uz niektorej ze na 10den po vklade boli negatívne výsledky a potom na druhom teste moze biť pozitívny test??

kristinaon
4. júl 2017

@marculka51 ahoj aj ja mam negativne ...kazali prist v pondelok...dufam ze sa to zvysi.uvidime..drzim palce

marculka51
4. júl 2017

Mne kazali v piatok.. aj ja ti držím palce.. som zvedava co stoho bude..

kristinaon
4. júl 2017

@marculka51 ja tiez..ale uz tomu velmy neverim...najhorsie je ze nemame ziadnych mrazakov☹

marculka51
4. júl 2017

@kristinaon ani my uz nic nemame lebo sme mali len dve.. ☹ ☹

kristinaon
4. júl 2017

@marculka51 presne aj my mali sme dve a dve sme aj vlozili...musime dufat nadej umiera posledna...

marculka51
4. júl 2017

@kristinaon jedine dufanie nam ostava..

katarinakatka57
4. júl 2017

Ahojte baby, pár strán dozadu som sa tu posťažovala, že som si urobila na 8 den po KET test a bol biely....no kedže som kúpila mamatest, a boli v tom 2, tak som to nevydržala a druhý som urobila tiež...na 10 den poobede....ja som tam videla slabulilinkú druhú čiaru, muž nie. hovoril, že možnože to chcem len vidieť.....potom celé 3 dni som mala bolesti ako na menštruáciu, na wecko som išla s tým, že teraz sa určite spustí....išla som v piatok na krv, 13. den po KET, s tým, že to nevyšlo....baby, a nám to vyšlo🙂🙂🙂 volali, že je to pozitívne, hcg som mala 61. takže dobre som videla na teste tú slabulilinkú čiarku (dalšie testy som nerobila)...dnes som bola na kontrolnej, a sestrička hovorila, že mi hcg pekne stúplo🙂 síce ani neviem kolko, ja som sa aj zabudla opýtať, lebo sme preberali sono a lieky....na sono idem 17 júla, no neviem sa dočkať 🙂 dúfam, že bude všetko ok🙂 dobre som dala na moje intuície, lebo som išla do rizika, dávala som si vkladať prvojadrá, bez pk, bez všetkého....(v prípade dobrého vývoja som nechcela opätovne mraziť)...a risk vyšiel🙂)) každej jednej z vás prajem tento úžasný neopísateľný pocit, aj ja som zažila neúspech z "čerstvého" ET, a nakoniec u nás zabodovalo KET 🙂

mom311
4. júl 2017

@katarinakatka57 blahozelaaam!! 👍🏻👍🏻 A velmi sa s vami tesim.

katarinakatka57
4. júl 2017

@mom311 Dakujem pekne, aj za rady 🙂))

darinka294
4. júl 2017

@katarinakatka57 supeeer a vkladali ste jedno či dve? 🙂

djera
4. júl 2017

@katarinakatka57 Blahozelam, dobre je toto citat!!! 🙂

katarinakatka57
5. júl 2017

Baby po včerajšom mojom príspevku sa všetko zmenilo....večer som dostala bolesti ako na mrchu, a asi po hodine som začala krvácať...išli sme na pohotovosť, kde ma vyšetrili, nebolo nič ešte vidieť, lebo však je ešte skoro....nenechali ma tam, že by ma len pozorovali, dali mi kúpiť nejaké tabletky, a že keby to bolo veľmi silné mám sa vrátiť, keby nie, mám vo štvrok zavolať do centra - že bud oni, bud môj gynekolog aby mi zmerali hladinu hcg. tak silnejšie to neni, ale typická bolesť na menštr., dneska ležim, ale viete....už sme si poplakali.....teraz sa obávam toho, či som schopná vlastne prijať nejaká embryá, či som vôbec v poriadku...no uvidíme...teraz si hovorím ešte viac, že chvala Bohu, že som sa nedala na pk, a nedala sa na opätovné mrazenie...
@darinka294 2 sme si dali, máme ich po dve mrazené - máme ešte 6 prvojadier, a 3 zmrazené blastocysty...ale najprv vkladajú prvojadrá....

djera
5. júl 2017

@katarinakatka57 Drzim ti palce aby sa nic nestalo!!! 🙂 Hlavne sa ne stresuj!!

Ja som dnes dostala moju 10. injekciu. Dostavam gonal 150. Nespitala som sa od nich ked so tam bola, ale bola by som zvedava, ze ako ste to mali vy?
Dostala som este Cetrotide 7 kusov a Luveris 10 kusov. To mi potom kedy treba pichat?
Lebo zatial len gonal mi dávali...

janulka_1
5. júl 2017

@djera ahoj aj ja som mala take iste lieky, a luveris a gonal som si pichala posledne 3 dni a to od 12 dna pichania cize od 13DC, 15 den cyklu som si pichla aj ovitrelle a o 36h som isla na punkciu, drzim palce

janulka_1
5. júl 2017

@djera luveris a cetrotide som myslela, gonal pichas az do posledneho dna

mom311
5. júl 2017

@katarinakatka57 ja som krvacala dokonca 2krat. V nemocnici ma prvykrat tiez nenechali. Druhykrat zo mna dokonca vypadla asi cca 7cm velka zrazenina,ked som bola na wc. My sme s muzom boli presvedceni,ze je po vsetkom. Ale nebolo. Moj lekar my potom vysvetloval,ze mi asi praskla nejaka cievka a vytvoril sa mi hematom a ten dokonca tlacil na plod,tak tomu nedavali velke sance. Ale hematom sa bud vstrebe alebo sa musi vyplavit (cize zena krvaca). Este nic nie je stratene. Vacsinou sa lekari pytaju ci je to krvacanie silne alebo slabe a aka farba je to (syto cervena alebo taka tmava skor dohneda), lebo podla toho tiez vedia viac.

oliva001
5. júl 2017

@katarinakatka57 ahoj, ešte nie je nič stratené. Tiež som na začiatku krvacala. Hneď som šla na kontrolu k svojej doktorke a ta ma poslala do nemocnice na infuzky. Poležala som si tam tri dni, zastavili krvácanie a bábätko zachránili. Bola som v tedy v šiestom týždni. Veľmi záleží na ochote lekára, niektoré dievčatá tu písali, ze mali podobný problém a lekár im povedal ze to ešte nie je potvrdené tehotenstvo keďže nie je akcia srdiečka. Preto sa netreba nechať odbiť. Chod na pohotovosť a povedz im ze si po ivf nech ti pomôžu.

ana1012
5. júl 2017

Ahojte dievčatá, prosím vás, chcem sa spýtať.... Tie, ktorým nevyšlo 1.ivf a platili ste si zmrazenie embryí na jeden rok (mate aj zmluvu) a začínate vrámci toho jedného roka ďalšie 2.ivf..... platíte si opäť ten poplatok za zmrazenie? Ďakujem ☺️

janulka257
5. júl 2017

Žienky nejaký čas som tu nebola.... čakám na menzes, aby som sa mohla chystať na KET... ach jaj, tak nám všetkým držím palce, aby to vyšlo, aby sme sa netrápili...
ale asi sa mi všetko kašle naraz, ako sa hovorí, "na posr...tého aj hajzel padne"... mne hučí v uchu a zistili mi, že naň aj zle počujem a chcú si ma nechať v nemocnici, lebo že mi hrozí strata sluchu, majú podozrenie na viacero vecí, že som možno prekonala cievnu príhodu, alebo mám nádor... chápete? akoby toho už beztak nebolo dosť :( úplne ma to serie... človek behá po vyšetreniach, lebo chce dieťatko a do toho takáto vec. Úplne absurdné mi to príde.

marculka51
5. júl 2017

@janulka257 neboj všetko bude dobré.. skore uzdravenie ti prajem.. 😉

luci67
5. júl 2017

@janulka257 prajem skore uzdravenie 😘.. mne akurat dnes prisla mrcha necakane skor, tak uz sa pomaly chystam na KET. Som rada, ze sa tu budem mat s kym podporovat v nasom boji 😉! A uz verim, ze v uspesnom 😉.. drzim palceky nech si rychlo fit

mlenna15
5. júl 2017

Baby prosím vás poraďte mi niektorá. Dnes mi volali že si mám pichnúť Decapeptyl 0.1 o 22h.a v piatok mám odber vajicok 🙂Mám ich na každej strane okolo 10...keď som šla ku sestričke (býva 15 km ďalej) tak som zostala v zápche 30minút !mám malo poraziť ! Bojím sa že je neskoro lebo keď mi volali tak mi dva krát zopakovala že to musí byť o 22h. A ja som prišla k sestričke o 22.30!ešte teraz revem ako malá že bola pichnuta injekcia neskoršie :(

janulka_1
6. júl 2017

@mlenna15 vacsinou hovoria, ze o 22-23h by sa mal pichnut, myslim, ze to bude ok. Hlavne sa nestresuj

mlenna15
6. júl 2017

@janulka_1 ďakujem!no trošku ma to vystresovalo a tie hormony robia svoje 🙂ale vieš keď mi volala sestricka tak mi povedala že mám veľa folikulov čiže mám nábeh na hyperstimulacny syndróm čiže punkcia bude zajtra ale transfer sa odloží o mesiac neskôr. Bola som sklamaná lebo mám menšie percento, keďže ich musia zmraziť:/A ešte k tomu ta injekcia, ktorá bola podaná trošku neskoršie... Ale už je lepšie 🙂dám vedieť zajtra ako to dopadlo !

janulka_1
6. júl 2017

@mlenna15 po punkcii som mala nabeh aj ja na hyperstimulacny, odobrali mi 21 folikulov, a transfer sa konal. Po transfere sa mi po par dnoch rozbehol hyperstimulacny a skoncila som v nemocnici. Ale vsetko dobre dopadlo a zajtra idem na krv. Takze hlavu hore a ver, ze vsetko dobre dopadne 🙂

misela103
6. júl 2017

Baby ahojte hladam niekoho kto xodi do gynfivu v Ba potrebujem nieco vysvetlit dakujem pekne

baby24
6. júl 2017

@misela103 ak chceš nápis , 😉

rogiii
Odpoveď bola odstránená
marculka51
6. júl 2017

Cawte dievčatá bola som v utorok cize na 10den po vklade na krvnom teste a bol negatívny dnes je to uz 12den menzes som mala mat pred 5dňami myslite si môžem biť ešte tehotna??