icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

janka2810janka
7. aug 2017

@katvic ja mám puregon a dnes zacinam menopur
Držím ti palceky nech sa zadari 😉

janka2810janka
7. aug 2017

@katvic ja mám puregon a ododnes menopur. Drzim ti palce aby sa vam zadarilo na prvý krat 😊

katvic
7. aug 2017

@janka2810janka aj vam 😊, drzim palce

luci67
8. aug 2017

Baby prosim vas nemate niekto podobnu skusenost? Som uz uplne zufala :( ... Bola som na KETE, vkladali 2 embryjka... Tehotenstvo mi potvrdili, bolo to vlastne 4tt+2d a HCG 2300... O dva dni som skoncila na pohotovosti so silnejsim spinenim, ale chvilkovym.. Doktorka mi spravila vag ultrazvuk a nasla dva prazdne gestacne vacky.. zobtala krv na vysetrenie beta hcg, ktore mi vyslo 4tt+4d uz 9438... Na dalsi den som bola u svojho gynekologa, ktory mi znovu robil ultrazvjk zo spodu, a povedal zr sa mu to nepaci, ze vidi len prazdny gesg vacok.. vraj ma podozrenie na chemicke tehu.. dnes som bola znovu na krvi a cakam na vysledok a zajtra zase kontrola.. len sem tam priebehu dna spinim, vacsinou sa to dostane len na toaletak... Mate niekto podobnu skusenost? :( ako to dopadlo? :( Som z toho nestastna cela...

katvic
8. aug 2017

Ahojte. Mam otazku k tej poslednej injekcii pred odberom oocytov ... co ste mali alebo mate predpisane? Mate nejake info k tomu preco sa lekar rozhodol pre dany liek?

fatma1
8. aug 2017

@katvic Ahoj...pred odberom oocytov sa dava Pregnyl..max 48 hodin pred odberom..na dozretie a uvolnenie oocytov....toto si myslela svojou otazkou?

fatma1
8. aug 2017

Ahojte baby. Prosim Vas, tie ktore ste z Bratislavy alebo blizkeho okolia a chodite do Gynfivu a stimulujete, budete stimulovat, alebo ste stimulovali, prosim, ozvite sa mi.
Potrebujem nieco ohladne liekov poriesit a potrebujem pomoc od niekoho kto tam teraz chodi, chodil..dakujem vopred

katvic
8. aug 2017

@fatma1 ano, ale ja mam predpisane ovitrelle. A chcela som vediet aky je v tom rozdiel ... ze ci mal niekto lepsi vysledok s pregnylom alebo s ovitrelle ...

fatma1
8. aug 2017

@katvic to je uplne to iste, ta ista ucinna latka - hcg - len iny vyrobca..ja som mala raz ovitrelle, raz pregnyl...tusim, ze pregnyl je dlhsie na trhu a je lacnejsi, ale nie som si uplne ista....ale nemusis sa obavat, je to uuuplne to istee

katvic
8. aug 2017

@fatma1 a mala si nejake ine cisla? Pocet vajicok, kvalita, ...? Ze ine po pregnyle a ine po ovitrelle?

fatma1
8. aug 2017

@katvic urcite nie..to vooobec neovplyvni uz nic....ved to uz je len na vyvolanie ovu...

segab090
8. aug 2017

@luci67 nejak sa mi to nepozdava biochem tehu a hcg tak vysoke??? Nezda sa mi to. Ked si este len 4tt+4 podla mna je este skoro aby na usg bolo nieco vidiet. Mas uz aj z dnes vysledky hcg?

zuzankaa88
8. aug 2017

@luci67 niekomu vidno plod az v 6-7tt , v 4tt ani nemoze vidiet nieco viac

stastenka42
8. aug 2017

@luci67 biochemické tehu keď vidno gestacny vak??? To je divné.. biochemické je práve to že hcg stúpa ale v maternici nič nemáš..to som mala aj ja a zistila to moja gyndoska už v piatom týždni lebo tam nič nebolo..behom pár dní začalo hcg klesať a prišiel menzes... pokiaľ máš gestacny vacok tak je to ok, zatiaľ tam nemôže nič vidieť a zbytočne ťa sledujú sonografom..počkaj jeden dva týždne a až potom choď.. špiniť môžeš,mimi sa uhniezduje,cievky praskajú, maternica sa rozťahuje.. buď kľudná a nekúp mimi v stresových hormónoch..aj tak sa stane ako má..

vycky
8. aug 2017

@luci67 ked som bola v 5. tyzdni, tak sa dalo vidiet gestacny vak a zlte teliesko. Potom 7 tyzden tam bola mala fazulka. Hlavne je, aby si bola kludna a nestresovala. Uzívas progesteron?

fatma1
8. aug 2017

Ahojte baby. Prosim Vas, tie ktore ste z Bratislavy alebo blizkeho okolia a chodite do Gynfivu a stimulujete, budete stimulovat, alebo ste stimulovali, prosim, ozvite sa mi.
Potrebujem nieco ohladne liekov poriesit a potrebujem pomoc od niekoho kto tam teraz chodi, chodil..dakujem vopred

djera
8. aug 2017

@fatma1 Ja tam chodim, a prace som po prvom Ivf...

janulka_1
9. aug 2017

Baby objavili sa u vas po stimulacii a neuspesnom ivf problemy so stitnou? Dakujem

luci67
9. aug 2017

@segab090 ano mala som vyse 13000 stovky som ani v tom telefone uz nepocuvala... Uplne som vystrasena 😐

luci67
9. aug 2017

@zuzankaa88 to som si myslela aj ja.. ale znervoznuje ma, ze gyn tvrdi ze je to dost vysoka hodnota na to, aby bolo vidiet nieco viac... dnes chce robit dalsi ultrazvuk...

luci67
9. aug 2017

@stastenka42 rozmyslam nad tym ze ak ma objedna na dalsiu prehliadku, ze jednoducho nepridem... Je to naozaj super lekar, odbornik, u nas dost uznavany, a ked mi vlastne toto povedal ON, tak sa mi zrutila v tu chvilu polka sveta.. akoby som sa musela pripravovat na najhorsie..

luci67
9. aug 2017

@vycky hej uzivam estrogen, uz zdvojenu davku progesteronu, ascorutin, kyselinu listovu a na par dni som dostala tabletky proti krvacaniu... Tak strasne dufam , verim ... Nejde mi to do hlavy prosto vsetko...

zuzankaa88
9. aug 2017

@luci67 napis potom ako si dopadla, drzim palce

stastenka42
9. aug 2017

@luci67 to ti verím ale hladkaj bruško, pozitívne myslí a uvidíš že to bude dobré..😀

tinni
9. aug 2017

Ahojte kocky, v piatok som s priateľom objednaná na vstupnú konzultáciu k Dr. Harbulakovi do gynfivu. Snažíme sa síce len pár mesiacov, ale stále mame nejaké infekcie, atb a pod. Myslite že nás nepošle preč že mame prísť až po roku neúspešného snaženia?

katvic
9. aug 2017

@tinni urcite vas neposle prec.

tinni
9. aug 2017

@katvic ďakujem za odpoved, pýtam sa preto, lebo všade sa píše že neplodnosť sa rieši až po roku

darinka294
9. aug 2017

@tinni My sme išli cca po pol roku pretože ja som mala rôzne diagnozy a prirodzene by to nešlo. Držím palce.

matamm
9. aug 2017

ahojte viete mi prosím poradiť ako to je ked vám zoberú krv a zistuju hormony či príde ovulácia ak prídem moc skoro tak vas volaju dalsí den alebo sa da z krvy zistit ovulacia ze príde cca za 2 dni? dakujem

tinni
9. aug 2017

@darinka294 my zatiaľ nemáme vyslovene diagnózu že by to nešlo, ale ja mám pocit že tým doktorom je jedno čo nám je... dávajú nám jedny antibiotiká cez druhé... keď som sa napr urologicky spýtala či kvôli tej infekcii čo mame môžme byt neplodní, tak mi doslova povedala, že ona neplodnosť nelieči, že to mám ísť inde. Neviem či sa len blbo vyspala, ale dosť zle mi to padlo... a potom ma človek veriť doktorom, že mi chcú pomôcť