Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
Dievcata co jr ET a co KET ?
Baby, som v stimulácii, mám predĺžený protokol, od 23 dc si picham Diphereline a keď mi pride MZ mám ísť na kontrolu, aby mi povedali, čo si ďalej pichať. Lenže už mi 4 dni mešká. Môže to byť kvôli tomu Dipherelinu, že telo tak reaguje? Som z toho nervózna. Nemáte a tým skúsenosti?
@nimana zatial co viem,tak vsetkym takto meskala ms. Mne tyzden. Niekomu aj viac. Myslim,ze ked to bude trvat viac ako tyzden,tak tam treba zavolat alebo rano rovno prist a oni povedia,co dalej. Tusim tu uz bola baba,ktorej pridali dalsiu injekciu a ms este nemala. Vraj sa to vsetko moze stat. Je to kvoli tomu mnozstvu hormonov.
Prosim Kto mák uz uspesny KET, pomozte mi.
Ne rad a Volám do bratislavy.
Ked po prvej krvi mi volali, tak mi povedali ze o tri tyzdne Mam ist na kontrolu.
Mam ist rano na krv a ultrazvuk? Neviete nahodou? Lebo to bude uz buduci tyzden.
@djera ja som bola uz davno,ale viem,ze vacsinou tu posali,ze im dali rovno termin na sono. Asi by som si zavolala,ci staci prost rano alebo treba konkretny termin,lebo toto je sono,kde ked bude bit ❤️,tak vam vypisu papiere a s tymi uz budete chodit len k svojmu gynekologovi. Vlastne tou navstevou ukoncite chodenie do gynfiv. 🤞
Tak nas sen sa asi pomaly rozplyva...dnes som 12 den po KET a zacala som trosku spinit...take bledohnede alebo tmavobezove...neviem presne popisat..a vcera ked som si poobede vlozila progesterone a kym som prisla domov ( cca hodina) tak som mala trochu krvi na intimke....isla sa umyt a potom uz len slabunke spinenie....mam aj ranku na krcku tak neviem ci to moze mat suvis s tym, ale uz pomaly stracam nadej 😐
Dievcata tie ktore uzivate progesteron. Prosim vas mate nafuknute brucho s toho ??? Neexistuje daka finta na to ??? 😕 ja uz ani niektore nohsvice neoblecem
Mna porazi je pravda ze tekutin po odbere menej pijem lebo vela spim. V pondelok idem na vklad moze sa to ? Dufam ze nebudu nieco vymyslat
neviete prosím či papiere čo máme na 2 IVF musia mať tiež overené podpisy, lebo mne sestrička povedala že už nemusia ked sme raz boli,,,,no nerada by som ta zostala prekvapená, v utorok idem na odbere oocytov. dakujem za rady
Dnes som si pichla už 13-tu injekciu diphereline, no kedže mi MZ mešká už 8 deň a zázrak, že by som bola tehotná sa nestal, tak zajtra idem ráno na ultrazvuk, len dúfam, že mi stimuláciu kvôli tomu nezastavia.
Ahojte, som po neuspesnom ET a chystali sme sa na KET. Mala som uz aj nachystane lieky, dostala som agolutin lebo som mala nekonecny cyklus. Avsak, bola som na kontrole u gyn a ta mi nasla pri lavom vajecniku nieco (nie cystu) cca 4,5x3cm. Volala som fo gynfiv, stimulaciu mi zastavili resp povedali aby som nezacala a ze mam dojst v stredu na utz. Avsak dnes po 90 dnoch som dostala menzes. Vysetria ma aj tak?

@jankaone po odbere som neplatila nic.vsetko sa plati po vklade