icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

moooonca
15. nov 2017

@jankaone po odbere som neplatila nic.vsetko sa plati po vklade

moooonca
15. nov 2017

@jankaone nic som neplatila. Az po vklade sa vsetko plati

jankaone
15. nov 2017

@moooonca dakujem lebo tak som to pochopila ked som si bola pre recepty len som si nebola istá ci je to tak. A partner Ta tam čaká alebo to ako je tam?

djera
15. nov 2017

@jankaone mi sme platili o nieco viac ako 1000 lebo sme Mali ICSI a Mali sme sekciu spermii, a pk, ape to sa asi plati pri vklade. Nepametam sa

moooonca
15. nov 2017

Dievcata co jr ET a co KET ?

lilyianka
15. nov 2017

@moooonca ET je embryotransfer ( vykonava za par dni po odbere vajicok)
KET je kryoembryotransfer a vykonava sa po rozmrazeni bud na dalsi den alebo po PK na cca 5 den od rozmrazenia
Proste ak nevyjde ET a zena ma este mrazacikov tak ide na KET

moooonca
16. nov 2017

@lilyianka ahaaaa super uz chapem.bo tieto skratky mi robia problem 😁

nimana
16. nov 2017

Baby, som v stimulácii, mám predĺžený protokol, od 23 dc si picham Diphereline a keď mi pride MZ mám ísť na kontrolu, aby mi povedali, čo si ďalej pichať. Lenže už mi 4 dni mešká. Môže to byť kvôli tomu Dipherelinu, že telo tak reaguje? Som z toho nervózna. Nemáte a tým skúsenosti?

mom311
16. nov 2017

@nimana zatial co viem,tak vsetkym takto meskala ms. Mne tyzden. Niekomu aj viac. Myslim,ze ked to bude trvat viac ako tyzden,tak tam treba zavolat alebo rano rovno prist a oni povedia,co dalej. Tusim tu uz bola baba,ktorej pridali dalsiu injekciu a ms este nemala. Vraj sa to vsetko moze stat. Je to kvoli tomu mnozstvu hormonov.

lmt
16. nov 2017

@nimana neobavaj sa pri Diphereline mešká, mne meškal tiež asi 6 dní.

djera
16. nov 2017

Prosim Kto mák uz uspesny KET, pomozte mi.
Ne rad a Volám do bratislavy.
Ked po prvej krvi mi volali, tak mi povedali ze o tri tyzdne Mam ist na kontrolu.
Mam ist rano na krv a ultrazvuk? Neviete nahodou? Lebo to bude uz buduci tyzden.

mom311
16. nov 2017

@djera to je kontrola po pozitivnej krvi?

nimana
16. nov 2017

@mom311
@lmt ďakujem baby, tak teda budem čakať a keď nepríde, zavolám im.

djera
16. nov 2017

@mom311 Ano je. Pred dvomi tyzdnami mi povedali ze je pozitivne a Mam ist o tri tyzdne.

mom311
17. nov 2017

@djera ja som bola uz davno,ale viem,ze vacsinou tu posali,ze im dali rovno termin na sono. Asi by som si zavolala,ci staci prost rano alebo treba konkretny termin,lebo toto je sono,kde ked bude bit ❤️,tak vam vypisu papiere a s tymi uz budete chodit len k svojmu gynekologovi. Vlastne tou navstevou ukoncite chodenie do gynfiv. 🤞

lilyianka
17. nov 2017

Tak nas sen sa asi pomaly rozplyva...dnes som 12 den po KET a zacala som trosku spinit...take bledohnede alebo tmavobezove...neviem presne popisat..a vcera ked som si poobede vlozila progesterone a kym som prisla domov ( cca hodina) tak som mala trochu krvi na intimke....isla sa umyt a potom uz len slabunke spinenie....mam aj ranku na krcku tak neviem ci to moze mat suvis s tym, ale uz pomaly stracam nadej 😐

mimiqa
17. nov 2017

@lilyianka nestracaj...po tychtoch zakrokoch je bezne spinenie...ak sa nezmeni zavolaj tam..zvysia davku...bude dobre 😚

lilyianka
17. nov 2017

@mimiqa volala som, davku si zvysovat nemam, iba skludnit rezim...to bolo cele 🤔

mimiqa
17. nov 2017

@lilyianka mam to iste....uz treti den no ja uz krvacam...😐...nadej umiera posledna....treba verit😇

moooonca
18. nov 2017

Dievcata tie ktore uzivate progesteron. Prosim vas mate nafuknute brucho s toho ??? Neexistuje daka finta na to ??? 😕 ja uz ani niektore nohsvice neoblecem

lilyianka
18. nov 2017

@moooonca nemas to z niecoho ineho? Nemyslim, ze prave z progesteronu by si mala mat nafuknute brucho

moooonca
18. nov 2017

@lilyianka a s estrimax ? Nic ine neuzivam. Alebo zeby po odbere ?

lilyianka
18. nov 2017

@moooonca ak si po odbere tak mas OHSS...pi vela tekutin...min.3l.denne a viac

moooonca
18. nov 2017

Mna porazi je pravda ze tekutin po odbere menej pijem lebo vela spim. V pondelok idem na vklad moze sa to ? Dufam ze nebudu nieco vymyslat

lilyianka
18. nov 2017

@moooonca ja som sa az pri vklade dozvedela, ze mam ohss...snaz sa vela pit...ja som vtedy pila aj 4l denne...a hocico..aj polievky sa tam rataju....a o par dni uz to bolo v pohode 👍

skovarik
18. nov 2017

@moooonca a tebe nepovedali ,že po odbere treba až do vkladu piť 4litre denne??vraj je to veľmi veľmi dôležité ..držím palce aby si nemala to čo píšu babi..ja som nemala nič s progesteronu až ,keď som ho jedla hrozne zavrate..

lmt
19. nov 2017

neviete prosím či papiere čo máme na 2 IVF musia mať tiež overené podpisy, lebo mne sestrička povedala že už nemusia ked sme raz boli,,,,no nerada by som ta zostala prekvapená, v utorok idem na odbere oocytov. dakujem za rady

nimana
20. nov 2017

Dnes som si pichla už 13-tu injekciu diphereline, no kedže mi MZ mešká už 8 deň a zázrak, že by som bola tehotná sa nestal, tak zajtra idem ráno na ultrazvuk, len dúfam, že mi stimuláciu kvôli tomu nezastavia.

oliva001
20. nov 2017

@nimana toto iste som mala aj ja.
Na Utz mi zistili cystu vo vajecniku. Vraj to mohli byt z dipherelinu. Ambulantne mi urobili punkciu cysty a pichala som ďalej. Do týždňa prišla menstruacia a mohla som začať pichat gonal

janulka_1
20. nov 2017

Ahojte, som po neuspesnom ET a chystali sme sa na KET. Mala som uz aj nachystane lieky, dostala som agolutin lebo som mala nekonecny cyklus. Avsak, bola som na kontrole u gyn a ta mi nasla pri lavom vajecniku nieco (nie cystu) cca 4,5x3cm. Volala som fo gynfiv, stimulaciu mi zastavili resp povedali aby som nezacala a ze mam dojst v stredu na utz. Avsak dnes po 90 dnoch som dostala menzes. Vysetria ma aj tak?