Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
@stanka2612 ja som tiez prisla 2 x behom 5tich mesiacov...a nevydarene ivf..no ono kazda reaguje inak..drzim nam vsetkym palec 😙
@mimiqa veru,keby tak bolo kazdej,ktora tuzi,dopriate a nie takej,ktora nechce a potom ide na potrat 😒
@borka31282 hematologia a reprodukcna imunologia....ale to by ti sami mali povedat....mne robili tieto vysetrenia po dvoch neuspesnych vkladoch...potom som sla na dalsi KET
@sintuska06 zle to byt nemusi....niekoho boli brucho a vyjde to, niekoho neboli a tiez to vyjde..
Niekto spini a je to ok, niekto nie a tiez je to ok....u kazdej zeny je to individualne...mna pri vsetkych troch razoch bolelo brucho a pri pislednom som mala neskutocne krce a nevyslo ani raz....znama bola 2 dni po mne na vklade, spinila, dokonca aj krv mala a je tehotna. ..cize musis len pockat na vysledky...i ked je to na nervy...ja som bola rada ked som sa dozvedela vysledok, i ked bohuzial negativny, ale mozeme sa zase posunut dalej
@lilyianka ako píšeš je to riadne na nervy..snažím sa na to nemyslieť fakt ale potom príde chvíľka keď si poviem čo ak to zas nevyšlo a potom že ale vyšlo to ...no proste psychóza 😂
Baby držím vám palce.nam ivf nA prvý x vyslo a už mám pár dni po pôrode.
@sintuska06 ja som to zazivala prednedavnom...takze viem o com pises....presne pred mesiacom som bola na KET a potom tie 2 dlhe tyzdne...aj ked sa clovek snazi nemysliet na to, neda sa to....noc pred krvou som nespala vobec....
Rada by som sa aj ja podelila o svoju skusenost. 23 nov som zacala 4te ivf (z jedneho mame krasnu 2 rocnu dceru). Menzes mi meskal 10 dni, tak som dnes bola na sono a krv. Na sone nic nebolo vidno a poobede mi zavolali, ze hcg v krvi je vyse 1000 🙂 ja stale nemozem uverit, ze sa nam to po tolkych rokoch podarilo prirodzene. V piatok ma caka dalsie sono a krv, az potom tomu asi uverim. Drzim vsetkym palce a hlavne nestracajte nadej ❤
@janazet29 jej to je krásne!!! To je zázrak! Ja som taký tiež zažila v roku 2014. V máji som mala neúspešne IVF, potom som mala ísť v septembri, ale ochorela som, v októbri zas ochorel manžel. Už som bola na pokraji zúfalstva, že vždy nám do toho niečo príde. Tak v novembri som už mala komplet lieky vybrané a čakali sme, no tiež MZ meškala a bola som tehotná. Takže ja na takéto verím! A Tebe zo srdca ešte raz gratulujem
@segab090 ďakujem. Ano máš pravdu nám sa dva krát podarilo hneď na prvú supu avšak vždy sa to zle skončilo. Možno niečo zistia a možno to bola len náhoda hnusná. Lebo prvý krát bol iba prázdny vak ktorý sám odišiel a to druhe bolo síce veľmi nepríjemné ale z histógiie bola správa že malo nejaký defekt na čele. Takže možno to bola náhoda ale na druhej strane asi to tak je lepšie. Ale chceme pre istotu zistiť prečo sa to deje ďalší krát by som to po tejto skúsenosti nezvládla hlavne z toho dôvodu ze som ho videla.
Som zvedavá ako dopadneme
Tak už mám po odbere. 7 vajíčok. Zajtra budem múdrejšia, ale verím😉
Zo 7 vajíčok bolo 6 zrelých, ktoré oplodnovali. Žiaľ len dve sa začali vyvíjať a tak sú teda dve embryá. Embryolog mi doporučil ich hneď zajtra do mňa vložiť, aby bola väčšia šanca. Že predsa vo mne by im bolo lepšie ako v inkubátore. Zajtra o 9.45 mám termín. Modlím sa za ne a verím, že zabojujú.
Ahojte, vsetko super prebehlo ako ste mi to opisovali narkóza bola fajn tej som sa najviac obávala. Len ten odber nevyšiel. Vajíčko bolo jedno ako mi to povedal doktor a bolo nezrelé. Takze v pondelok ďalšia konzultácia, že čo bude dalej.

@mimiqa
@djera mna pobolievalo aj brucho,aj som menzes nedostala a aj tak bola krv negativna...tym nechcem povedat,ze to inym nemoze vyjst,ked pobolieva brucho,praveze by som kazdej dopriala,viem,co je to snazit sa...