icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

nivea93
28. feb 2018

Baby už mám výsledky z hematologie. Všetko ôk až na hraničné výsledky u trombofilnych stavov. Takže mám začať brat anopyrin na pre riedenie krvi. A ak otehotniem tak do konca druhého trimestra. Mate niektorá takýto problém? Moja známa tiež par krát potratila našli jej podobný problém v krvi nasadila anopyrin a dnes je v 13 týždni a všetko ôk. Zajtra pôjdem k moje gynekologicke a plus objednám nás do centra na konzultáciu lebo aj tam nám robili testy a tak si to zhrnieme aj s tou hematku.

katarina372
28. feb 2018

@nivea93 takze anopyrin a clexan dal hematolog aj mne,v gyn five mi anopyrin zakazali brat ma sa brat az po vklade embrya..hematolog si tvrdil,ze sa ma brat stale..neberem ho

19lilly
28. feb 2018

@nivea93 ahojky prosim ta v akej davke beries ten anopyrin?

nivea93
28. feb 2018

@katarina372 ja som to mala fakt len hraničné pre mňa by bol fraxik alebo clexan silny

@19lilly ešte neberiem ale mam písané 100mg denne zajtra pôjdem k Dr a chcela by som aj začať tak nech mi predpise

19lilly
28. feb 2018

@nivea93 dost velka davka teda myslim. tusim baby ine co brali anopyrin mali pol tebletky kazdy druhy den . preto ma zaujimalo kolko dali tebe. drzim palce nech sa vklad podari

nivea93
28. feb 2018

@19lilly ja nejdem na vklad😊 nám sa dá pekne prirodzdne počať ale ja potratim. Možno aj kvôli tej krvi bohvie.

19lilly
28. feb 2018

@nivea93 sorry som sa dajak poplietla 🙂 tak v tom pripade drzim palce aby ste to najblizsie dotiahli do uspeseho konca 🙂

katarina372
28. feb 2018

@nivea93 ja som mala prve testy na hem.ukazkove,potom robil nieco specialne tam len dva parametra vysli..dal mi anopyrin.aj clexan..aby som nepotratila a obe mam brat..v gyn.five mi povedali len,ze clexan a anopyrin po vklade..vy teda nejdete na umele?

tobiaskababo
1. mar 2018

Nepotrebujete DIPHERELINE a ESTRIMAX? mam to doma po ivf ak nikto nepotrebuje musim to zahodit co s tym? ☹

nivea93
1. mar 2018

@19lilly v pohode dakujem😊
@katarina372 nie my nejdeme na umelé možno vy keď ste išli tak to inak nastavili tu liečbu. Ono to je rôzne asi podľa tých hodnôt lebo ja som mala hraničné a dali anopyrin od teraz až do druhého trimestra keď sa podarí a napr kolegyňa mala podobne problémy aj výsledky a jej tiež nasadili anopyrin a tiež ho ma brat do druhého trimestra (ona akurát skončila prvý) a v treťom si bude pichať fraxik. Takto ono sa to asi odvyja asi aj od hodnoty výsledkov a problému. Držím vám palce dievčatá keď niečo nové ozvite sa ja určite napíšem 😊

katarina372
1. mar 2018

@nivea93 a preco si v skupine o asis.reprodukcii😀😕?ked nejdes..

leren1
1. mar 2018

@tobiaskababo ahoj dokedy je expiracia na tom diphereline prosim ? Mne chyba jedno balenie lebo ma stopli kvoli cyste ...

adika84
1. mar 2018

@tinni ja som bola na IUI 3x a neuspesne. podla mna to je vyhadzovanie penazi. Aj ked niektorym pomohlo ale nam vobec. Vela faktorov to ovplyvnuje. Diagnozu nemame ziadnu. Spermiogram ok aj ja som v poriadku. Takze zatial nam nic nenasli a zatial niesom tehotna.

djera
1. mar 2018

@tobiaskababo
Je tu jedna skupina, musis poziadat o pridanie, ale mozno tam vies predat alebo darovat co ti ostalo... https://www.modrykonik.sk/group/6841/

nivea93
1. mar 2018

@katarina372 ja som si myslela ze to je skupina báb ktoré navštevujú kliniku gyn fiv a tu teda navštevujem pardon ak k vám nepatrím

skovarik
1. mar 2018

@adika84 presne to iste sme aj my ..všetko úplne v poriadku 3xiui a nič a 1 ivf nič ani ket nič..stále počúvame ,že sa musíme trafiť do toho správneho dňa..plánujem 2ket lebo máme ešte jedného nanuka tak som zvedavá..držím palce na boj..

adika84
1. mar 2018

@skovarik ja idem na prvý ket cca 14. 3 budúci týždeň kontrola. My našťastie máme dosť embryí. Takže teraz dáme 2 blastocysty.tak neviem čím to je ze sa nedarí. Držím palce

skovarik
1. mar 2018

@adika84 tak držím palce 😇

katarina372
2. mar 2018

@nivea93 ja len zo zvedavosti..aha ty chodis na gynekologicke ako k sukromnikom ci?

katarina372
2. mar 2018

@adika84 ako.prebieha priprava na ket aj my sa prvy krat chystáme..kolko mate mrazacikov?

nivea93
2. mar 2018

@katarina372 nie ja normálne navštevujem gyn fiv ako reprodukčné centrum kvôli tomu ze sme dva krát prisli o bábätko tak sa pátra prečo sa nám to deje zatiaľ našli ako príčinu toto a ja nevravím ze to je nejaký konečný verdikt že teraz to pôjde. Bodaj by ale išlo. Každej jednej bodaj by to vyšlo naozaj. Ale uvidíme co nám povedia na ďalšej konzultácii. A ty ides už na umelé?

adika84
3. mar 2018

@katarina372 ja beriem estrimax 3x denne a potom sa pred ket vkladá progesteron. My mame 2blastocysty a 8prvojadier. Držím palce 😊

katarina372
4. mar 2018

@adika84 estrimax su tabletky?dakujem.aj vam

katarina372
4. mar 2018

@nivea93 no ja som mala anembryomolu atak tiez ma na hemato poslali no konecnu verdikt toho neusudili...prepac zabudla som ty si bola na hemato a repro imuno?ci?drzim palce..ja dodnes neviem preco sme potratili..no bolo to skoro niečo.na zaciatku 2m

nivea93
4. mar 2018

@katarina372 zatiaľ len hematologiu plus hormonálny profil na genetiku len čakáme ideme až koncom apríla. A aké testy máš za sebou?

adika84
4. mar 2018

@katarina372 áno tabletky. Našťastie už žiadne injekcie lebo ja a injekcie nie sme kamaráti sa sama sebe čudujem ze som dala celú stimuláciu aj keď manžel mi pichal injekcie 😊

miskak22
4. mar 2018

Ahojte 🙂 potrebovala by som poradiť. Odber krvi po ET je na 10 a 14 deň a chcem sa spýtať ci sa ráta prvý deň ako den transferu alebo ako prvý deň sa ráta deň po transfere? Aby som vedela, kedy ísť na krv 🙂 ďakujem pekne za odpoveď 🙂

marttina30
4. mar 2018

@miskak22 oni ti po vklade presne povedia datum, kedy mas prist na prvy odber.Teda aspon mne tak povedali.

lilyianka
4. mar 2018

@miskak22 ak si bola na vklade 1.tak odber bude 10.a 14.

miskak22
4. mar 2018

@marttina30 no oni mi povedali ze o 10 dní. Len som sa zabudla spýtať, či aj ten den mam rátať 🙂