Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
Baby inak mam cele balenie dipherline neotvorene ak by ste niektora chceli za polovicnu cenu aj s blockom
A menopur trochu ten mozem aj darovat je tam ale 230
Ano to viem ze v doprovode ze nemozem soferovat
Ahojte, dakujem za odpovede evaacheesa. Uz to mam za sebou. Vysledok, lavy tubus nepriechodny. Pravy uplne v poriadku, oba vajecniky zdrave a mam vraj peknu zasobu vajicok, maternica je tiez v poriadku. Teraz neviem ako dalej, ci si sat este sancu, alebo riesit ten vajcovod. Mate s tym niektora skusenost?
@michaela329 a co vam odporucili?mna to caka v pondelok.davala si sa uspat?ja to mam v plane aj ked si myslim, ze by som to aj rada vsetko sledovala ale bojim sa ze ma to bude boliet.tak radsej sa dam uspat.
@mofa bola som na hyfosy, tam uspanie asi netreba. Ale uprimne-vezmi si potom den dva volno. Bolo to pre mna bolestive, aj ked to je malo invazivne. Zatial nam neodporucili nic, rozhodujeme sa, ci nastupime k nim do liecby. Ale ja by som tomu dala este pol roka. Uprimne sa bojim IVF, toho sklamania a tak. Uz teraz som dost na nervy, ale to sklamanie z neuspesneho IVF neviem, ci by som zvladla.
Ahojte, prosim, neviete, ci dnes robi dr. Harbulak a embryologicka dr. Kanova?
Ahojte baby pred tyzdnom v stredu som bola na Et v centre mi povedali ze stvrtok mam prist na krv tento tyzden to bude len 8den
Myslite ze uz tak skoro keby som tehotna by bolo v krvy hcg?myslim si ze ma dali tak skoro koli sviatkom ...
Mala som pk tak uz by to mozno mohli zistit ked vkladali 5dnove ..len priznaky ziadne zatial az sa obavam lebo som este aj ochorela den po vklade
@petra844 Hlavne sa nestresuj, ja som mala pozitivny test po ET na 9.ty den,mala som aj priznaky, ale skoncilo to MA, potom som bola na KETe, mala som priznaky a nakoniec aj krv a test negat. Dalsi KET som mala pozit. test uz na 8.den,ale cakam dvojicky a priznaky uplne ze ziadne, bola som v tom, ze to zasa nevyslo. Myslim ze tie priznaky nie su aj tak mozne tak skoro, skor sa velmi sledujeme. Vsetko ma svoj cas a ked sa to ma podarit, tak sa to podari. Ale viem ake vie byt to cakanie, neboj, bude dobre.
@kvet8inka jej dvojicky dala si si vlozit dve 😍😍?gratulujem to je krasne dvojky drzim palce nech vsetko ide ako ma😊
A ako mam ratat dni po et prvy den v den vkladu alebo az ten dalsi den mam ratat ako prvy den?
Chcem mysliet pozitivne len nekedy to nejde ked sa nam dlhsie nedarilo clovek je uz sklamany aj sa boji aj chce verit sak ma chapes
Ahojte nemate nejake cislo do gf, kde by mi dnes zdvihli? V utorok po kontrole mi mali volat, ze asi vyjde KET na pondelok, dnes som 16 dc, nikto mi nevolal, neberiem ani progesteron a stresujem ci nam to nepokazi vklad. Beriem len estrimax. Dakujem 🙂
@misscelaneous Telefónne číslo máš v protokole, respektíve v tom "šanóne", čo si dostala v GF.
Dievčatá, prosím vás nemá niekto skúsenosti s mrazenim vajicok? Ake su reálne šance? V GF mi doktorka nevedela povedať žiadne štatistiky, vraj to robia iba 2 roky. Je to náročný a komplikovaný proces a podľa informácií, ktoré som zatiaľ prečítala s malou šancou na reálne otehotnenie. Vďaka
@magdalenka123 ak myslíš mrazenie odobratých oocytov a potom ich oplodnenie po rozmrazeni, tak je tu najmenej úspešná metóda, presne číslo som ale nenasla. Odporúča sa to vyslovene ženám pred chemoterapiu, inak moc nie. Dávajú si to takto robiť aj veriace páry, aby nemali mrazené embrya, iba vajíčka, 1 poznám, dali takto 2 cykly IVF, ale neúspešne, odhovarali ich od toho v CAR.
@ikuska187 ďakujem! Pri každej návšteve GF ma do toho tlačia, kvôli pribúdajúcemu veku a faktu, že nemám partnera. Preto váham,či ma zmysel podstupovat hormonalnu stimulaciu, v prípade,že percento úspešnosti je mizivé.
@magdalenka123 áno ešte aj v prípade, keď nie je partner si môže dať žena odobrať oocyty. Ono vajíčka sa mrazia len krátko, nie sú s tým ešte dostatočne skúsenosti ako s embryami a oocyty sú veľmi citlivé na rozmrazovanie, preto tie neúspechy.
@ikuska187 neúspech u tvojich známych bol zapricineny, že sa embryo neujalo? Alebo znicenim vacsiny vajicok pri rozmrazovani? Vďaka vopred
@magdalenka123 ak by si sa rozhodla mrazit vajíčka,určite skús aj iné centra v Brne.tam sú predsa popredu,chodí k nim celý svet. Konzultácie sú zdarma,za opýtanie nič nedáš .zistíš aké majú oni štatistiky.
@magdalenka123 oni mali viac vajíčok pri kazdom
cykle, vždy si dali potom rozmrazit po 3 a tie oplodnit, PK im vždy prežilo max 1, aj to bolo spomalené, 1x mali anembryolu inak ani tuk, chodili do Brna, odhovarali ich od mrazenia oocytov. Predpoklad bol, že tie vajicka sú po rozmrazeni nekvalitné, preto neuspechy. Ale oni to inak nechceli, rátali s tým a na ďalšie IVF už nechcu ist.
@ikuska187 ďakujem pekne za rady. Faktom ostava,že v brne ich odhovarali a tu v BA to mám na tanieri pri každej návšteve....

A kolko ste tam lezali (gyn fiv)po odbere?