icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

luciam11
13. jún 2019

@petra844 gratulujeeem 😍 to je baby!

petra844
13. jún 2019

@luciam11 ja sa tak bojim tesit 🙈🙈🙈

luciam11
13. jún 2019

@petra844 aj ja som sa bala a takato krasna mi vysla na 7my den a uz sme od soboty v 37tt

pipilipi22
15. jún 2019

@petra844 Ahoj. Ja myslim, ze je to tam! Ja som tiez po KET a teraz u nich cakam na ten prvy UTZ co je tri tyzdne po pozitivnom teste. Este sa vratim k tomu pristupu co maju. Este aby nestacilo co som sa povadila, ze mi nepovedali o tom mrazeni... Teraz dva tyzdne po pozitivnej krvi som zacala spinit. Volam im tam, ze co mam robit. A oni ze skuste vydrzat do toho prveho ultrazvuku!!! Tqk ma nastvali. Chcela som nech mi vypisu spravu, ze ja potrebujem lekara ktory ma vysetri, nie takeho co ma nevysetri

pipilipi22
15. jún 2019

@petra844 Falosne pozitivny test by si mala iba z pregnylu. Progesteron ani estrimax na to vplyv nemaju. Tiez som sa ich pytala na co treba brat ten estrimax este aj po vklade v pripade KET dalsie 2 mesiace. Pri embriotransfere, hned po OPU sa nic take neberie, len progesteron. Ze aky je tam potom rozdiel. Odpovede som sa nedockala

pipilipi22
15. jún 2019

@mkatkam Ved to, ze clovem do nich v centre vklada nadeje a potom mu polovicu veci nepovedia, alebo skor zamlcia. Ja sa velmi tesim, ze nam to vyslo. Aj ked viem, ze sa moze stat este cokolvek... A blahozelam aj vam

luciam11
15. jún 2019

@pipilipi22 baby ja som mala tiez spinenie, ale pri tych davkach liekov, ktore maju, sa nic zvysit neda...ak mas spinenie, urcite chod svojmu gynekologovi, nie je to dobre.... mna hospitalizovali do nemocnice na 2 tyzdne, chodila som tam stale, kazdy tyzden a zial jedno babatko v 8tt odislo... musis naozaj vela oddychovat...ziadna praca... ja som nemohla ist z postele...drzim Vam palceky babulky

mkatkam
15. jún 2019

@pipilipi22 držím palce;)

petra844
15. jún 2019

Baby aj ja mam teraz take hnede spinenie s progesteronom ale malicko len ale vidim ze je to hnede a len trochu..nemam ist na pohotovost?dneska som 27dc 28-29 mavam menzes ale testy som mala rano stale pozitivne🙈ach uz stresujem
Dneska som 9den od ket

petra844
15. jún 2019

@pipilipi22 ach strasne to mi je luto ale fakt aj mne na vela otazok neodovedali a priatel povedal ze uz pojdeme do brna ze nechce uz do gynfivu

luciam11
15. jún 2019

@petra844 peti urcite chod k lekarovi, spinenie nie je dobre...

petra844
15. jún 2019

@luciam11 volala som do gyn fivu na hotline linku a sestricka ze to nevadi spinenie hnede
Isla som na gyn pohotovost a tam ma dr sprdol ze co ako cakam no
Tak clovek nevie co sa deje za opytanie nic nedam
Tak uz len cakat do stredy na krv

petra844
16. jún 2019

@luciam11
Rano som si robila test ten posledny dole ale aj tak mam strach stale ked vcera som mala spinenie dneska uz nic uplne rano trosku z noci

luciam11
16. jún 2019

@petra844 test je krasny...vela oddychuj...aj ja som mala taketo pekne testy...musis sa setrit...nechapem preco to beru na lahku vahu...zial my sme cakali 2jicky a o jedno tak prisli...

petra844
16. jún 2019

@luciam11 neviem proste nechapu to fakt jak sa citime zeny tak mi nakladal este ze co som taka mlads isla na ivf jaze nizske amh mohe a priatel zle spermie tak bol ticho iba ze treba priatela vymenit ked nema dobre spermie no otrasny
Ako keby som nemala do coho davat koruny lebo ja iba tak si davam ivf a ket boze otrasny dr nac to robis taky ludia ked to robia s takou nechutou..
A inak to jedno babatko bolo ok?to ste dobojovali do konca ze

luciam11
16. jún 2019

@petra844 bojujeme 😉 som v 37tt inak mne hned nasadili fraxiparin lebo mame viac potratov uz za sebou, naozaj veeeela oddychuj, hovorim, mna sledovali stale a tiez mi to zacalo takto skoro....drz sa tu to nervy... ja viem, ale stoji to za to..

petra844
16. jún 2019

@luciam11 jej krasne brusko 😍😍❤️👶🏼🎉

luciam11
16. jún 2019

@petra844 neboj aj ty budes mat...len sa setri, prve 3 mesiace su najtazsie

petra844
16. jún 2019

@luciam11 ano jasne musim,dakujem moc 😗

pipilipi22
16. jún 2019

@luciam11 Davky liekov mi na pohotovosti zvysili. Najprv jednorazovo 4 tabl. dufastonu a teraz beriem kazdych 6 hodin. Krvacala som riadne, cerstva krv, ale srdiecko bilo. Tak ma upokojili trochu. Teraz uz len spinim. Isla som uz k svojemu lekarovi a vtedy hned na pohotovost. No a lezim, som PN. Skusam vydrzat 😀. Ma tato hlaska bavi este aj teraz po dvoch tyzdnoch

pipilipi22
16. jún 2019

@petra844 Sa mozes vykaslat, ked ti budu hovorit, ze co stresujes. Opakuj si, ze je to tvoje zdravie a tvoje dieta! Aj keby si bola na pohotovosti kazdu noc, vysetrit ta musia. Blbe reci pusti von uchom

luciam11
16. jún 2019

@pipilipi22 ja som mala tolko liekov ze mi nemali co zvysit 😓 drzim strasne palceky aby bolo vsetko ok... mne sa to tiez potom ustalilo no zacala som od 6tt strasne vracat ... ale strasne znamena stale a stale znamena, ze som nemohla ani pit..zase nemocnica a ako ma napinalo isla zo mna krv..2 tyzdne na infuziach ale nepolohlo...co uz ale viem, ze som urobila vsetko..suhlasim nesmie sa @petra844 odradit nepocuvat druhych... ist si za svojim!

petra844
17. jún 2019

@pipilipi22 ano ja som si to povedala aj tak ze pojdem radsej a tiez aj keby tam mam byt neviem kolko krat
Ale tento dr bol dost neprijemny..neviem naco to robia taky neprijemny ludia
To spinenie bolo vlastne sobotu a vcera nic len rano som si robila test pre istotu lebo sa fakt bojim a boli ciarky uplne silne tak snad je vsetko ok
Stredu idem na krv

pipilipi22
21. jún 2019

@petra844 ahoj. Tak ako dopadla krv?

petra844
21. jún 2019

@pipilipi22 hcg 1480 za 3tyzdne ultrazvuk😊😊😊✊🏻❤️

atari89
21. jún 2019

Ahojte, mi dnes zaciname s kratkym protokolom v Gyn-Five. Drzte palce nech sa to podari, je to nase prve IVF. Ja nizke AMH a priatel zle vysledky.

petra844
21. jún 2019

@atari89 ahoj budem drzat palce ✊🏻
My sme mali dlhy protokol u dr stenovej a ja tiez amh nizske 1,75 a priatel spermie lenivejsie

luciam11
22. jún 2019

@petra844 gratulujeeeem 😍

butterfly333
22. jún 2019

@atari89 to je aké nízke amh? Koľko máš rokov?

petra844
22. jún 2019

@butterfly333 28r mam