Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
no na 4. den je este skoro...tak mozno na 10. den by sa mohlo nieco ukazat...napr. // 😉
ahojte pipiny 🙂 vcera som dostala ms a dnes zacinam s prvou vcielkou....mam kratky protokol.....ako dlho asi trva stimulacia? kolko krat ma caka do odberu vajicok kontrola viem ze u kazdej to moze byt ine ja len tak orientacne....
dakujem a drzim palceky...urcite sa nam to vsetkym nakoniec podari
demizon..tak nech ti to vyjde, držím palce
na fore IVF od začiatku spravili baby taku tabulku čakateliek-(niektoré viete o čom píšem, ste tam tiež---) a na začiatku to tam vyzeralo skvele, väčšine sa to podarilo a človek bol taký spokojný, no za posledné dni sa tam dopisuje slovo negat..-a to sa mi nepáči---dufam že teraz sa to už obráti a každej vyjdu tie očakávané //.
matiasko..tak aspoň že máš ešte mrazačikov, teraz to určite už musi výjsť
majaja...je to 50 na 50 takze si z toho nic nerobim...lebo aj keby vsetky boli tehu, stale to neznamena, ze sa to podari aj mne a naopak...ale je mi luto tych, ktorym to nevyslo,lebo viem, ze sa to moze stat aj mne....ale zatial treba mysliet pozitivne 😉
Matiasko, to ma mrzi ze to takto dopadlo. ☹
Uzivala si utros aj napriek tomu sa to spustilo?
Nechcem ti davat nijake falosne nadeje, ale uz tu bolo viacero dievcat, co aj napriek krvacaniu boli tehulky
a maju dietatko. Ja by som na tvojom mieste volala hned zajtra do GF, aj ked si myslim ze je to uz zbytocne,
za pokus to rozhodne stoji.
Pismenko ty stimulujes v GF a mas kratky protokol? 😕 Nevies z akeho dovodu ti dali kratky?
Aku mas dg.?
Ahojte pipinky!Dávno som tu medzi vami nebola a som smutná a aj prekvapená že čo sa tu všetko udialo.
Matiasko hore hlavua nezabudni že my ženy sme silné a bojujeme dalej 😉 😉 😉 😉 😉 😉
Ešte u teba nič nie je stratené,počkaj na krvičku a potom uvidíš 😉 😉 😉 😉 😉 😉 Ešte že máš mrazáčikov,nabudúce ti to už určite podarí 🙂 🙂 🙂 🙂
Majaja a tebe tá mrcha ešte neprišla? ☹ ☹
ahojte babenky....mam kratky protokol....vysledky z vysetreni mame vsetky ok akurat na spermiogram ten neni nic moc....neviem podla coho davaju kratky a dlhy protokol....a chodim do gf stara sa o nas drabek....
tiez netusim podla coho, ja mam dlhy no, HP som mala tiez dobry, manzelov Spg podla vyjadrenia dokyho priemerny,
pismenko kedy zacinas s pichanim?
ahojte...tak konečne mi prišla mrcha-po 41 dňoch. Takže nemusím ísť zajtra rano do centra, ale bude stačiť na 4 deň cyklu a konečne začnem pichať aj fostimon
ani ja neviem podľa čoho davaju krátky a podľa čoho dlhý protokol? Oni asi vedia najlepšie
luko....ja som zacala vcera a na 8 dc mam ist na kontrolu.....
baby co mate za sebou kratky protokol ako dlho trvala stimulacia? asi viem ze u kazdeho to je ine a nepytala som sa dokyho na to....
Ahoj, môžem sa spýtať niektorej z Vás, či nevie, či robia v gyn five laparoskopiu? Dík
ahojte pipinky 😵
ano volala som do GF ci musim uzivat lieky a ze musim ☹
nie ja urcite teraz uz nemam sancu tak ze krv je iba formalita 😉 ,bo krvacam jak des 😢
majaja no super konecne si blizsie k cielu 😉
krisruska ano robi sa laparka aj ja som ju tam absolv. a stoji cca 220 € uz si to presnenepamatam 😨
pekne ranko prajem....ja som tiez bola na laparke v gf koncom novembra 2009 robil ma drabek a platila som 200 eur
Pekné ránko, ďakujem za info. Ako asi trvá, kým ma odbjednajú? Ak ešte môžem, robísa v GF i HSG?
Ahojte.Majaja no konečne že tá mrcha prišla.
Matiasko dovtedy musdíš užívat tie lieky kým nepotrvdia že nie si tehotná,ale ked len tak slabučko krvácaš a je to také ružové iba tak si podla mna tehotná.Kedy ideš na krv?
No aj ja by som chcela vediet že podla čoho dávajú dlhý a akrátky protokol,lebo ja som už dvakrát mala krátky a vždy málo vajíčok.
Neviete my niektorá povedat či my teraz dlhý?
luko, ja som dostala až na 41 deň...a to som už mala ísť znovu na sono do centra, teraz až 4 DC-v stredu
som zvedava...sa mi zda, ze prsia uz citlive su..aj plet je horsia 😀 tak uz je to na spadnutie dufam
luko ja som mala obdobie keď som mala veľmi citlivé prsia a potom to nejak zmizlo, no našťastie už ju mám-inak čakala som veľmi silné, našťastie to také nie je , len trochu som mala na začiatku krče.
luko aké maš ďalšie lieky z GF? Ja mám fostimon a mám ísť teraz na 4 DC na kontrolu a začnem ho pichať. Čítala som že ty máš ísť až na 8 DC
Ahojte, ja som dnes testla - výsledok bol negatívny, ale som len 6 deň po ET, tak je to asi skoro ešte 😒 len už sme nevedeli vydržať, tak teraz už počkám len na krv v GF v piatok, nebudem to znásilňovať
majaja...este gonal, pergoveris a pregnyl
demiz...zlatko...na 6ty den by jedine 5torcata ukazali 😀 neboj...je este skoro..babam najskor ten 8den zkazalo daco alebo este neskor 😉
ja viem ale čo už...bola som zvedavá, a keďže mi to neukázalo tak už asi ani ten pregnyl vo mne neni, lebo keď som bola na krvy minulú sobotu, tak mi vyšiel HCG 80 🙂
demizon...myslím si že je to skoro na testovanie, zbytočne ťa to stresuje. I keď si myslím že ja ja budem skoro pokušať, veď človeku to nedá-čo ak sa tam objavia skôr tie // - potom sa bude lepšie čakať na výsledky krvi
počkaj ešte chvíľu- bude to ok
majaja, bola to len čistá zvedavosť, ak by aj boli // tak by som im verila až v piatok na krv a to isté berem aj keď to vyšlo negatívne -
majaja, cítim sa v pohode, pijem veľa vody, už v podstate moc neležím, len taký kľudenjší režim máme doma...bolia ma prsia a inak zatiaľ nič iné, ani nešpiním nič...tak dúfam, že sa všetko podarí

Ahojte, matiasko velmi ma to mrzí...veľmi som ti držala palce ☹ Ja som dnes 4 deň po ET, vklad bol 9.2. a zatiaľ sa nič nedeje, teda asi sa ešte asi nemá nič diať, jedine mám trochu citlivejšie bradavky...dôfam, že im u mňa páči a sú ešte tam 😉 a ak aj nie, tak pôjdeme do toho znova s KETom 😉 no nie?