Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
@wewulka ahoj,tak mi sme po zistení zlého spermiogramu/oligoasthenozoospermie/ mali dohodnutú konzultáciu u urologa v centre ten manžela vyšetril,urobil mu aj sono,hormony z krvi a potom odporučil Profertil a boll sme obaja aj na genetike,tam sme boli o.k.
Ahojte. Som sa dlho neozvala, dnes končím stimulku a v pondelok OPU 🙂 Baby, čo s tými liekmi čo mi ostali? Mám to už v pondelok priniesť? A kde to mám dať, na recepciu?či?netuším ako to funguje 😅
@annamary27, tak už žiadosť konečne schválená 😀 teším sa s tebou.
@wewulka, aj nás po zistení zlého spr. oligoasthenoteratozoospermia objednali u urológa, a klasika ako annamary písala. Myslím, že ten profertil odporúčajú každému. Nejako nám nepomohol, hlavne, že bol taký drahý 🙄
@demeeri, držím palce 😉
Baby som v 28 deň ciklu.Odkedy možem robiť test?Na mrchu čakať nemá zmysel,tú nedostenem bez liekov.
Podla lunárneho kalendára by som mala mať dievčatko.Tak to vychádza na tento mesiac.Nie presne v ten deň som mala ET,trocha neskor.V ten deň sa mohli počať v skúmavke.
@hanka1111 ahoj,dakujem a držím ti palce na OPU.My sme zobrali lieky do centra späť,ked som išla na ET.
@annamary27 ďakujem. No ja ich asi budem musieť zobrať už na OPU, lebo sme ubytovaní v penzióne a tam ich nebudem môcť dať do chladničky. Ale pár dní zas môžu byť mimo, či?ostali mi diphereline, puregon a aj menopur...
@hanka1111 aj ja som mala tieto 3injekcie,ale len puregon je nutné mať v chladničke.
Aj ja mám 4 bal.estrofemu.Utrogestan mám tiež málo,ale,keď bude reba,tam mi predpíšu.
@nr_martinka ahoj..no on mu povedal že všetko ok..že nevie čo sa im nepáči..tak ja potom neviem..
Ahojte.Ako sa máte?
@kikus77 tak potom opis stavy, mna to caka v novembri 😎 dufam, ze nepriberiem zase 15 kil 😢
@kikus77 😀 😀 😀 aj ja toho mojho lutujem 😉 no som torchu citlivejsia a mne byva obcas aj tak trosku blbo ale pri stimulke to bolo omnoho horsie...viem,ze vela babam vobec estrofem nevadi 😉
@babulka555 ahoooj ty si pribrala 15kg pri stimulke? 😕
Ahoj baby. Pripajam sa k vam. Ja mam stimulku za sebou a zajtra ma caka KET. Este dnes mi maju volat ci sa embrya rozmrazili alebo nie. A k tomu estrofemu. Ja osobne som po cely cas nic necitila. Vlastne Vam len rastie sliznica.
ahojte.kocky neviete nahodou este vrchna sestricka odkupuje lieky ktore zostali po stimulke?

@yeliel ja viem, ja som strasny mongol 😠 Fuuuha, takto z pamati Ti to nepoviem, ale ked dojdem domov tak mrknem a napisem Ti. 😉 😉 😉 Kolko uz stimulujues?