icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

balinka
16. nov 2010

@dd2112 ja som len siesty den po KETku a urcite by bol neg.je to skoro,nebudem sa stresovat 😒 skusim asi tak na deviaty 😝

annamary27
16. nov 2010

@dd2112 jéééé,paráda,zázrak 😀 😀 😀 😀 😀 gratulujem 😎 😎 😎 😎 😎 😎

dd2112
16. nov 2010

@annamary27 ĎAKUJEM ....môj doky mi povedal,že preto sa to podarilo ,lebo som prepla v mozgu...tak to má pravdu..vidíš a ja že mi je zle z toho dipherelinu??ked pri prvom cykle mi nebolo nič...a to sa hlási mimi v brušku..a ty kedy ideš na OPU?

dd2112
16. nov 2010

@balinka a skusiš v piatok????

annamary27
16. nov 2010

@dd2112 ja idem na OPU vo štvrtok,teraz večer ideme k našim dať si pichnúť Pregnyl 😀 😀 😀 😀 😀 😀

balinka
16. nov 2010

@dd2112 asi ano 😉 nevydrzim cakat 😉

dd2112
16. nov 2010

@annamary27 no super tak sa drž ,,mysli pozitívne a prepni myslenie ...daj potom vediet ako to dopadlo..

dd2112
16. nov 2010

@balinka to je jasné žiadna to nevydrží tak potom napiš 🙂 🙂

annamary27
16. nov 2010

@dd2112 tak to prepnutie je asi u mna najväčší problém,aspon čo sa podvedomia týka,ale veštica nám dnes vyveštila viac ako 1mimi a manželova kolegynka vyveštila dokonca chlapca a dievča,tak som zvedavá 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dd2112
16. nov 2010

@annamary27 vešteniu verím aj mne vyveštila v apríli,že do roka bude mimi ..ale aj iné veci mala vždy pravdu..musíš verit...a keby bol aj chlapec aj dievča tak to by si mala do páru..super no nie?

annamary27
16. nov 2010

@dd2112 😵 😀 😎 😉 🙂

alabu
16. nov 2010

ahojte, baby potrebujem info....dnes som si zacala pichat Diphereline takze aj my sme na ceste k IVF 🙂 ked sa ide do stacionara treba pyzamo a papuce....musi to byt nocna kosela? akakolvek rada co vsetko tam potrebujem pomoze, dakujem, lebo nocnu koselu nemam tak budem asi kupovat 😒 tak by ma zaujimalo ci moze byt s dlhym rukavom...kde napichuju kanilu? do zapestia?

annamary27
16. nov 2010

@alabu ahoj,ano musí to byť nočná košela,lebo potom ti tam nohavice nebudú naťahovať späť,keby si mala pyžamko.Ja mám nočnú košelu z leta ,čiže krátkorukávovú a kedže nemám rada nočné košele,tak novú s dlhým rukávom som si nekupovala a ručičku myslím napichujú tam kde brávajú aj krvičku. 😀 treba ti tam len košielku,ponožky a papuče,nič iné.

alabu
16. nov 2010

@annamary27 dakujem🙂 no ja tiez neznasam nocne kosele tak si asi jednu musim kupit☹ a este papucky..nic viac nepotrebujem?

annamary27
16. nov 2010

@alabu nie,práve dnes mi to recitovali,ked som volala do centra,potom už len papiere,čo predtým treba vybaviť. 😀 😀

alabu
16. nov 2010

@annamary27 super...dakujem za info...a drzim palce nech sa to podari 😉

annamary27
16. nov 2010

@alabu dakujem 🙂 😉 😵 😀 😎

misselka77
16. nov 2010

@annamary27 parada, praje skvelu urodu. 😀 😀 😀

misselka77
16. nov 2010

@dd2112 ježíííš, to je aka perfikošna sprava...

demeeri
17. nov 2010

@dd2112 🙂 🙂 🙂 To je szuper!!!! Gratulujem! 😅 😅 😅

misselka77
17. nov 2010

@dd2112 ani ja som to uz nevydrzala, dnes som si ho musela urobit, ale viem, ze je skoro a bol negativny. toto cakanie je strasne na nervy...

balinka
17. nov 2010

@misselka77 ktory den si po?

lilinka81
17. nov 2010

@misselka77 ahooj,to je fakt skoroooo,ty si pekne nedockava 😲, 😉,....ja som ta myslim videla vychadzat po KET,ja som isla po tebe v piatok 🙂 ,...ja nemam odvahu skusat a asi ani mat nebudem,ale drzim palceky a moc neskusaj radsej a nie tak skoro ,aby si nestratila pozityvne myslenie,....ved to vyjde,nebooj 😵

nechsazadari
17. nov 2010

@alabu - a ešte by sa mohla hodiť aspoň slipová vložka. Ono po OPU môže ísť trošku ružová z teba, keďže sa budú prebojovávať k vaječníkom. Ja idem na OPU v tesnom závese po @annamary27, teda aspoň dúfam, že to prebehne teraz cez víkend. Držím palce so stimulkou a vôbec- nech to celé dobre dopadne! 🙂 A ešte ma napadlo, keď som bola 1x, tak tam kolegynke prišlo zle, takže, ak nezabudnem, beriem si pre istotu aj igelitové vrecko 🤐 😅 😉

misselka77
17. nov 2010

@balinka v piatok som bola na ET 🙂
@lilinka81 ja viem, ze to je skoroooo, a nedockava som strasneeee 😵

annamary27
17. nov 2010

@misselka77 dakujéééém 😀 😀 😀 😀 😀

demeeri
17. nov 2010

@misselka77 Ja som robila test,keď som sa dozvedela to prevysoké hcg .Test bol negatívny. 😢 😒 Bolo to hrozné.Neprajem ten pocit nikomu. ☹ ☹ Dali mi falošný výsledok z laboratória. 😠

misselka77
18. nov 2010

@demeeri cozeeee??? to ako sa mohlo stat !

misselka77
18. nov 2010

@annamary27 zlatko myslim na teba... 😵 drzim palceky 😀 , daj vediet ako to dopadlo.

demeeri
18. nov 2010

@misselka77 Vidíš. Všetko sa može stať.Dokonca aj toto. 😖 Podľa mňa to pomiešali v laboratórii v Zámkoch,nebolo to chyba počítača.Ja tomu neverím. Ale som si aspoň pár dní mohla myslieť,že čakám dvojičky. 🙂 🙂 🙂