Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
@solinka - aj Tebe všetko najlepšie v novom roku 2011! Držkajte sa, nech máte už čoskoro Váš pokladík v náručí... Veľa veľa zdravíčka želám. 🙂 🙂 🙂
@belusa ahoj no mala som to mimo.ja som mala po 14 dnoch po iui slabo pozitivne ale kolko som mala to mi nepovedali.neboj urcite si.
ahojte, nechcem zbytočne vstupovať do diskusie, len mám otázočku... pracujú v gyn fiv aj cez víkendy? konkrétne myslím, či vykonávajú zákroky ak vyjdú niekomu na víkend, vopred ďakujem za odpoveď....
@alabu
Ale v pohodke. Mám len upchatý nos ale inak mi už nič nieje.Dúfam že to nieje tehu nádcha pretože aj to existuje a určite po tom netúžim. Najhoršie je to že mi predpísal Bioparox ale ten mi vôbec nezaberá. Dávam si olynth raz za deň a cítim sa ako znovuzrodená aj keď by som nemala ale to mi zaberá. Inak by som sa asi udusila 😠 A čo ty lyže nachystané?
aha tak možno to platí len pre IVF ja zatiaľ chodím len na IUI takže možno pre takéto prípady to neplatí...
@balinka Ahoj, balinka! Aj sa pripajam a graaaatulujem. Zelam vela stasticka, aby vsetko islo hladko! Ja pojdem predsa pojdem na ket. Druhy test bol pozitivny, ale treti zas negativny. Riadna haluz. Maternica teraz oddychuje a o mesiac ju znova nastartujeme. Mam tam este troch mraziacikov, tak uvidime...
baby je tu niektora z vas s diagnozou endometrioza a partner spermio v poriadku, ktorej odporculi aj IUI alebo rovno IVF?
Čaute baby.Videla som srdiečko na ultrazvuku!!!! 😅 Embrijko má 11 mm a 7 týždňov. 🙂 Nechcela som tomu veriť doteraz.Som tehotná! 😅 😅 😀 😀 😀 😀 😀
tak sme dneska boli s manzelom prvy krat na konzultacii. hned mi bral hormonalny profil, od utorka zacinam stimulku na IUI

@demeeri juj,držím silno-silno pästičky,aby bolo všetko v poriadku 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵