Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
@moncici ahoj,ked ideš na výber vajíčok tak nočná košela a papuče ti stačia,ja som si nechala aj ponožky,lebo som taká uzimená a môžeš si zobrať aj časopisy alebo knižku,aby ti čas rýchlejšie prešiel,ale my sme kecali s babami celý čas,tak sme nič nepotrebovali .držím palce,aby všetko dobre dopadlo 😀
@annamary27 A to sa tam zostava spat ci ako?? Ja ze to len odoberu a idem domov ci??
@pici
@nr_martinka
@demeeri Kočky držím každej palce,aby všetko bolo o.k. a dopadlo dobre 😉 Myslím na Vás aj ked sa tu už tak často neobjavujem,PC ma len oberá o čas,tak sem len tak sem-tam nakúkam.
@miskab vyplníš dotazník pred uspaním,prezlečieš sa,postupne Vás zavolaju dnu,uspinkajú a potom 2hodinky ležkáš,príde setrička pozrieť ako sa vám darí,odmeria tlak a pak môžeš vstať.embryolog ti povie kolko bolo vajíčok a čo dalej a potom musí tvoj doprovod podpísať papier,že si ťa preberá a ideš dom.Takže prichádzaš tam na siedmu a odchádzaš okolo 12.00-13.00.
@pici dalo sa to prezit, trosku slz ku koncu, ale aj smiechu bolo dostatok, pretoze sa manzel hral na sestricku 😀
uroda bola dobra po stimulke, 11 oocytov 😎
@annamary27 Dakujem lebo ked mi volala sestrička tak mi to tak rýchlo hovorila a už som cela popletená s toho ,ale dakujem si zlatá je to super ked ti niekdo poradí 🙂
zdravím...držím všetkým palce čo idú na OPU, resp. ET, KET...alebo už čakajú na výsledky po....včerajší UTZ potvrdil 8tt a jedno malé 1,03 cm zlatíčko 😀 😀 😀
@pici môže byť aj nemusí byť viac.Nás bolo pri prvom pokuse 5,ale z toho myslím jednej robili ET,lebo tam bola krátko a pri druhom pokuse sme boli 3.Pri prvom pokuse sme boli všetky také vyklepané,asi väčšina bola prvýkrát,tak sme celé tie hodiny nič nerozprávali a pri druhom pokuse sme boli dve staré priekopníčky,tak sa nám pusy nezastavili a porozprávali sme si všetky možné zážitky a skúsenosti a čas len tak preletel 😀 😀 😀
@pici prečo chceš prespať vklad embryjka 😀 😀 😀 😀 šak ty si odvtedy tak trochu už mamina 😵
@pici nepotrebujes narkozu pri transfere, vobec nic necitis. je to ako ked ides na klasicke vysetrenie ku gynekologovi, najprv ultrazvuk a potom ani nebudes vediet, kedy ti vlozili embryjka. po vklade ich niektori ukazuju na obrazovke ultrazvuku, na ktorej vidis take malinke bodky 😅
@babulka555 akurat som zistila ze diphereline ide pod kozu a nie do svalu tak som bezala do lekarne vymenit ihli lebo som kupila muskularne a tie su dlhsie a hrubsie.. ach jaj... a zajtra si necham ukazat ako sa to picha a budem si to sama ked je to do brucha

ahoj neviete mi poradiť v piatok idem na IVF povedali mi že si mam vziať pyžamo a papuče .to nič ine nepotrebujem 🙂 🙂 dakujem