Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

•
25. máj 2011@zuzmilag každý ma ine lieky a iný protokol🙂 ale tie stimuláky su cca rovnaký doplatok
0
@miskab ja som diphereline pichal podkožne do brucha a fostimon do zadku klasicky, teda nei ja ašvagrina mi pichala inak je napísane aj v prokolole ako treba pichať🙂
@tinasc dufam že som tehotná som dnes kupila dr.max - tehotenský test, sú tam 2 v jednom balení v sobotu mám narodky tak si chcem spraviť radosť, dufam že tam budu//
@tinasc dufam že som tehotná som dnes kupila dr.max - tehotenský test, sú tam 2 v jednom balení v sobotu mám narodky tak si chcem spraviť radosť, dufam že tam budu//
@zuzancek22 ahoj. no cakam na mrchu ... a zacinam taky nahradny protokol lebo ideme na KET
@zuzancek22 ahoj, asi aj ja budem mat kratky protokol, mam taky pocit... nepytala som sa, len tusim. Dozviem sa to na den detí... 😃 dam ti potom vediet , ako to prebieha.
@nalada tak to neviem, lebo žiadosť mam vypísanú dávno, len sa to niejako vlieklo, kôli mojej operácii, potom zlému HP, a až tento týžden mi volali, že či už môžu odoslať žiadosť, len som sa stihla rýchlo spýtať, že aký protokol budem mať. takže myslím, že žiadosť bude schválená tak koncom júna. kolko trvalo tebe kým ti schválili žiadosť?
@zuzancek22 trvalo to presne 3 týždne. Sestriačka mi volala, že je to schvalene a mám sa nahlásiť k doktorovi, aby sme sa dohodli, ako ďalej. Museli sme to z rodinných dôvodov posunúť o mesiac, takže teraz sa už neviem dočkať...
Začni písať odpoveď...

Odošli