icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

nalada
23. jún 2011

@pici jasné, tak keď sa nedá, tak potom cez pusu. A ideš k doktorovi?

pici
23. jún 2011

@nalada ano :D radsej zbytocne ako neskoro

miskab
23. jún 2011

@nalada ja uz fungujem normalne teda no nerobim nic take namahave.

misi76
23. jún 2011

@nalada pomáha len na chvíľku

wewulka
23. jún 2011

Babulky tehulky drzim vam vsetkym palceky vsetko dobre dopadne 🙂
My ideme s manzelikom o tyzden na tyzden na dovcu tak nazbieram este viac pozitivnej energie a hned po prichode idem na konzultaciu, verim ze bude vsetko v poriadku a pridam sa k vam 🙂

pici
23. jún 2011

@wewulka boze ako to leti. jasne, dovolenka, manzel relax a idete na to :D

nalada
23. jún 2011

@wewulka prajem krásnu dovolenku, oddýchni si, užite si jeden druhého, a potom šup k nám.... 🙂

wewulka
23. jún 2011

@pici chod radsej k lekarovi, ja by som po mojej skusenosti teraz uz isla urcite.

wewulka
23. jún 2011

@nalada dakujem

pici
23. jún 2011

@wewulka idem idem nie je to nic vazne, aj tak som tam chcela ist. a spytam sa ho , ci je to ok? predtym som mala spinenie ale v case ked uz kramy mali dorazit... aj ked ani to nebolo take origo kramove, ale uz sa to na to podobalo, toto je taky hned vytok...

miskab
23. jún 2011

@wewulka krasnu dovolenku Ti prajem a uzite si to s manzelikom 🙂 🙂

elise
23. jún 2011

@ici mna to strašne svrbelo ked som si začala vkladať tak cca 3 týždne ale pomáhala častá sprcha. ale ked pôjdem na ultrazvuk musím zapiť🙂
@wewulka krásnu dovolenku, možno si prinesiete aj bábenko z nej🙂

pici
23. jún 2011

@elise na to svrbelo po dvoch vkladoch ale tak ze by som si musela sprchovat susku asi nonstop

elise
23. jún 2011

@pici dôležité bude že sa bábo udrží🙂

pici
23. jún 2011

@elise to veru ze anio

lume
23. jún 2011

@pici A to chodime do rovnakeho centra. Moja gynekologicka mi dnes povedala, ze vraj oni maju taku prax a ze to vysadzuju skor.

pici
23. jún 2011

@lume tak ja ti nevim bohumnile

wewulka
23. jún 2011

@miskab dakujem

@elise dakujem, to by bolo super 🙂

miskab
23. jún 2011

@pici
@nalada Ahojte pipinky no co ako Vam je ?? nejake priznaky uz su??

elise
23. jún 2011

babulky dnes sme boli s malým pri vode a tam bola taká drevená lavička a pri nej drevená ropucha a malý že maminka ona začarovaná😀 vieš v noci všetky hračky ožiju😀 bol zlatý.
neskutočne milujem cesnak vo všetkom 😝

tinasc
23. jún 2011

@misi76 vydrž, raz to musí prejsť... no ja zatiaľ len ten vitamín C a tú kyselinu listovú, už to nechám tak
@elise ja som pri prvej tiež brala tehotenské vitamíny a krpatá bola riadne veľká, takže už to teraz nechám tak a tiež budem veľa zeleniny a ovocia, však ide leto tak bude dosť 🙂 nechcela by som už také veľké bábo 🙂

tinasc
23. jún 2011

@pici dúfam, že všetko bude v poriadku 🙂

elise
23. jún 2011

@tinasc nech su naše bábenká zdravučké to bude to najlepšie, práve chrumam kaleráb🙂

tinasc
23. jún 2011

@elise ano nech sú, len mi tu moja krásavica nadvihuje riadne žalúdok, niekedy ma veru rozčertí a toho sa bojím viac... a čo tvoj, je určite dobručký 🙂

elise
23. jún 2011

@tinasc to je moje zbožné prianie aby bol dobručký, tiež vie vypérovať do krajnosti ale snažím sa nerozčulovať🙂ale už sa dá s malým vyjednávať tak si cibrím vyjednávacie zručniosti a väčšinou sa mi darí🙂

tinasc
23. jún 2011

@elise ja sa tiež snažím, ale nie vždy to ide, skúša do krajnosti a niekedy to veru nevydržím... teraz prechádza takým zložitým obdobím... a toho rozčuľovania sa bojím viac, ako toho, či mám brať nejaké vitamíny... ale bude to v pohodke, dúfam...

elise
23. jún 2011

@tinasc bude to v pohode, ved práve pre to som chcela aj daľšie detičky, tie su zmyslom života🙂

pici
23. jún 2011

@tinasc ahoj vsetko v poriadku, doky povedal ze hnedy vytok je ok.

elise
24. jún 2011

@pici super že všetko ok, držte sa🙂

tinasc
24. jún 2011

@pici tak to je dobre, takže v pohodke, oddychuj a držím palce 🙂