Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
ahojte, no dnes na ultrazvuku ujo doktor videl živý plod, ale vraj je okolo malá dutinka, či ako to povedal... mám prísť o týždeň ešte raz... takže som z toho jeleň 😉
@annamary27 ďakujem a povzbudenie. Ale to by musel byť zázrak! Ja na zázraky verím, ale neviem, či si to zaslúžim...
Tak kočeny moje, sono v najlepšom poriadku, krpci rastú ako keby boli na tomto daždi dnešnom, čo sa dalo zmerať zmerané a je to v poriadku.
@tinasc neboj to hovoril asi len o obale, veď on bude rásť s mimčom, keď je srdiečko v poriadku, tak dúfam, že nie je sa čoho báť
Ostatné kočky čítam, myslím na vás a verím vo vás 🙂 .
@misi76 tak to je supeeeeeer ze je vsetko v poriadku a krpcekovia pekne rastu 🙂
@pici nebojj zlatko vsetko bude v poriadku urob si test az v nedelu ak chces este testovat 😉
@tinasc hlavne ze je miminko v poriadku a ta dutinka ci co to to nic nie je to by to doktor povedal keby sa mu nieco nepacilo
@nalada zlatinko drz sa a nacerpaj nove sily do dalsieho boja ,,, ja sa tiez bojim co bude vsetko mozne sa moze stat ale dufam tam fazulky zostanu
ďakujem vám kočky, nebudem sa báť, len do ďalšieho štvrtka je to zase tak ďaleko 😀
@nr_martinka
@tinasc
@nalada
@misi76
ahojte drahusky moje. u nas sodoma gomora. dazd. internet nesiel... cele zle. no ja stale verim... ze fazulky tam su... ved uvidime... v mojich rukach to uz aj tak nie je... takze
babulky ja dnes poriadne náročný deň, ale zajtra idem na krv a na kontrolné vyšetrenia, tak dufam,že už bude bábenko vidieť.
@elise drziiiiim ti straaaasne moooc palceky ....
@nr_martinka ako sa mas? ako si na tom s injekciami dobre to znasas? uz vies kedy asi bude punkcia?

@misi76 No ja pojdem, mam na to aj vek a vraj 25% deti s downovym syndromom sa inak nezachyti. Nechapem, ako Ti mohla doktorka povedat, ze rozhovor s genetikom alebo genetika je zbytocna. To Ti hovorila Tvoja gynekologicka? Mne moja gynekologicka odporucila hned aj amniocentezu. 12.7 idem na ten screeningovy ultrazvuk, tak uvidime.