icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

boobaa
11. júl 2011

@nr_martinka ahoj, velmi ti držím palčeky, aby všetko dobre dopadlo a babatka sa držali a rástli. ja som si týmto prešla v máji, a odvtedy som v 13týždni, obidve babatka sa udržali a rastú 🙂 Viem čo je to za stres, nervy, obavy, zmiešané pocity ... držííííím palčeky, hlavne vela spi, lež, oddychuj, ja som mala po vkladaní - transfere 5 dní dovolenku a nelutujem ju. drž sa!

zuzancek22
11. júl 2011

ahojte babenky, dnes som opäť písala do poisťovne, a konečne mám schválenú žiadosť, a že už to aj odoslali do centra, tak už len čakať na tú závratnú rýchlosť z centra kedy začneme. ale ako som sa už stihla presvedčiť, tak pochybujem, že tento cyklus stíham, dalo by sa to ale tam to ide ako slimák

elise
11. júl 2011

@miskab super veľmi sa teším že je to ok, odpočívaj🙂

danka483
11. júl 2011

@miskab super 😀 😀 😀

nr_martinka
11. júl 2011

@miskab teším teším 😀 😀 😀 a teraz len oddychuj😀

nr_martinka
11. júl 2011

@boobaa dakujem😀 ja teraz marodim a uvidime v pondelok.

tinasc
11. júl 2011

@miskab tak super, teším sa, že je to v poriadku, drž sa a oddychuj 🙂

elise
12. júl 2011

volala som do centra kaý mám teraz postup, mám sa objednať na september na konzultáciu aby ma nasadili na náhradný protokol KET.

zdenin
12. júl 2011

@pici no skratka som bola neuspešne na iui 2 krat potom mi zacala znova haprovat mrcha a ano moj priatel nebol nadšeni stoho celeho a mali sme zle obdobie

elise
12. júl 2011

@pici koľko sa platí za KET?

miskab
12. júl 2011

@elise
@danka483
@nr_martinka
@tinasc dakujeeeeem vam babenky moje ,,, hadam to bude o.k a nic sa nestane

miskab
12. júl 2011

@nr_martinka a ty ako sa citis moja? neboj babenka sa budu vyvijat v brusku 😉 drz sa a drzim ti moc palceky kedy ides na krv?

danka483
12. júl 2011

No pipinky moje od dnes ma nechcú v gyn -five dostala som prepúšťaciu správu a to najlepšie............................................máme tam srdiečko 😀

zuzancek22
12. júl 2011

ahojte pipinky, potrebujem radu, dnes mi konečne volali z centra, že moja žiadosť je schválená, a čo mam robiť teraz? mam sa objednať na nejakú konzultáciu? alebo vlastne ako čo ? dnes sa mi začala spúšťať mrcha, takže to už nestíham.

nalada
12. júl 2011

@zuzancek22 ahoj. Ty máš krátky protokol, že? ten začína druhý deň cyklu, zavolaj do centra a povedz to sestričke...

nalada
12. júl 2011

@elise pozrela som do cenníka a je tam KET 120E

nalada
12. júl 2011

@nr_martinka veľmi Ti držím palčeky, musí Ti to vyjsť, proste musí. Netráp sa ostatnými drobčekmi, dali Ti tých nasilnejších bojovníkov, musíš im veriť! Užívaj si to 😉 .

zuzancek22
12. júl 2011

@nalada to aj tak nestíham,mam v práci teraz toho veľa,

nalada
12. júl 2011

@zuzancek22 na odber by si šla 10-14 DC. Tak si zváž... Alebo o mesiac a bez stresov. Zavolaj do centra a dohodni si konzultáciu, lekár Ti potom vysvetlí ako ďalej a predpíše Ti lieky. 😉

zuzancek22
12. júl 2011

@nalada dakujem, takže mam normálne zavolať na recepciu a objednať sa na konzultáciu??????????

nalada
12. júl 2011

@zuzancek22 áno. Normálne sa objednaj. Prebieha to ako každá jedna konzultácia. Lekár Ti vysvetlí Tvoj protokol, prejde ho s Tebou celý, kedy a aké lieky máš začať užívať. Dá Ti recepty, v lekárni dole Ti hneď bez čakania všetky lieky vydajú. A potom čakáš na deň D, kedy začneš s liekmi. Lekár Ti povie aj kedy máš prísť na prvú kontrolu. Po prvej kontrole voláš ohľadom výsledkov a sestrička Ti povie, ako ďalej s liečbou a kedy ďalšia kontrola. Asi to znie komplikovane, ale dostaneš sa do toho. 🙂

nr_martinka
12. júl 2011

@miskab no ved uvidime🙂na krv idem v pondelok .hadam to bude ok.a ty ako?uz je ti lepsie?

nr_martinka
12. júl 2011

@nalada dakujem dufam ze mas pravdu 😀

boobaa
12. júl 2011

@zuzancek22 Ahoj Zuzi, zavolaj na recepciu a dohodni si sedenie u svojho lekára, ten ti povie čo a ako.
Chystáš sa na umelé? ak áno tak držím palčeky nech máš ten hormonály kolotoč injekcii rýchlo za sebou a už aby si sa tešila z detičiek!!! 🙂

tinasc
12. júl 2011

@danka483 supeeeer...a v ktorom týždni si teraz?

tinasc
12. júl 2011

@zuzancek22 áno normálne zavolaj a objednaj sa na konzultáciu 🙂

pici
12. júl 2011

@elise zlatko... 120 je vklad

pici
12. júl 2011

babulky moje pozrdravujem vas... mrtva som... silno zarabam na brigade korunky :D tak som tu pomenej zajtra ak mi vide vas docitam

pici
12. júl 2011

@zdenin prepac nejaka som pribrzdena...

danka483
13. júl 2011

@tinasc povedali že 7 a vysadzujem utroš