Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
ste sa tu riadne rozpísali, mala som čo robiť aby som Vás dočítala🙂 mne končí prvá mrcha po kyrete, moja obvodná gynekologička má dovolenku do konca augusta asi s skontrolou počkám do centra toho 2.9. ja už by som chcela mať to ket za sebou aby som už mala aj prvý ultrazvuk s bijúcim srdiečkom za sebou a všetk bolo v poriadku🙂ale dočkám sa verím tomu
...niečo pozitívne na tento deň 😉 🙂 . Dnes som 9. deň od ET, ráno som si robila testík a bola tam aj druhá čiarka, síce taká slabučká, ale ja som ju videla 😀
@pici vieš určite, že tri nevložia? mne kedysi vkladali tri a neotehotnela som, myslím, že to mohla byť aj psychika, potom som žiadala o dve, ale embryiologička povedala, že zamrazené sú po tri, tak pri ďaľšom ivf som žiadala aby zamrazili max. po dve, a nakonieč v 2. IVF a 2. KET sa to podarilo. Zostalo mi zamrazené 1 a to sa po dvoch rokoch nerozmrazilo a gynekologička povedala, že keď sú po jednom zamrazené, tak horšie prežívajú. naozaj je možné aby ich znovu zamrazovali? v tomto nemám celkom jasno, ďakujem za odpoveď
@silviami no mne bolo povedane, ze tri vkladaju len ked je to xty pokus zeny, a ked nie su ukazkove, cize nie je pravdepodobne ani trochu ze sa uchytia vsetky...
no ja som bola len na jednom rozmzrazeni, rozmrazili tri jedno neprezilo a dve mi vlozili, tak neviem .... asi zodpovedne odpovedat
@slniecko137 tak citam ze testik ukazal slabucku ciarku...to je super🙂)))
mne vkladali 6 a 8bunkove...to co nam ostalo sa deli dalej...vraj pomalsie ale deli takze ho chcu este do stvrtka nechat ci sa oplati ho zmrazit alebo nie....zajtra mas krv ked mas dnes 9 den po ET? som zvedava....opytaj sa aj na vysku hcg....ja si chcem tiez urobit test este pred krvou...takze podla tvojho testu by to na 9 den uz mohlo byt vidiet... 😉

No mne laparoskopiu nerobili, len hystoroskopiu. Laparoskopiu mi asi ani robit nebudu, kedze pre IVF to nie je treba. Rada by som vsak tiez vedela, ako to mam s vajickovodmi a vajecnikmi. Vajecniky by mali byt OK, lebo vajicka sa mi tvoria - vidno ich na ultrazvuku. Len lavy vajecnik je akysi divny. Vzdy boli vajicka len na pravej strane.