icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

mima11
20. apr 2009

Kathy ahojček!

Lewica, prečo je to zle, že máš taká HCG?

mima11
20. apr 2009

Lewica, to je kvôli tomu, že nebolo nič vydieť na UTZ a máš ho dosť vysoké, ako keby si bola tehu. Už sa mi to rozležalo.
Je mi to ľúto. Držkaj sa!

och
20. apr 2009

lewica drz sa moja ☹ 😅 a potom zase vyjde slniecko 😅

corinne
20. apr 2009

Ahojte,tak sa som musela dnes volat do CAR,od vcera od 23h ma strasne boli cele brucho aj spodok ☹ sadnut je pre mna utrpenie,ale mi povadala sestricka ze to je normalne a ze bolesti budem este mat aj nadalej, a vraj moje vajecniky zaucinkovali dost rychlo 🙂 Tak sa snazim vela pit a najradsej by som si lahla a spala 🙂 ale mi povedala aby som sa hybala a pokusila sa fungovat normalne.

och
20. apr 2009

corine pockaj to este nic nie je 😝 😝 😝 ale da sa to prezit uplne v pohode, a ako vravi sestricka skus normal fungovat ako keby sa nic nedialo 😀 😀 😀 😀 😀

och
20. apr 2009

ja som nafuknuta ako zduta krava, nezapnem ziadne gate a vkuse by som len jedla ako blazon 😀 😀 😀 😀 😀

katherinesand
20. apr 2009

lewica ☹

och, len papkaj, papkaj, nech maju chrusitiky z coho zit, ked si pridu ku tebe na 9 mesacnu dovolenu 😀

sivusa
20. apr 2009

Ahojte pipinky 🙂
Kati už sú fotky zo stretka?

och
20. apr 2009

no krasa 😠 teda nerobime cest nasim slepiciam 😀 😀 😀 😀

katarinka77
autor
20. apr 2009

Ahojte!
No to som sa aj ja chcela práve opýtať, či už máme fotky 😉 . Idem kuknúť na mail.

och
20. apr 2009

katka 😉 ahoj 😉

katarinka77
autor
20. apr 2009

Ahoj Och 🙂 ! Tak, čo musíš kupovať nové rifle 😀 ? Ja som tiež mala dnes v pláne kúpiť si nejaké tie rifle, no miesto toho som di kúpila iné nohavice, bundičku, klobúčik a dvoje letné šaty 😀 . Ani to nestálo veľa, tak sa vytešujem.

och
20. apr 2009

jeeej tesim sa s tebou 😀 😀 mne dnes doslo ze vlastne mozem pit tak som si zbehla kupit vinko a mali moje oblubene som kupila vsetky co mali 😀 😀 😀 tak cakam na starkeho nech mi s tymi siedmymi flasami aspon trosku pomoze 😀 😀 sa nemozem stat pod obraz bozi 😝 😝 len mi zacina hrabkat z toho ET vo stvrtok ked citam ze kolkym to nevyslo ani na druhy krat 😠 😠

katarinka77
autor
20. apr 2009

no tak cuckaj, cuckaj 😀 , keď nebudú stačiť, prinesiem Ti aj z našich 😀
...a žiadne pochmúrne myšlienky, jasné, že vyjde 😉 !

och
20. apr 2009

a na veceru si idem urobit dobru domacu pizzu 😉 flaska cerveneho a utros 😀 😀 😀 no aky romanticky vecer sa predo mnou risuje 😀 😀

aj ja by som si mala ist kupit novu garderobu, ale zase na druhej strane mam vsetko a modne vystrelky ma niako nechytaju za srdce, ved aj tak cele leto stravim pri vode v plavkach 😀 😀 😀 juj ako sa tesim, uz som sa stihla aj teraz v nedelu spalit 😝

a ty, ako ste stravil vikend?

katarinka77
autor
20. apr 2009

no krása 😀 , fakt romantika 😀 ... Takže si urobíš vysokoškolské praázdniny 😀 ? To Ti závidím 😉 . Ale ja sa budem tešiť na našu dovolenku v Chorvátsku 🙂 !
Ja som cez víkend ležala, vôbec mi nebolo dobre, všetky víkendové plány padli ☹ , dnes som sa dala vypísať, aj keď mi je už lepšie 🙂 . Trošku oddychu nezaškodí 😀 .

och
20. apr 2009

tak tak len pekne oddychuj 😀 😀 😀 nikdy nevies kedy motyka vystreli a budes mat na krku mrne 😀 😀 😀

vyboirna pizza je uz v trube, ham same dobroty 😀 😀

sivusa
20. apr 2009

Kati tak si aspoň oddýchneš, do kedy si vypísaná?

Dnes bol môj manžel u urológa, objednala som ho na spermiogram, lebo budúci týždeň ideme na genetiku a pani dr. chcela aj spermiogram.
Doteraz sme mali spermiogram robený len v GF a výsledky ostali tam, nechcelo sa mi tam pre ne ísť ...
A keď dnes manžel prišiel s výsledkom, tak som ostala v dobrom šoku.
V GF nám 3 krát robili SPG, počet spermií mal vždy okolo 8 mil., patológia 85%, pohyb do strán, záver:oligoastenozoospermia, žiadna šanca na prirodzené oplodnenie...
No a dnešný výsledok: počet 30 mil., žiadny pohyb do strán, záver: normálny SPG
Čo si mám o tomto myslieť?
Prečo mal GF také otrasné výsledky a zrazu má výsledky úplne v poriadku?

katarinka77
autor
20. apr 2009

teraz asi nevystrelí 😀 , ale nevadí, aspoň raz za čas obskakuje manžel mňa 😀 . My sme práve dojedli torellini - proscuitto, dobré boli 😝 . Ale viem si predstaviť, že aj domáca pizza môže byť dobručká 🙂 . Už aj vínko máš otvorené 🙂 ?

katarinka77
autor
20. apr 2009

Ahoj Sivuška 🙂 ! To je ako možné 😲 ? Práve o tom s manželom diskutujeme, že ako to je možné... Asi by bolo fajn, ísť o pár dní na spg do GF, porovnať to a potom zaujať stanovisko. Podľa mňa to bude nakoniec tak, že aj keď vám nedávali žiadnu šancu na prirodzené oplodnenie, nakoniec otehotnieš spontánne 😉 .
Ja som vypísaná dokedy chcem 🙂 , ako sa budem cítiť, do štvrtka alebo až pondelka 😉 . Ale ja hlúpučká sa určite budem tlačiť do roboty čo najskôr. No uvidím 🙂 .

och
20. apr 2009

sivusa ahoj 😀

no nemoze to byt tym ze ste zmenili niak stravu? vies teplucko je vela zeleninky ovocia 😀 😀 len mi nedavajte chrobaka do hlavy ze mi ziadne emryjka nedaju vo stvrtok len aby som sa vratila 😠 😠 ale napad dat si urobit spg tak o tyzden este raz je vcelku velice sumny 😀 😀 😀

katka vinko je uz aj vypite 😀 😀 😀 to su iba take pol litrovky, bo ja lubim velmi sladke vinko ako su tie ladove a slamove a toto je vyborny rocnik bobuloveho vyberu 😀 😀 Palava sa vola a stoji len necelych 6 eur 😀 😀 😀

katarinka77
autor
20. apr 2009

no Ty si teda smädná 😀 😀 ! Nepoznám také vínko. Aj ja mám jedno obľúbené, aj biele, aj červené, ale značky sem asi nemôžem písať.

sivusa
20. apr 2009

posledný SPG v GF mu robili pred mesiacom, žeby sa mu zrazu tak SPG zlepšil...
ja mám skôr pocit,či tie výsledky SPG v týchto centrách naschváľ nezhoršujú 😒
počula som už viac takýchto prípadov,že v CAR mali zlý SPG a dali si urobiť SPG inde a bol v poriadku

och
20. apr 2009

sivus 😠 to uz tu fakt nemozeme nikomu verit? 😲 😲 no aspon vies ze co si neurobis sama nebude to poriadne 😀 😀 😀 co z toho vyplyva? sup ho na manzela ale hybaj nech ta tu nevidim 😀 😀

riska
20. apr 2009

sivuska, to hadam ani nie je možne 😠 ja som tiež počula všelijaké teorie, ale nechcela som tomu až tak veriť... a nebral nahodou počas toho mesiaca nejake vitaminy?

sivusa
20. apr 2009

riska nebral vôbec nič ,ja som z toho tiež v šoku, naozaj neviem,čo si mám o tom myslieť 😒

katarinka77
autor
20. apr 2009

Ahoj Riška! Ale za mesiac by sa mu takto nezlepšil.. Vždy hovorili, že spermotvorba trvá 3 mesiace a oni sami si myslia, že vitamíny s spg neurobia zas až také divy.
No môj manžel sa tu práve rozhorčuje, že treba to dať na Úrad pre dohľad nad zdr. starostlivosťou a osr..ť celý GF.

sivusa
20. apr 2009

Kati toto presne povedal aj môj manžel

riska
20. apr 2009

ved práve, že take zlepšenie po vitaminoch može nastať najskor po 3 mesiacoch 😒
aj mm sa tu rozhorčuje, povedal, že už ho na žiaden spg nedostanem!!! 😝 inak jemu robili spg v GF počas našich 3 inseminacii a vždy mu počet spermii o 10 mil. klesol pri každej jednej iui... tiež také priamo-nepriame tlačenie do IVF

katarinka77
autor
20. apr 2009

nuž tak... asi by s tým bolo treba niečo robiť, inak budú z nás donekonečna ťahať kvantá peňazí a ako im to dokážeme, či je to naozaj tak???? Ja strašne pochybujem, že tam je všetko s kostolným poriadkom...