icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

katarinka77
autor
21. apr 2009

Tak to ja mám chuť asi aj za Teba 😀 . No bolo by to treba už obmedziť pred letom 😀 .
No snáď Ťa tá nevoľnosť nebude trápiť dlhšie ako do konca 1. trimestra. Ale aspoň vieš, že si tehu 😀 ! Myslím, že je už len málo takých, ktoré si tehotenstvo vychutnali úplne bez problémov.

sivusa
21. apr 2009

Kati aj ja si prosím fotečky
pošlem ti IP

katherinesand
21. apr 2009

sivuska, posielam. 🙂
bola som na zahradke, trosku sa ucit na skusku. 😉

sivusa
21. apr 2009

ďakujem
a kedy máš skúšku?

mima11
21. apr 2009

Ahojte!

Krakulka, mala som tie íste injekcie ako Ty! Ja som mala z toho 9 zrelých vajíčok a 7 embryjok. Ešte nám zostala 5.

Ale ste sa rozkecali, musím to dočítať!

katarinka77
autor
21. apr 2009

Pozeráte Ordináciu 😉 ?

sivusa
21. apr 2009

pozeráme 😀

vika34
21. apr 2009

aj ja pozerám,ale stále mi skáče obraz z malého na veľký,neviem či majú niečo

vika34
21. apr 2009

pokračovanie v UPC,alebo u nás doma 😝

sylvyka
21. apr 2009

ahojko sivus a ostatne pipinky 😉 😀

katarinka77
autor
21. apr 2009

Ahoj Sylvyka 😉 ! No ako? Sa tu ani neukážeš...

sylvyka
21. apr 2009

no ja som uz od februara na pnke a az dnes sa nam podarilo nainstalovat net juchuchuchu

katarinka77
autor
21. apr 2009

tak dúfam, že tu budeš teraz častejšie 😉 a dáš s nami nabudúce aj stretko, veď my dve sme sa pekne dávno nevideli 😉 . A čože si na PNke? Aj ja som momentálne PN - nachcípaná 😀 .

sivusa
21. apr 2009

Ahoj Sylvyka 🙂
No že sa aj ukážeš...
Čo nové?

Ahoj Vikuš.
Ty si tu dnes nejak skoro 😀

sylvyka
21. apr 2009

ja som tehu 12t tak si davam pozor 😀 😀 😀 ahojo sivus jaj ste mi chybali

vika34
21. apr 2009

ahojte ,sivuška pomaly aj končím lebo Jurko mi sľúbil cestu okolo sveta v posteli 😀

katarinka77
autor
21. apr 2009

Tak gratulujem 🙂 🙂 🙂 ! A už aj si zmeň pas 😀 ! Bola si na ďalšom IVFku, či sa vám to podarilo prirodzene? No teším sa s Tebou 😉 !

sylvyka
21. apr 2009

ja sa bojim zmenit pas
jaska ze som bola na 2 ivf vsak som aj zazila veci pred opu som mala horucku 38 museli ma konzultovat ci ma vezmu no ale to by som v tej chvili ani nechcela lebo brucho mi islo vybuchnut som mala 34 vajicok 28 sa oplodnilo a vsetky krasne rastli boli aj na genetike a z 28 bolo 10 vhodnych na transfer tak mame 8 mrazacikov 😀 😀 😀
no ale stale mam boja ako to dopadne

sivusa
21. apr 2009

Sylvyka gratulujeeeeeeeeeeeeeem 🙂
Veľmi si ma potešila
Ako sa cítiš?

Vikuš tak šťastnú cestu 😀

vika34
21. apr 2009

sylvyka gratulujem a koľlý tt si?

sylvyka
21. apr 2009

no dakujeeem som 12 tt inak som teda mam sa fajn ale stresujem ze tu ma boli tam picha k dokimu codim kazdy tyzden ze nech sa kukne na mna ale povedala som si ze pojdem az ked mam ist na kontrolu 6.5. dovtedy si musim nevsimat bolesti 😉

sivusa
21. apr 2009

34 vajok? 😲 ,tak to je dobrý počet, ale aj pri 1 IVF si mala veľa vajok, keď si dobre pamätám

sylvyka
21. apr 2009

no 21 si dobra vsak si lezala vedla mna nie 🙂

katarinka77
autor
21. apr 2009

Sylvyka, no ako by to dopadlo 😀 ? No predsa pôrodom 😉 ! Si sa teda pekne zásobila 😀 .

sylvyka
21. apr 2009

vsak som prsla vsetkych anjelov 😀 😀 😀
vsak uvidime ...a stretko ja teda neviem prides ma pozriet ku nam lebo ja mam vychadzky strasne blbo

katarinka77
autor
21. apr 2009

no jasné, keď budem u našich môžem Ťa dojsť kuknúť 😉 . Alebo keď budú hody, určite tam budem, tak vybehneš na cukrovú vatu 😀 . Napíš mi číslelko.

vika34
21. apr 2009

sylvi a brala si okrem stimulky aj nejaké iná lieky?

sylvyka
21. apr 2009

vikus myslis prednison kyselinu listovu a pyridoxin no tak toto som brala a este aj berem zajtra volam hematologovi ake mam vysledky homocysteinu ci to mam ok

katarinka77
autor
21. apr 2009

Sylvyka, kys. listovú stačí myslím v prvom trimestri, ale určite nezaškodí, ak ju budeš brať aj ďalej. Držím palčeky, nech je všetko ok 😉 ! A máš aj nejakú fotečku už? Srdiečko si videla 🙂 ?

sylvyka
21. apr 2009

ja som mala po prvom ivf vysoky homocystein tak tu kys.list. a pyrid. mam naordinovane od hematologa a bude to pocas celeho tehu a mam aj foteku aj srdieco som videla som neverila vlastnym ociam a ked som bola uz tu u mojho dokiho ked robil utz tak malinke kyvalo s ruckou akoby ma zdravilo 😉