icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

pici
25. okt 2011

@reklamka nevahaj a volaj ked mas pochybnosti... na to su tam

nalada
25. okt 2011

@reklamka ahoj. S týmto Ti ja žiaľ neporadím, nemám s darovanými vajíčkami skúsenosti... Skús zavolať do centra, sestrička Ti iste poradí 🙂 . Držím palčeky.
@katka159 protokol budem mať krátky. Ale neviem ešte, čo budem brať. Je to ešte ďaleko 😉 .

reklamka
25. okt 2011

dnes mali stasny frmol, tak to bolo len tak narychlo. isto este zavolam alebo napisem, nech mi to podrobne vysvetlia. dnes na nas total nemali cas. 😒 a ja som mala toooolko otazok. 😀

reklamka
25. okt 2011

@nalada - dakujem. 😉 zlatucka si. teda vsetky. 🙂 ja vas citam uz dlhsie, ale zatial som velmi nepisala, ani som nemala velmi co, ale uz zrejme ide do tuheho. 🙂 do vianoc, resp. najneskor v januari pojdem na IVF podla dnesnych informacii.

nalada
25. okt 2011

@pici normálne mi srdiečko búcha, keď sa blíži 14:00. Hneď daj vedieť!!!!!

reklamka
25. okt 2011

@pici - aj ja na teba myslim a drzim palce. 😵

babulka123
25. okt 2011

@misi76 panecku ze 31tt.. sak ty uz aj rodit pojdes o chvilku .. myslim na teba..

babulka123
25. okt 2011

@pici velmi drzim place..

pici
25. okt 2011

dakujem , ste zlate ze ste mi tak fandili, ale je to negativne...

babulka123
25. okt 2011

@pici jejmi to moc moc mooooc luto...

nalada
25. okt 2011

@pici nemám slov... prečo?????? Je mi to ľúto. Tak som verila!!!! Tak silno som na Teba myslela. Tak som Ti to priala!!!! 😢

reklamka
25. okt 2011

@pici 😢 😠 ☹

katka159
25. okt 2011

@pici je mi to s celého srdiečka lúto, lebo viem že by si si to už konečne zaslúžila aj ti...nebuď smutná... :(

misi76
25. okt 2011

@babulka123 no ja by som už aj rada, nevieme sa dočkať, ale radšej ešte vydržíme, nech si drobci podrastú

@pici takéto správy som ti sem zakázala písať 😠 , som smutná aj za teba 😢 . Asi každá z nás si musí istý čas na tie dve // počkať. Verím, že aj tebe to raz vyjde. 😉

alibabaa
25. okt 2011

@pici srdiecko objimam ta...

miskab
25. okt 2011

@pici fuuuuha zlatko je mi to moc luto,,,, drz sa moja

katka159
25. okt 2011

baby troch sa bojím toho pasoveho oparu čo mam mamina čitala som o tom že keď som prekonala kiahne tak ich už nemôžem dostať ale že môžem dostať ten opar a to či malý dostane kiahne tak to sa uvidí inkubačna doba je 7-14 dní...

pici
25. okt 2011

@miskab
@alibabaa
@misi76
@nalada
@reklamka ste moc zlate.. uz som ok... vyrevala som sa... vyzurila... a ideme dalej... zajtra idem k svojmu doktorovi sa porozpravat co dalej...

tinasc
25. okt 2011

@katka159 no niekedy je v gf nátresk, inokedy sa čudujem, že tam nikto nie je... 😉

tinasc
25. okt 2011

@reklamka aj ja pôjdem v januári na ivf 😉

tinasc
25. okt 2011

@pici už som Ti písala vedľa, posielam veľké objatie a veľa energie... ešte nie je všetkým dňom koniec, hore hlavičku, bude lepšie 🙂

tinasc
25. okt 2011

@katka159 najlepšie sa popýtať pekne doktora a ten ti najlepšie poradí 🙂

wewulka
25. okt 2011

@pici je mi to velmi luto ☹

katka159
25. okt 2011

@tinasc len jeden hovorí že nie druhy že ano , tretí možno pytala som sa deckej, mojej obvodnej aj kožnej kebyže sa aspon zhodnú

tinasc
25. okt 2011

@katka159 no tak to je super, študovali vôbec rovnaký odbor? no ja by som sa tým netrápila na tvojom mieste, už nič nezmeníš, ak sa niečo ukáže u teba, tak to potom choď riešiť s doktorom, ja viem, obavy sú veľké aj ja som mala, ale treba veriť, že máš dobré protilátky... hepres si už niekedy mala?

katka159
25. okt 2011

@tinasc tak asopň je vydieť aké je naše zdravotníctvo....hej herpes som mala...

tinasc
25. okt 2011

@katka159 no tak sa spoľahni že máš v tele protilátky, nič iné asi nezostáva... 😉 ale držím palce, aby všetko bolo ok 🙂

evakva
25. okt 2011

@pici Drz sa a nevzdavaj sa. Aj na teba cakaju // a dietky.

evakva
25. okt 2011

Poradte. Dnes mi volali z GF, ze mame po vyse 2 mesiacoch schvalene IVF. Platnost na lieky mame do 20.1 a na zakroky do aprila. My sme vsak zatial prirodzene pocali, no aj potratili. Kedze som zacala sama krvacat, v nemocnici ma uz len docistili, lebo vsetko nevyslo. Nerobili mi kyret, ale len odsatie zvyskov. Myslite, ze by sme mohli ist v januari na IVF, alebo mame radsej vydrzat a snazit sa prirodzene a ak to potom nepojde,znova ziadost na IVF? Mate s tym niektora skusenosti?
Dakujem za rady

nr_martinka
25. okt 2011

@pici to je mi luto☹(