icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

adija13
6. nov 2011

@och jaj, to mi je luto ☹ prepac, ze som bola tak drza.
a bola si viackrat na et, alebo ket?

och
6. nov 2011

@adija13 nič sa nestalo 😉 sú tu baby ktoré prežilo toho oveľa viac 😉
mala som jedno ET a dve KET, zajtra mi potvrdia z krvi negatívnu správu a vrhám sa na celý cyklus IVF od začiatku a ja pevne verím, že v januári by už mohla byť žiadosť schválená 😉

adija13
6. nov 2011

@och prvykrat si mala kedy to et? a tiez v gynfiv? preco negativnu? uz si mala prvi test a bol negativny? jajda, ja sa trosku bojim co nas caka. ako to zvladas? ale hlavne ze jednu malinku mate a aspon ta vam robi radost. odkial si, ak sa smiem spytat?

och
6. nov 2011

@adija13 prvé ET som mala v apríli 2009, všetko v gynfive a dnes som 13 deň po KET a robila som si test a bol biely ako stena, takže zajtra mi to len potvrdia a hneď sa objednám na ďalšiu konzultáciu, zvládam to celkom OK človek si poplače, len ja sa potom zatnem a vrhnem sa do toho ešte viac, že to dokážem a idem hlava nehlava 😀 😀 😀 a som z Senca

adija13
6. nov 2011

@och nevesaj hlavu, uvidis zajtra co bude. dopadne to ako necakas, ver tomu. ja som mala test biely ako stena este na 20 den po ET a to som mala na 10. a aj 15. den potvrdene tehotenstvo. mne Harbulak hned povedal, ze ani nech test neskusam, len sa sama vystresujem, lebo v niektorych pripadoch to z mocu na zaciatku vobec nejde. a ja som mame doma revala, ze to sa len mne moze stat, ze nam nikdo nic nedopraje a ze ja uz nepojdem na nic take a ked mi druhy den volala poobede sestricka, ze to vyzera dobre, ze je pozitivny test a este raz na 15. den tak som zas revala od dojatia. uvidis zajtra. drzim palce

adija13
6. nov 2011

@och a to my sme tam chodili asi v rovnaky cas v 2009. ja som mala et na zaciatku maja 2010.

och
6. nov 2011

@adija13 nemyslím si, že ja som zrovna tento prípad 😉 popravde mm to horšie znáša ako ja, a že silnejšie pohlavie xixixi 😀

pici
6. nov 2011

@och ahoj :D

och
6. nov 2011

@pici ahoj a ty co nespis?

pici
6. nov 2011

@och dosla mi kamoska z glasgowa a mastili sme karty. :D nechce sa mi spat nejako

och
7. nov 2011

@pici no pekne aspoň si vyhrala? 😀 😀
ja akurát čakám kedy padne 14.00 aby som si mohla zavolať na potvrdenie svojej netehotnosti 😵 ale hneď som sa objednala k Stenovej tak 23. 11. sa celý kolobeh neskutočného čakania začne odznova 😝

pici
7. nov 2011

@och ani moc nie nesla mi karta vcera ale dneska to dam urcite... no verim ti ... aj si podpisovala uz ziadost ci ides na konzultaciu?

och
7. nov 2011

@pici tak je to negatívne 😉 idem len na konzultáciu 😵

pici
7. nov 2011

@och tak to mi je luto... davala si si robit nejake vysetrenia?

och
7. nov 2011

@pici som OK rátala som s tým, že si musím prejsť každou situáciou 😉 aké vyšetrenia by som si mala dať urobiť?

pici
7. nov 2011

@och co ja viem? ci ti nejake neodporucili?

och
7. nov 2011

@pici uvidím čo povie Stenová toho 23. ale určite si chcem dať urobiť cytológiu na HPV vírus, kamoška ma teraz vyplašila, dva roky bolo všetko ok a tento rok má ten najrizikovejší stupeň 😠
neberiem to tak, že by som nebola v poriadku, proste nebol správny čas, zlé rozpoloženie hviezd 😉 a fakt nepredpokladám, že všetky transfery by mali vyjsť, to by potom nemali v CAR čo robiť 😉 😀 😀 😀

pici
7. nov 2011

@och no som zvedava aj ja . lebo mne nepovedali nic len suche, nabuduce sa podari...

och
7. nov 2011

@pici ale veď nabudúce sa podarí 😀 😀 😉 a kedy sa chystáš znova? ja to vidím tak, že možno v januári bude schválená žiadosť, potom pokým nabehne cyklus, pfúúúúú aspoň si dám dobrý tataráčik na vianoce 😉 ale predpokladám, že spravia aspoň ten hormonálny profil, dám si spraviť pravidelnú gyn prehliadku a možno vyrezať hemeroidy, nooo aby som to stihla do februára 😀

silvik1
7. nov 2011

ahojte baby. chystáte sa niektorá tento štvrtok do GynFivu na laparku ?
alebo som v tom sama 🙂

pici
7. nov 2011

@och ja neviem... kedy bude to "nabuduce sa podari"... ja to vidim na januar. lebo na konci novembra mam vysledky z hemato a este neviem ako dopadnu plus pockat na cyklus.. no myslim ze ten januar je taky realny... a mozno aj neskor...naposledy som mala trosku z tych konskych davok vsetkeho problem tri dni so zaludkom.. taky tazky ujo mi na nom sedel... no uvidime...

misi76
7. nov 2011

@och zlatko, tak ti nepokračuješ v tehuľkovaní, to mi je ľúto, tak nech to v januári vyjde už na 100%

och
7. nov 2011

@pici takže ideme približne spolu 😀 no aspoň nám nebude smutno

pici
7. nov 2011

@och ano ano... mam opat partacku.. sa mi zda ze ja sa vzdy s niekym spartackujem a potom v tom ostavam sama :D idem skusit bylinkarku... topiaci sa slamky chyta. tak doslo aj na mna :D ako as ma beky?

och
7. nov 2011

@misi76 nie nepokračujem, si pôjdem vystimulovať dve krásne dvojíčkovské dievčence, nech je doma babinec 😀 prúser bude ak budú ďalší mrazáčikovia, ktorí nedajbože tiež vyjdu 😀 😀 😀 a môžme kúpiť autobus a urobiť prístavbu 😀 😀 😀

misi76
7. nov 2011

@och no nech len to vyjde, čo už, že manžel bude zarábať len na vložky, ale baby budú doma. Neboj potešíš sa aj chlapcom 🙂

och
7. nov 2011

@misi76 jááááj chlapcov nerodím 😀 😀 😀 😀 ale nie 😉 je mi jedno čo to bude, koľko ich bude, hlavne nech sú zdraví a neposední 😵

misi76
7. nov 2011

@och no veď budú energickí po mamine určite, ešte raz prajem veľa zdravia a nech len čítam dobré správičky

@pici a ty pekne oddychuj, vypusti všetko z hlávky a po Novom roku sa teším na pozitívne správičky

pici
7. nov 2011

@misi76 oddychujem moja... ty chces mat prduskov doma na vianoce uz co?

misi76
7. nov 2011

@pici no rada by som, to tak vychádza na 36-37tt, už som naozaj dosť unavená a nevládzem, zatiaľ žiadne problémy okrem týchto nemám, ale aj tak je toho už na mňa dosť