icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

moncici
8. dec 2011

@misi76 dik snažim sa myslieť pozitívne vieš ale ked maš 40 máš už všelijaké myšlienky a ešťe ked ti povedia že už nebudeš mať mrazáčikov ani tak to je posledná šanca ale dakujem prajem ti aby ti všetko dobre dopadlo a nech sa už na vianoce tešíš s detičíek je to užasne potom daj fotečky pa pa

e.skovka
8. dec 2011

dobre ranko.
zajtra alebo v sobotu ideme na inseminaciu.. juuuuj. tesim sa. co ma caka??? ako to prebieha? 😉 😉

misi76
8. dec 2011

@moncici ďakujem budem na teba myslieť 16.ho, to bude veľký deň aj pre nás

katka159
8. dec 2011

@misi76 ved najhoršie su prve tri mesiace čiže ešte týžden dva a dufam že bude všetko potom ok...

marionca
12. dec 2011

dievcata, prosim vas, do gf sa da ist aj cez vikend na sono (folikulometriu)?

tinasc
12. dec 2011

@marionca cez víkend myslím robia len objednané zákroky, takéto kontroly robia len cez týždeň...

marionca
12. dec 2011

@tinasc vdaka... a ked pojdem na sono (pred iui) v piatok (10DC) tak je to asi dost skoro a aj tak budem musiet prist v pondelok (13DC)? pytam sa len na nazor samozrejme 😉 mam troska problem kvoli praci, tak neviem ci sa mi tam v piatok oplati ist.... inak uz mam prve iui za sebou a to mi robili 14 DC (na kontrole som bola 12DC a hned pregnyl)

tinasc
12. dec 2011

@marionca no mne vždy kázali chodiť na 9dc, ale hovorili mi tak, že keby mi to vyšlo na víkend, tak treba prísť radšej skôr ako neskôr...

marionca
12. dec 2011

@tinasc no tak to asi radsej poistim tym piatkom (a v praci uz nieco vymyslim)....ked uz clost papam a chceme takyto vianocny darcek... 🙂

babulka123
12. dec 2011

@misi76 halo halo dlho si sa neozvala.. uz si maminka ci ?? este kindervajicko?

misi76
12. dec 2011

@babulka123 ešte sme 3v1, vo štvrtok nástup do nemocnice

babulka123
12. dec 2011

@misi76 ajajajajaaaj.. tak to budem na teba moc moc moooc mysliet..
to budu tie najkrajsie vianoce ako si len mozete zelat.. velmi veeelmi vam ich prajem - prajeme .. cela rodinka

moncici
13. dec 2011

@misi76 drž sa

moncici
13. dec 2011

@misi76 termín krvičky sa prekladá na 15 minul sa mi utrogestan mam akurat do rána štvrtka a mala som trochu hnedý výtok tak dufam že to bude ok

danka483
13. dec 2011

@moncici ak chceš mám nejaký utroš doma už ho potrebovať nebudem pošli mi adresu a pošlem ti ho 🙂

misi76
13. dec 2011

@moncici no tak to chcem tu vidieť len // správy, iné neberiem

elise
13. dec 2011

@misi76 budem držať palčeky nech pôrod zvládnete uplne v pohode🙂

tinasc
13. dec 2011

@misi76 ty sa drž, držím palce, nech všetko prebehne hladko a nech je všetko v poriadku 🙂

misi76
13. dec 2011

@elise , @tinasc jáj babulky už som neskutočne nervózna a aj sa trošku bojím, ale ďakujem vám a keď sa dostavíme domov, foto zaručené. Nech sa hlavne darí aj vám.

tinasc
13. dec 2011

@misi76 a ty ideš v piatok na sekciu?

elise
13. dec 2011

@misi76 v piatok 16.12 sa narodil môj syn je to pekný dátum 🙂

babulka123
13. dec 2011

@misi76 neboooj .. ja viem ze sa mi to uz lahko hovori ale SC je jedna veeelika pohoda.. a to mna poznasuz nejaky ten piatok aky som ja stresmen, ako som sa strasne bala ani ti nebudem hovorit..
ale keby mi niekto povedal ze idem zajtra rodit cisarakom tak v pohode,... nebudme klamat na 2 - 3 den to boli ako svina ale to prejde.. po tyzdni som ani nevedela ze mi nieco robili.. velmi veeelmi na teba budem mysliet..

alibabaa
13. dec 2011

@misi76 drziiiiiim palceeee 😉 😉

pici
14. dec 2011

@misi76 drzim palcoky a tesim sa na prdolatka ked ich konecne uvidime. neboj sa cisarskeho. moje svagriny obe tak rodili a rychlo boli fit

misi76
14. dec 2011

@tinasc jo jo, v piatok sekcia, ak sa zase nerozhodnú inak

@elise ,@babulka123 ,@alibabaa ,@pici ďakujem, rozrezaného brucha sa ani tak nebojím, už som to zažila, ale nech len drobci sú v poriadku

babulka123
14. dec 2011

@misi76 jasne ze budu ... uz sa tesime na foto.. vsetko bude ok..

moncici
14. dec 2011

@danka483 dakujem rano idem na krv tak mi sestrička napíše ale dakujem to mi akurát výjde si zlatá 🙂

moncici
14. dec 2011

🙂 @misi76 a ty sa zajtra pekne drž a pošli potom foto pa pa

babulka555
14. dec 2011

caute pipiny 😉

riesili ste niektora chronicky zapal stitnej zlazy? moze to byt dosledok opakovanych abortov?
dik za info

pekny den 😎
b

tinasc
14. dec 2011

@babulka555 ahoj, ja mám protilátky proti štítnej žľaze, neviem či je to zápal... ale štítna môže byť tiež príčinou potratov... ja na to beriem už 6 rokov lieky 😉