icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

nelly3
19. apr 2012

baby neviete mi poradit? ked mi vklad vychadza na nedelu (18DC - KET) tak to urobia v piatok 16DC alebo v pondelok 19DC? lebo KET sa robi medzi 16-18DC

st2
19. apr 2012

@nelly3 oni robievaju aj cez vikend, takze mozno ta daju na vikend 😉

gelinka75
19. apr 2012

baby volala som do poistovne, mam to schvalene a este sa caka na podpis veducej odboru a odosielaju to na centrum, povedala, ze buduci tyzden to pojde, tak konecne sa to pohlo trocha

st2
19. apr 2012

@gelinka75 juchuuu ved bolo aj nacase uz

gelinka75
19. apr 2012

@st2 no ved uz teraz je 5 tyzdnov cca takze je nacase

st2
19. apr 2012

@gelinka75 no a este kym to poslu dalsi tyzdne takze to tak vychadza ze vo vszo to trva tych 6 tyzdnov

gelinka75
19. apr 2012

@st2 hej tak nejak, to uz vydrzim, potom to snad uz pojde rychlo 😀

st2
19. apr 2012

@gelinka75 potom to uz taku rychlost naberie ze sa ani nebudes stacit cudovat 😀

elise
19. apr 2012

@nelly3 poldla toho čo ti povedia robia aj v sobotu aj v nedeľu.

nelly3
19. apr 2012

@elise
dakujem

maruskaaaa
19. apr 2012

@gelinka75 no teším sa s Tebou, že sa v poisťovni konečne pohli 🙂

gelinka75
19. apr 2012

@maruskaaaa dakujem, ved uz to cakanie mi lezie pomaly na nervy 😀 ty si na tom ako

maruskaaaa
19. apr 2012

@gelinka75 ja tiež čakám, ale na menzes, aby som mohla ísť na hormonálny profil. Začiatkom mája tam idem. Potom musím čakať na výsledky 2 týždne, potom 2.konzultácia u dr. Tá povie čo ďalej, či SIS alebo rovno laparoskopia. Ty čakáš, kým doberieš tú antikoncepciu čo? A potom už ideš na stimuláciu?

fles
19. apr 2012

@st2 vidim ze je vsetko ako ma byt konecne sa mozes tesit a netrpnut.. uz si to mozes uzivat 🙂 ja sa nijako necitim 😖 ty si mala nejake pocity prve dni. Asi smiesna otazka. Test si nebudem robit aspon do pondelka to bude tyzden po transfere.. nic ma neboli, nepicha.....

elise
19. apr 2012

ja nabieham v pondelok na ket ale uvidim ako mi zavolaju či v sobotu alebo v nedeľu

st2
19. apr 2012

@fles vobec som nemala ziadne pocity, ani len brucho ma nebolelo, ale ako prvy priznak bola bolest krizov, vies ako keby sa mrcha hlasi

fles
19. apr 2012

@st2 ok viem..ja neobsedim aj teraz som doma akoze 1 tyzden ale teda robim vselico.. snazim sa na to nemysliet.. No ved uvidim

gelinka75
19. apr 2012

@maruskaaaa hej ja este beriem antiku snad mi dovtedy zavolaju a idem na konzultaciu a potom zaciname ked bude vsetko ok 😉 a uz vies ze idu zistovat priechodnost?

tinasc
19. apr 2012

@st2 gratulujem k vysokému hcg 🙂 vy ste mali aj predĺženú kultiváciu?

elise
19. apr 2012

@st2 kedy budeš mať sono?

stenlyhozienka
19. apr 2012

@gelinka75 konzultacia by mala byť do týždňa,a nevieš od ktorého dňa sa začína krátky a dlhý protokol? 🙂

gelinka75
19. apr 2012

@stenlyhozienka joj moja to neviem, este tak zbehla nie som, ale baby tu isto ti poradia 😉 citala si vyssie snad, aj ja to mam schvalene, len to este musia poslat do car

elise
19. apr 2012

@stenlyhozienka ja som mala dlhý protokol od 25 dna

vvia
19. apr 2012

@stenlyhozienka kratky zacina 2den cyklu.

stenlyhozienka
19. apr 2012

@gelinka75 super potešila som sa,ja som povedala,aby mi to už domov neposielali,že to mám schválene,tak povedala,že to pošle rovno do centra

stenlyhozienka
19. apr 2012

@vvia vďaka,bojím sa,že to nestihnem a budem musieť čakať daľší mesiac,mna to čakanie už ubíja 😔

liliana30
19. apr 2012

@mirakade ja mám termín 17.5.2012 tiež mám s toho zmiešané pocity. U koho si bola na konzultácii?

vvia
19. apr 2012

@stenlyhozienka verim ti, tiez som nedočkavec :D ja som sa naštastie dočkala pozitívneho výsledky a teraz zase čakám na sono, na srdiečko, na to či je malé v poriadku,..... stále sa na niečo čaka 😠 🙂 drzim ti velmi prsty aby sa ti to podarilo

monika1202
19. apr 2012

@stenlyhozienka baby a Vám tie schválené žiadosti poisťovňa poslala domov? lebo mne len volali z centra po cca 3 týždňoch, že je schválená a hneď som sa objednávala na konzultáciu.

gelinka75
19. apr 2012

@stenlyhozienka no aj mne to tak vychadza cca, ze budem cakat mesiac kvoli ms, ale kaslat uz nato, aspon uz budem prichystana s liekmi atd. lebo takto cakat len na papiere je to frustrujuce..neboj bude dobre 🙂