Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
@lea1333 krásne,aj ja chcem o mesiac také 😀 😀 😀 😀 😀
baby tak nase babulka uz bojuju v embryoscope az mi slzy vysli 😵 z 18ks bolo 12 vajok zrelych, vsetky napichli a oplodnilo sa 7, tak cakame do stvrtka, dali sme PK a budu nam volat kedy bude vklad, pytala som sa ci sa moze stat, ze ani jedno neprezije a povedala mi pani embryologicka, ze to sa nestava tak budem tomu verit 😵
@gelinka75 supéér,gratulujem,aj my sme mali 7statočných pri oboch ivf 😀 😀 😀
@martina2207 mne dr. navrhla to SIS, vraj laparoskopiu v mojom prípade nebude potrebovať, vraj výsledky som mala ok. Ale je to naozaj individuálne, asi podľa výsledkov, resp. kto má aké problémy 🙂
babule ja by som dnes alebo zajtra mala normalne dostat mrchu.. tak dufam nenabehne ziadne spinenie.. 😎 😎 😎 😎
@gelinka75 to je super správička, gratulujem 🙂
@lea1333 gratulujem, teším sa s tebou 🙂
@alibabaa držím palce, aby nenabehla 🙂 🙂 🙂
@gelinka75 ozaj, platiť budeš pri vklade? Oni ti povedia že koľko?
@alibabaa @mortiiss @maruskaaaa @sheronka dakujem baby, bojujeme dalej 😵 sheronka, pytala sa ci ma dat do embryoscopu tak som povedala ano, na pocet sa nepytala, ty si to nejak delila?
@maruskaaaa som to zhruba vypocitala na 900 eur, zaplatit to treba pred ET
@gelinka75 no pekná sumička 🙂
@annamary27 dakujem 😵 aj ty mas o chvilu odber?
@gelinka75 Mne keď volala v sobotu tak mi povedala, že 3 mi hneď zamrazili a 6 vložili na PK do embryoscopu 😉 Ináč teraz ma napadlo, že ja sa liečim na štítnu žľazu a či náhodou nebude treba zvýšiť dávky euthyroxu. Tak som zavolala a sestrička ma sprdla, že prečo volám až teraz, objednala ma na kontrolu zajtra, že sa musím poradiť priamo s doktorkou 😉 Ináč toto je supermanovsky výkon, za normálnych okolností by mi dala termín na november 🙂 Už budem zajtra počúvať od doktorky tie jej komenty, "teším sa" .
@sheronka nemysli na jej komenty, je tam od toho aby ti pomohla 🙂 ty si mala viac embryjkov tak preto ti mrazili, vcera to vysvetlovala, ze cim primitivnejsie embryjko-teda menej bunkove tak tym lepsie sa rozmrazuje, asi bolo zbytocne urobit ti PK na vsetkych 9, zas co by mne mrazili 1ks, asi sa rozhodla dat vsetky na PK
@sheronka ja sa tiež liečim na štítnu žľazu a beriem euhyrox 🙂 mne dr. vravela, že mám prísť, až keď budem tehotná.
@gelinka75 Zajtra by mi mali volať ako si počíňajú tie moje bambulky a kedy presne mám prísť na vklad. Teda určite v stredu , iba upresnia čas. Strašne moc by som chcela vedieť ako sa im darí. Nevydržím do zajtra. Najradšej by som tam zavolala a opýtala by som sa, ale neviem ani komu volať a či vôbec môžem 😒
@maruskaaaa Veď takto to viem aj ja, že až keď budem tehotná. Ale pre istotu, tak uvidím zajtra čo mi povie. Akú dávku euthyroxu berieš?
@sheronka beriem 50 a ty?
@maruskaaaa Aj ja. Kedy si bola na poslednej kontrole? Ja pred rokom.
@sheronka ja chodím každých 6 mesiacov pravidelne. Teraz som bola v apríli. Zoberie mi krv a potom vypíše recept na lieky. Ale vravela mi, že akonáhle budem tehotná, mám prísť hneď, vraj ma hneď zoberie, nemusím sa ani objednávať 🙂 Chodím do ružinova, dr. je super
@gelinka75 vo štvrtok druhá kontrola,to budem už 16ti den stimulovať a bude to 9dc,tak rátam,že chvílu potom bude odber.

@lubkaeck dakujem