Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
@gelinka75 neboj, čoskoro to prejde 😉
@maruskaaaa zajtra bude lepsie, dufam 🙂 cez vikend sa dam do poriadku a hor sa do snazenia, len neviem ci bude ovulka 😅
@gelinka75 ale bude neboj, takže bude romantika cez víkend čo? my tiež plánujeme 😉
@maruskaaaa ja chcem az buduci tyzden, musime setrit spermijky na ovulku 😅 tu som citala niekde, ze jej muz mal 117 mil, v jednom ml. to je aka bomba
@gelinka75 tak pekne šetri 😉 to je fakt bomba
@ivka3901 Ahoj, na reprofit su velmi dobre ohlasi, znamej sa tiez tam podarilo otehotniet po neuspesnych pokusok u nas v SR. No zvazovali sme repromedu, maju najvyssiu uspesnost, az neuveritelnych 78% a velmi si ju chvalia. Drzim palceky, aby si uspesne zlomila manzela a vyskusali by ste este to brno 🙂 a uspesne.
@gelinka75 ja uz som o jedno babetko prisla.. ☹ ☹ a nechcem ten pocit zazit znova... takze preto som taka.. moja Dr. povedala ze mam slabu maternicu a preto sa male neudrzalo... ☹ preto som teraz podstupila vsetko toto a modlím sa aby to vyslo... ked sa stalo to predtym zacala som rychlo chodit do roboti aby som prisla na ine myslienky ale asi 4x som sa uplne zlozila....este stale z toho niesom vonku no snazim sa...radsej budem mysliet negatívne a potom budem mat radost ako ked by som sa tesila zbytocne.. :( ani predtym to nepomohlo.. :(
@gelinka75 ja netusim, co tam robia inak, ale vseobecne su jedny z najuspesnejsich v europe. Ja som s GF velmi spokojna, co sa tyka pristupu aj motivacie 🙂 , len sa nam nepodarilo..a pisala som si s jednou babou, kt. chodila do GF tri roky a potom odisla do brna, kde otehotnela na prvy sup bez stimulky, ina clostil. ..aj co sa tyka ceny, vychadza to ako tie nase doplatky tuto na SR.

@miska.003 a to pichas diphereline? ci aky liek mas, no ja som do toho naratala ICSI, embryoscop, PK, lieky, za starostlivost, mrazenie a to je tusim vsetko