icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

rojica
1. okt 2012

@belalinda inak nevieš my náhodou poradiť, že keď som už laparku podstúpila či ju budem musieť aj v centre podstupovať znova.....

belalinda
1. okt 2012

@rojica hmmm tazko povedat... Toto bola moja prva 😀 Asi zalezi kedy bola ta posledna a s akym verdiktom... Ak bola davno tak mozno hej, lebo medzicasom sa mohli veci zmenit... Ale kedze u Vas je pes zakopany na inom dvore 😉 tak si myslim ze ju nebudu pozadovat...
A co mate nove? Uz ste sa nejak rozhodli? Date sancu aj MESA/TESE alebo skusite rovno darcovstvo? Ci? Fakt som v poslednom case nestihala citat, tak neviem...

rojica
1. okt 2012

@belalinda tak bola podstupovaná veru už pred 6 rokmi.....veď kto vie, že čo všetko budú vlastne požadovať.....tak rozhodli sme sa pre tú druhú alternatívu lepšie povedané priateľ sa tak rozhodol a ja to plne rešpektujem a skúsime to darcovstvo......11.10 sme objednaní na druhú konzultáciu a tam nám povedia, že čo sa bude ďalej diať..... 😀

belalinda
1. okt 2012

@rojica skoda, ze ste neskusili aj mesatese.... Mozno by motyka vystrelila 😉 Ale nevadi, ved mate aj ine moznosti 🙂 Budem Vam drzat palce! 11.10. je raz dva! 🙂

pancuska
1. okt 2012

@maruskaaaa Tiež som rozmýšlala pichať ráno,no veď uvidím o ktorej mi to niekto ukáže,mám v pláne ísť k o cestu ďalej zdrav.sestričke aspoň Harbulák kázal tak 🙂 a že diphereline do ruky! Áno moja hlavne nech to máš zdravé! A tie plnosti budem cítiť až pri gonaly a menopure,že? Inak ste tu spomínali tú genetiku s
@gelinka75 a je to tak že raz za život to prepláca poisťovna a môže si to dať každý len o tom nikto nevie aby to nebolo pre nich také nákladné! Hovorila mi to moja hematologička aj gyndoško,keď mi zistili tú vrodenú trombofíliu! A stojí to okolo 1000euri!

pancuska
1. okt 2012

@belalinda ahoj! Tak mrcha ti mešká? Zrejme keď si bola doštuchaná,aj ja som po laparke dostala zasa skôr o deň a také že dovidenia! A aký je postup? Dostaneš mrchu a potom? 🙂

rojica
1. okt 2012

@belalinda Možno hej, možno nie ťažko povedať.....ďakujem moja, dám potom vedieť ako to dopadlo...ty sa tiež držkaj..... 🙂 🙂

maruskaaaa
1. okt 2012

@pancuska Diphereline mi kázali pichať do brucha, všetky inj. som si tak pichala. Aj baby si diphereline pichali do brucha. Ja som mala diphereline - gonal - luveris. No také plnosti som cítila ku koncu 😉

belalinda
1. okt 2012

@pancuska Ahoj, no nie ze by meskala... Len sa jej neviem dockat 😉 Zatial som CD 32 to nie je az take zle, uz prisla aj neskor 😀 Teraz ideme skusit jeden cyklus prirodzene... Po drillingu by to mohlo vyjst aj bez stimulacie... CD 11 idem na odber krvi a sono a ak bude nejaky DF tak pregnyl, iui a utrogestan...Tak uvidime 🙂

pgaba
1. okt 2012

@silvik1 ahoj, ako s mas? dufam, ze doma oddychujes a v sobotu vsetko prebehlo v poriadku;) kedy ides na prvu kontrolu krvy ? chcela by som sa opytat ty si tiez mala injekciu luveris? a kolko si z toho pychla pred odberom vajicok?

pancuska
1. okt 2012

@maruskaaaa no a co teraz? asi tam este potom zavolam lebo mne sa zda ze povedal do ruky....a do ruky sa potom co picha?? ako ja ti verim o to pokoj lebo vela si mi poradila a aj ine baby....som rada ze vas mam,takto sietovo 😉 hmmm ty si mala inu kombinaciu liekov ako mam ja....no dufam ze vysledok bude ten isty 😉 😎

pancuska
1. okt 2012

@belalinda rozmyslam na ake CD myslis a uz som pochopila to je DenCyklu 😉 no ale IUI sa robi tak ze ti vlozia spermijky do maternice ci to ti urobia ak to teraz nevyjde prirodzene?? aaaale neboj len ono sa hovori ze do 3 mesiacov by to malo vyjst 😉 tak pekne snazilkovat sa....a teraz na rozbeh ste neskusali tuli tuli? mne to zabera 😉 ozik a nemeras si bazalnu teplotu?

boobaa
2. okt 2012

@rojica ahoj chodím do GF už 3 roky

chrustik10
2. okt 2012

@gelinka75 kurnik šopa, tak to si budem musieť dávať pichať až po ôsmej...ne neva, veď nehovoríme o polročnom pichaní....dík 🙂

chrustik10
2. okt 2012

@maruskaaaa a cítila si pri pichaní niečo? štípanie a tak....

maruskaaaa
2. okt 2012

@pancuska Neviem moja, skús tam zavolať, lebo naozaj čo poznám baby, tak si pichali diphereline do brucha, pozri aj do letáku.

maruskaaaa
2. okt 2012

@chrustik10 pri pichaní nie, len keď vstrekneš ten roztok, ale ak ideš pomaly, tak to neštípe. Niekedy som si trafila žilku a mala malú modrinku. Ale dá sa to prežiť, neboj 😉

rojica
2. okt 2012

@boobaa tak to je už veru dosť dlhá doba.....a stále sa nič nepodarilo.... ☹....čo všetko ste podstupovali?...

boobaa
2. okt 2012

ja som po dievčatkách musela podstúpiť 3 operácie, takže som sa 6 mesiacov liečila a dávala dokopy, teraz ideme po prvý krát po tom všetko na druhé umelé.

rojica
2. okt 2012

@boobaa tak držím palce aby to tentokrát vyšlo...... 🙂 ..lebo si si toho už vytrpela dosť a zaslúžiš si aby si už bola šťastná..... 😉

pgaba
2. okt 2012

@maruskaaaa
@pancuska
chrustik10
ahojte dievcencde -trochu sa vam dotoho zamiesam ;) dipherelin kludne sa moze pychat do ramena - mne to tiez tam pychali aj luveris -obe su podkozne. pero gonal si pycham do bruska jedine. Ci to robi nieco? no zo zaciatku v pohode ale po tyzdni som zacala citit take divne stipnutie kym to pychla kamoska - da sa to prezit - ostatne necitis :D

pgaba
2. okt 2012

chcela by som sa opytat je tu medzi vami aj taka, ktorej prerusili tuto liecbu lebo mala vysoky stav hormonov???dik za odpovede

pancuska
2. okt 2012

@boobaa ahoj... Držím palce aby všetko dobre dopadlo s šťastným koncom! Už si si dosť vytrpela podľa toho čo čítam! Aj keď niekedy by som si prečítala celý príbeh,no je to veľmi citlivé! V našej rodine sa nedávno tak narodil chlapček len bolo to šťastie že mu stihli dať ten liek na plúcka,ale dlho bol izolovaný a v inkubatore,no jeho otec je chrapuň až no....

pancuska
2. okt 2012

@pgaba No nech to mám už za sebou! Zrejme to záleží aj od doktora,lebo mám pocit že každý hovorí inam! Myslím že učinok bude rovnaký?! A to s tými hormonami sa týka teba? Aj ta prerušená liečba?

pgaba
2. okt 2012

@pancuska ahoj ano aj ja si myslim, ze kto ma sluzbu ten hovori co chce za tyzden som asi kazdeho vystriedala v centre. Dnes povedal doktor, ze mozem sa pripravit aj na to ze sa liecba prerusi kvoli velkemu obsahu hormonov - nieco v takom zmysle. do telef. povedali, ze dalej pychat len znizit davku a stvrtok zas idem na krv a sono. asi tak - hlavne hlavu hore a nadej zomiera posledna- treba verit, dufat :D

belalinda
2. okt 2012

@pancuska no jasne, ja si to stale pletiem cd cycle day z anglictiny a dc den cyklu.... No iui presne ako hovoris je vklad spermii priamo do maternice a prirodzeny cyklus pre GF je zrejme taky ktory nebol stimulovany a k vytvoreniu foliku a oplodneniu doslo prirodzene (neboli vajicka oplodnene umelo mimo maternice), lebo v papieroch mam uvedeme prirodzeny cyklus (aj ked bude aj iui). Takze v podstate hned teraz ideme na iui ak teda pride ta mrcha a bude dominantny folik... A ak to nevyjde, co teda vyjde 😉 tak druhy cyklus bude stimulovany clostylom a potom opat pregnyl iui utros....

maruskaaaa
2. okt 2012

@pgaba mne to lepšie vyhovovalo do brucha, ja mám chudé ruky, tak to by som bola asi dopichaná 🙂

annamary27
2. okt 2012

@pancuska ahoj,ja som pichávala diphereline pekne do ramena pod kožu,ramienka som striedala a vďaka tomu som nemalala vôbec modriny. 😀

pancuska
2. okt 2012

@belalinda no a už som zasa o niečo múdrejšia 🙂 no kiež by sa to podarilo pfuj pfuj pfuj pfuj a nepapáš vitamín E? Ten by ti podporil rast folikov,aspoň u mňa to tak je ...

belalinda
2. okt 2012

@pancuska papam zmes vitaminov, same Ecko nie... Myslis ze by som mala este aj ecko navyse? Riadne si ma poplula teraz to uz musi vyjst 😉 xixi Dakujem aj Tebe drzim palce!