Plánovaný KET
Ahojte ..
davali ste si ovitrile 5 dni pred transférom? zajtra si mam pichnut ovitrile , od pondelka progesterom 3x denne a az piatok transfer .
Ja som pondelok pichla ovitrelle, od stredy som mala progesteron 2x denne na 5 dni a další pondelok bol vklad.. dnes potvrdené tehotenstvo, druhý odber krv na hcg
Ja dnes ovitrelle a dalsi piatok vklad
@lisabon02 gratulujem 🙏🏻
@olivia_c ahoj, ja to mám presne tak isto 😉
@natali8581 tak si mozeme napisat, ako nam je 🙂 my uz ideme na posledny vklad, snad uz budu uspesny a vy?
@olivia_c jasné, budem rada 😉 my už sme na jednom boli- neúspešne. Teraz ideme a ešte nám zostane jedno. A máš aj Estrofem?
@natali8581 ja som mala prvy vklad - biochemicke, druhy nic, a ideme do posledneho embrya. Ja idem v prirodzenom cykle - native. Akurat ze som ovitrelle pichala na 7 dc, lebo ovulka mi posledny polrok chodi raz na 8-10 dc a potom zas na 14 dc 😀 budem drzat palce, nech nam to vyjde. Do ktoreho car chodite?
@olivia_c Chodíme do Žiliny a vy?no snáď Vám už toto vyjde. Aj ste si dali nejaké doplnky - ah? Lepidlo?
@natali8581 my do Brna. Vobec neviem, ci davaju doplnky. Nam tam skoro nic nekomunikuju. Celkovo som trosku sklamana z pristupu, isli sme tam na referencie dobre.
@olivia_c to ma mrzí,že ste sklamaní. Ale snáď to dobre dopadne 😋 od dnes idem pichať prolutex 😬
@natali8581 a naco je ten prolutex a estrofem vlastne?
@olivia_c prolutex je progesterón - Tento liek pôsobí na sliznicu maternice a pomáha otehotnieť a zostať tehotná. A Estrofem mi nasadili pri stimulácií a aj ked som čakala na výsledok po následnom vklade. Ale teda nejako som si negooglila načo je dobrý :D