Plánujete insemináciu v januári 2025?
Je tu niekto kto sa chystá v novom roku podstúpiť inseminaciu ? ☺️
@kristinkaris ja som bola teraz pred 2 dňami prvýkrát.. uvidíme, čo z toho bude 🙂
@kristinkaris ja som bola 19.12., čakala som do 2.1 na krvne testy..najdlhšie dva týždne...ale test bol pozitívny na prvýkrát 😊
@dadulaaa1985 jej tak super gratulujem ☺️ my nakoniec budúci týždeň ideme inseminovať ☺️
@kristinkaris dakujem, držím palce 🙂 , nech to vyjde, nestresovať sa, kľudový režim, v ten deň a este tri po sebe to treba aj doma poistit a nohy hore 🙂 mám aj progesteron Utrogestan, vkladam si dovnutra rano aj vecer jednu, opytaj sa na to ak ti neponuknu sami od seba, je to na predpis
@dadulaaa1985 no kľúčový režim bude ťažší kvoli práci :/ … aj si brala nejaké špeciálne vitamíny ?
kyselinu listovu iba a ten utrogestan, ktorý mi predpísali, teraz som si dala femibion1, dnes by som mala byt 6+4 a femibion beriem len par dni zatial ale kyselinu listovu uz vyse polroka
@dadulaaa1985 prosim ta koľko malo vajíčko mm keď robili iui ? Alebo si najprv pichla gonasi. ?
@kristinkaris ahojky ja som bola dnes
@kristinkaris pozriem v papieroch doma nepamatam si presne, na sone som bola 17.12.2024, vecer som si pichla ovitrelle a a 19.12, o 11:15 som isla na IUI, 30.12.2024 som nevydrzala a robila test doma, už bol duch slabunky ale bol a 2.1.2025 som bola v krvnom tehu teste a tam to už bolo potvrdené
@dadulaaa1985 20mm mal dominantný folikul podľa papierov

@kristinkaris áno ja už po druhý krat 🙏🏼