Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀
Caute babulky 🙂
Monika mrzi ma ten negativny vysledok, silno drzim palce aby to nabuduce vyslo... aj vsetkym dalsim snazilkam 😵
Katy jeej tak vy uz sa chystate pre babiky, tesim sa!!!
Marcelka, Kkaty, vy uz ste na MD, to ale letiii 🙂 Tak si este uzite krasne chvile do porodu, no a potom pridu tie najkrajsie chvile s vytuzenym babatkom 😵 😵 😵
Mery podla mna je to z hormonov...
Zdravim vsetky SPLNiecka, u nas nic nove, mame sa dobre 🙂
ahoj zajacik, tak to je fajn, ze sa mate dobre, urcite si to uzivate!!! ved sa aj patri 😉 tak my sa budeme chystat na KET, ale este predtym chcem stihnut imuno a hemato (aby sme vylucili vsetky mozne priciny neuspechu)...no aj ked neviem, kedy sa k tomu KETku dopracujeme, kedze mrska je v nedohladne... 😒
ahojte splniecka 😉
kkatty, marcelka prajem vam pohodovu matersku dovolenku...uzite si ju 😉
mery to je hormonmi, aj ja som ju mala dlhsiu
monikasun kedy si vysadila lieky?
ahoj veve, tak ja som ich vysadila v pondelok, hned ako som sa dozvedela o negativnom vysledku, teda posledne som brala estrimax a duphaston v pondelok rano...ty si na tom ako? ako sa ti dari, co podnikas?
prajem pekny den 😉
mery.. ja som tiez par dni po ms spinila, asi je to normalne 🙂 pozeram, ze tu sa bude o chvilu vo velkom ketovat
😉
Ahojte babenky,...
Mery ja som po IVF mala tiež dlhú MS, volala som do splnu a povedala mi, te ked to bude dlhšie ako 14 dní, aby som šla ku gynekológovi - išla som a mala som zápal - brala som také lokálne antibiotiká,.. potom hned ustúpilo, asi o deň,.... takže pre istotu prevolaj do splnu,.....
ostatné sa držte - pozdravujem Vás,.. 🙂 🙂 🙂
Dakujem za rady kocky 🙂 🙂 🙂 uz som sa dnes objednala na pondelok k svojej gynekologicke a skusim v piatok zavolat do splnu vobec sa mi to nepaci brucho ma boli ako by som mala dostat ms.Pri prvom ivf som nemala take problemy.......
monika ja som vysadila minuly pondelok a mrcha dosla vo stvrtok poobede....co podnikam?...zajtra ideme do tkaninovej banky na imunologicke vysetrenie a chcem sa este obiednat na hematologiu
akurat dnes sme s mm skonstatovali, ze tiez ideme na tie vysetrenia a ze by bol ten lepsi pripad, keby nam "nieco" nasli, nez by sme mali byt "v poriadku" a nic z toho... 🙂
veve, a kedy vlastne chystate KET...tiez ten druhy cyklus?
monika este neviem kedy pojdeme na KET, ale asi az po vsetkych vysetreniach ...nejak sa bojim dalsieho sklamania
tak to ti verim a celkom ta chapem. ale moze byt, ze ani vysetrenia nic neukazu... 😖 musime stale verit a nevzdavat to! raz sa nam to urcite podari!!! kolko mas mraziacikov?
ale aj ked nic nenajdu, tak aspon budem mat ciste svedomie, ze som sa o vsetko pokusila a vysledok je fakt na tom "hore" 😀
😀 presne, zdieľam tento nazor!!!!
a ty sa kedy chystas na KET?
tak my by sme chceli cim skor...teda v tom druhom cykle ... ale dufam, ze tiez dovtedy stihnem vsetky tie vysetrenia. Na imuno sme objednani buducu stredu a na hemato sa este musim objednat...malo by sa to stihnut... 😉 Mame este 7 kuskov v mrazaku, tak ich nechceme nechat dlho cakat 😀 ... ale zase ani zbytocne riskovat neuspech...
mas pravdu....netreba ich nechat cakat 😉 ...my mame iba 4 zmrzlinky a bojim sa, ze sa budu zas zle rozmrazovat a vela z nich nezostane
tak to ti budem drzat prsty! urcite sa vam to podari!!! 😉 ved sa budeme priebezne informovat 😀
ahojte 🙂 co mate nove? dnes je vonku super 😵 asi sa pojdem prejst....
Ahojte,
uff je tu kopa novych tvari - nepoznam...Vevericka - strasne silno ti drzim palce, nevzdavas sa - velmi dolezite!!!
Dievčatá čaute, ja som bola včera na ET - mám v brušku jedno embryjko.
ahojte 😉
zienky velmi pekne vam dakujem 🙂
jespere ako sa mate?
sonulienka prajem ti stastny koniec, opatruj tu jednu bublinku 😉
sonulienkas... vela stastia 🙂 nech sa bublinke dari 🙂
ďakujem dievčence,budem potrebovať veľa pozitívnej energie , lebo to je naš jediný bojovníček z celého IVF.
Sonulienkas tak nech je to ten spravny bojovnicek a nech sa poriadne uchyti 🙂
😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
ahojte zienky, zabudla som sa vas opytat...pri KETe sa este nieco plati? alebo je to zahrnute v tom poplatku, co sme platili pri ETe? prajem pekny den a vikend 😉
čaute SPLNky , ďakujem vám všetkým 🙂 , aj keď neviem ,či z toho niečo bude , ☹. Zdravim vas všetky - veverička80 , pimma , zajačik 😵
Sonulienka, drzim palce 😵 😵 😵
monika, plati sa aj KET... kolko teraz neviem, ale v Sk to bolo 2500 Sk....
pozdravujem vsetky.... 🙂
Ahoj splnky,
chcem sa opýtať či je možné - v prípade, že by sme menili centrum - vziať zo Splnu embryjká, ktoré máme zmrazené po IVF. Stretol sa tým niekto?
- pre Moniku - my sme za KET platili 90 EUR - minulý rok v októbri + cca 11 EUR za lieky.
Dakujem a pozdravujem Vás všetky.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Caute baby 🙂 🙂 po neuspesnom ivf som dostala ms uz ju mam 10 den 3 dni uz len tak spinim ale ta krv je jasno cervena mate stim niektora skusenosti inak normalnu ms mam 6 dni..........