icon

Po akej dobe ste šli na ďalšie IVF?

buxus24
21. dec 2020

Ahojte.
Moja otazka je po akej dobe ste sli na dalsie IVF?
V novembri som mala stimulaciu,v decembri bol vklad.Zacinam krvacat a v stredu idem na krv takze uz viem co mi krv ukaze.😟😧
Rozmyslam ze v januari by som sla na moje posledne IVF hradene poistovnou.Vysetrenia mam vsetky.
Nikde mi nic extra neukazalo.
Liecim sa na zvysenu funkciu šž, na genetike nenasli nic,imunologia mi nasla mutacie krvy preto si picham fraxiparin a hematologia intolerancia na kravske mlieko co v dnesnej dobe ma vela ludi.
Som sklamana no odhodlana ist bojovat dalej.
Dakujem za vase odpovede.

Strana
z2
buxus24
autor
31. dec 2020

@helenky11 mala som 16 odobratych,10oplodnenych no iba 1embrijko.
Krv mi brali pri kazdej kontrole a to som ich mala pred vkladom 3.... Tak si myslim ze by mi povedali keby nieco bolo zle. Alebo zmenili davku.

sonjasas
3. jan 2021

@helenky11 ahoj ja som mala uz 2 ivf a nič . Prve ivf som absolvovala v repromedika a druhe v Iscare.

buxus24
autor
3. jan 2021

@sonjasas ja prve v Splne Ke a druhe Helios Ke... 5vkladov bez uspechu... Zacinam hladat ine alternativy tak uvidim

helenky11
4. jan 2021

@buxus24 neboj, raz to vyjde, aj ja sa na to spolieham, my sme mali 2 krat stimulaciu a ku vkladu sme sa anu nedostatali😭mam znamych, co im vysiel az 6 a jednym 10 pokus🤷

buxus24
autor
4. jan 2021

@helenky11 ved toho sa bojim ze aj ja budem az taky neskory uspech...
Ale verim ze raz to vyjde 😉
Preco ste sa nedostali ku vkladu?

mikasz
4. jan 2021

@helenky11 nam tiez syn vysiel az v 3.ivf cykle, dokopy na 4-ty vklad. Vzdy treba verit a mysliet pozitivne ✊

sonjasas
5. jan 2021

@buxus24 vies ja uz skúšam všetky iné alternatívy ci uz pálenie sviecok, čaje, kúpele s byliniek ale zatiaľ nič 😔 ale som otvorená všetkému a skúsim aj nemožné len aby sa to raz podarilo, aj keď psychika ide strasne dole

buxus24
autor
5. jan 2021

@sonjasas aj ja som natom tak...
Skusala som sviecky a vestice a vedmy a tak...
Aj bylinky... Teraz som dosyala kontakt
https://www.plodar.sk
https://kdyzmiminkoneprichazi.cz/vedome-poceti/.... Tu som pisala a skusim to

helenky11
5. jan 2021

@mikasz dakujem Ti za potesujuce slova, kiez by aj nam toto 3 vyslo🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

helenky11
5. jan 2021

@buxus24 1-krat sa oplodnilo len 1 vajicko, ale nedelilo sa tak ako sa malo l, takze embry nebolo vhodne na vklad a 2-krat vybrali len 1 vajicko a vraj nebolo vhodne na oplodnenie😟

elliie
8. jan 2021

@buxus24 podľa mňa počkaj na jar alebo leto vtedy je človek plný energie a života skôr otehotnies

mirusikmima
26. dec 2021

@mikasz ahoj . Viem, že je to starší príspevok, ale môžem sa prosím spýtať, ktorú kliniku si navštevovala?

mikasz
27. dec 2021

@mirusikmima iscare BA 😉

mirusikmima
27. dec 2021

@mikasz ďakujem 🙂 ja navštevujem Repromedicu, len pre info som chcela zistiť 🙂

Strana
z2