Po koľkých dňoch od vloženia embrya si mám urobiť tehotenský test?
ahojte som po IVF vkladanie embria bolo 4 v nedelu kedy si môže spravkať test aby mi ukázal či som tehu? ďakujem
@ronaldoboss určite áno
@ronaldoboss uz to tak vyzera, ze ano
Ahojte baby ja som dnes 8my deň po vklade zatiaľ teho aj ovu test negativny. Viem že je to stará téma ale chcela som s niekým pokecať.
Ahoj ja som mala vklad 18teho a už mi 3 dni mešká a stále ani len duch. Prsia sa zväčšili ale ziadne II čiarky☹️😔nechápem to
Ahojte som 11 po ET, robila som tehu test včera,dnes a len jedna/,myslíte že je tam ešte šanca, piatok idem na krv...
@ronaldoboss gratulujem, držím palce
Ja som 11dní po Et, robila spm si test a len /,počkám ešte do zajtra a uvidíme
Dobrý večer prajem na 11 deň test ukáže na 100 percent? Dakujem za radu
@tajaolle Áno na 11den ukaže presne ja som si spravila presne na 11den po vklade test a druha čiara bola slabšia ako duch a spravila som si na 13den a bola ovela silnejšia aspon mne to ukazalo presne. Neviem vam to čo ukazalo kolko čiarki? Ak sa možem spytat podarilo sa?
@ronaldoboss Dobrý deň bohu žiaľ nie
Dobry den zienky jetu niekto? Som 6 den po ket a test mam pozitivny mozem bit uz tehu?
@adriana_dg tak ako si tehotna? ;))
@7lili77 Ano som 🙏
@adriana_dg gratulujem ja som 10ty den a bojim sa urobit test :(
@7lili77 No ako si dopadla si tehu? Urobila sisi test? Aj ja som sa bala a to som uz testovala na 4 den po KET
@janina2613 ahoj ako to dopadlo vdety
@mulm dnes má už 7,5 roka ....na 10 deň už boli aj čiarky
@janina2613
@janina2613 ja som dnes 10 den vkladali 2dnove embryko 6bunkove ale druha ciarka nikde takze asi nic stoho 😭
@mulm ešte není nič stratené ....somnou ležala a na 13 deň nemala čiarky žiadne ale krv už ukázala
Ahojte chcem sa opýtať mne vkladali 3.12.2022 expandovanu blastocitu síce mensiu , chcem sa opýtať ako dlhý čas približne treba takejto blastocity na uhniezdenie? myslíte, že test by mohol na 5. den niečo ukázať? Ovitrelle som pichala 26.11.2022. ďakujem za každu radu.
@susana0305 dobrý deň mám tiež vkladali 3.12 v heliose Martine
@jan397 dobrý deň, a mate uz niečo na teste? ja stále biely.
@susana0305 @jan397 ahojte dievcata, ako ste dopadli? Ste tehu?

@ronaldoboss podla vas je to tehotenstvo?12 dni po transferu.