Po koľkých dňoch od vloženia embrya si mám urobiť tehotenský test?
ahojte som po IVF vkladanie embria bolo 4 v nedelu kedy si môže spravkať test aby mi ukázal či som tehu? ďakujem
@susana0305 ahoj to ma mrzi. Hadam nabuduce vyjde. Uzivala si aj utrogestan?
@nikitata ahoj ano užívala. práve dnes som bola na kontrole. Budúci mesiac ideme na vklad. Mame ešte dve embryjka tak uvidíme ako to dopadne. Určite budem chcieť to embryoglue minule mi ho nedali vraj na 1x to nedávajú. Dúfam,že sa to podarí, aj keď som sa dnes zase doplakaka
@susana0305 ahoj ak sa smiem opytat kedy ti prisiel menzes? Az po vysadeni utrogestanu? Dakujem a drzim ✊
@nikitata ahoj nie ja som dostala menzes na 11 deň od vkladu. Utrogestan som užívala až do menzesu
Ahoj baby tak hlasim sa ze v sobotu som bola na vklade. snáď to dobre dopadne vsetko
Ahojte mala by som otázku bola som 20 na vklad embria mám rôzne pocity raz mi je nevoľno raz vôbec nič ...chcem sa spýtať kedy si môžem spraviť tehotenský test lebo s krvi mi budú zisťovať až 29. Ďakujem za akúkoľvek radu
@trinity246 ahoj chcem sa opytat uz si testovala? Ak ano ukazalo uz nieco? Ja som bola na vklad 26.6 z krvi mam ist 6.7…
@butterflyeffect ahoj áno testovala som sa 2dni predtým ako som šla na krv čiže 28 test bol negatívny ale aj krvný takže zas ivf neúspešne 😔
@trinity246 to ma mrzi😕 ja zatial domaci pozitivny-slaba ciarka, aj tak mam stres co vyjde z krv. Mate este embryjka? Budete znova skusat?
Ahojte baby som po vklade 8.3.myslite ze si mam spravit test?boly ma podbrusko ako leby som mala mat menzes a noly ma hlava a mala som dned navali tepla mala ste to niektora??prosim...a mam darcovske vajicko.dakujem
odpoved na otazku... testujte stale len 12-14 den po ET... vyhnete sa stresom.....
@janyc ak budes testovat prislis skoro, moze sa stat, ze test bude pozitivny ale neskor uz krvicka negativna.. (tzv. biochemicke tehu... prezila som si to 3x)...preto aj ta rada, ze testujte 12-14 den po ET, KET - samozrejme to je len moja rada 😉
@speranza1 a mali ste aj nejaké príznaky ?či ani nie ?
@ronaldoboss a po vklade ste ktorý deň už mali príznaky ?

@nikitata ahoj, nie nám to nevyšlo. žiaľ