icon

Pocity po druhom KET

bambuska9
1. dec 2020

Ahojte, dnes som absolvovala druhý KET, prečítala som si rôzne diskusie ale rada by som zdieľala pocity s niekym, kto je v rovnakom procese 🙂 po prvom ET som bola veľmi sklamaná tak dúfam, že druhý vyjde. Pocity sú rôzne, návody všelijaké ale 100% recept na úspešnosť neexistuje. Mate nejaké tipy? Ako sa cítite?

Strana
z2
stanka2612
10. dec 2020

@bambuska9 ja ich jem ešte. Ešte by som ich nevysadzala... Ja by som mala ísť na krv v pondelok a až potom vysadim. A pôjdem hneď aj do ďalšieho vkladu,ten už bude posledný. A či ešte skúsim IVF tretí krát,ak to zas nevyjde, tak to netuším. Momentálne som nastavená,že nie.

bambuska9
autor
10. dec 2020

@stanka2612 je to cele smutne veru...Ale vzdavat sa nesmieme. Uvidime podla toho co povie doktor. Citala som o hysteroskopii a chcela by som vyskusat aj tuto moznost a este ma napadla taka blazniva myslienka vlozit si dve naraz 🙂 lieky este papam teda, aj manzel ma uzemnil ze si nemam sama vysadzat lieky 🤪

stanka2612
10. dec 2020

@bambuska9 ja som vždy vkladala dve (mám za sebou sedem vkladov) akurát tento vklad bolo iba jedno. A aj tak sa mi len jeden prvý ET podaril. Tak neviem

bambuska9
autor
10. dec 2020

@stanka2612 a mate nejaky konkretny problem alebo sa proste nedari? Lebo ja som zevraj ok o to viac je to nepochopitelne..

lucilalu
10. dec 2020

Ahojte baby mozem sa vas spytat kolko mate rokov?Ja uz zacinam byt skepticka 😥mam 39.este dva mrazaciky, ak toto uz nevyjde tak na dalsie IVF uz nepojdem.2x stacilo, aj co sa mojho veku tyka.Teraz v decembri som uz nestihla KET ale dufajme ze v januari to dame, ak nebude situacia okolo korony este horsia.

stanka2612
10. dec 2020

@bambuska9 máme obaja s mužom problémy, ja mám hormonálne a problémy s vajecnikmi a muž má katastrofálne spermie. Prirodzene nám to nejde už 10 rokov.
@lucilalu ja mám 35 rokov

stanka2612
10. dec 2020

@lucilalu ešte dve embryjka,to je super. Uvidíš,že sa podarí 🙏 Všetkým nám to prajem,ktoré túžime 🍀

lucilalu
10. dec 2020

@stanka2612 dufam, za nas vsetky 🥰

majka2806
10. dec 2020

@lucilalu tak ja mám 29 manžel 32 a nedarí sa pomaly 6 rokov, taktiež ja problém pco, veľa drobných cýst na oboch vaječníkoch a manžel zlu morfológiu tvar spermií. Problém s plodnostou má veľmi veľa párov, no zároveň ako tak vo svojom okoli vidím, ty čo deti nikdy nechceli ich majú a ty čo veľmi od začiatku chceli, tým sa nedarí alebo podarí po dlhšej dobe 😞

bambuska9
autor
10. dec 2020

@lucilalu ja mam 30 a nedari sa nam uz skoro 2 roky, problem je malo a pomale spermie ale nie je to uplne zle.. Dokonca sa zmrazovali aj take emryjka ktore boli spojene prirodzene.. Tak tiez som z toho mierne zufala...

stanka2612
14. dec 2020

Ahojte dievčatá,tak u mňa krv negatívna. Ideme ďalej, po novom roku skúsime posledný vklad.
Dúfam,že vy ostatné tu prispejete len samými dobrými správami 🙏

bambuska9
autor
15. dec 2020

@stanka2612 to ma velmi mrzi. Uzivajte sviatky a po Novom roku to urcite vyjde 🙂 drzim nam palce. Ja idem na krv zajtra, kramy som este nedostala ale test bol negativny takze uz som aj zmierena. Ved napisem 🙂

stanka2612
15. dec 2020

@bambuska9 ani ja ešte nemám menzes,to bude tými liekmi. Už som ich vysadila,tak snáď čoskoro dôjdu.
Aj tebe krásne sviatky,užime si ich a po novom roku budeme tehotné.😘 A zajtra držím palce

majka2806
15. dec 2020

@stanka2612 @bambuska9 ahojte zienky, ja som dnes 9dpo ket (aj počítam aj deň ketu) v nedeľu 7dpo som malinko spinila, nebola to krv len take ružovo hnedé, písala som do centra, a lekár mi kázal zvýšil dávku progestanelle na 3x1, ak by sa mi mala spustiť menstruacia môžu ju tieto lieky blokovať?
6DPO som skúšala test lebo som mala Doma a bol tam veľmi slabý duch, tak som si myslela či to spinenie nebolo uhniezdenie, nakoľko som začala špiniť cca 5dni pred menštruáciou🤷🏻‍♀️ Dnes ráno som robila digitálny test clear blue, on má citlivosť 25 a ten bol negatívny... mám návaly tepla, čo ja nezvyknem a strašne zmeny nálad, inak nič žiadne bolesti brucha. Pravdepodobne opäť nič s toho nebude...

stanka2612
15. dec 2020

@majka2806 áno, progesterón blokuje menštruáciu, ja som ju nikdy nedostala,aj keď som vklad mala negatívny. Až keď som vysadila,došiel menzes. A držím ti palce,nech ti to výjde. Ten duch je pozitívny. A to špinenie mohlo byť kľudne uhniezdovanie

stanka2612
19. dec 2020

@bambuska9 ahoj,ako si dopadla?

@majka2806 a čo nové? Skúšala si ešte test?

majka2806
19. dec 2020

@stanka2612 ahoj od včera silnejšie spinim, myslím že sa mi spúšťa menstruacia😞 no zatiaľ stále užívam progestanelle 3x1 takze neviem či vôbec pokračovať, som 12den po ket.

stanka2612
19. dec 2020

@majka2806 zatiaľ určite užívaj,vysaď,až keď ti v centre povedia. Možno to ani menzes nebude. Na krv ideš až v pondelok,že?

bambuska9
autor
19. dec 2020

@stanka2612 ahojte tak ja som nakoniec na krv nesla pretoze sme s manzelom ostali v karantene s tym ze bohuzial tento koronovy test bol pozitivny 🙈🤪 a dnes mi zacala menstruacia. Nech uz skonci twnto rok a v januari ideme do toho znova 💪💪💪

majka2806
19. dec 2020

@stanka2612 áno na krv som mala v pláne v pondelok, inak by som lieky už vysadila, lebo takto mám pocit že už mám menštruáciu, aj keď je ina slabšia ako býva... uvidím, ale nedávam tomu veľkú šancu.

stanka2612
19. dec 2020

@bambuska9 tak sa držte celá rodinka a nech ma u vás ta korona ľahký priebeh. Držme si palce,že hádam v novom roku sa dostaneme v tejto šialenej dobe k vkladu a bude nám dopriate tehotenstvo 🙏🍀

lu111be
Autor odpoveď zmazal
bambuska9
autor
21. jan 2021

Ahojte ako pokracujete s liecbou? Ja som sa s doktorom dohodla ze spravime imunologiu a hysteroskopiu a podla vysledkov uvidime ako budeme postupovat. Tak v marci by mohol byt vklad ak vsetko pojde dobre. Drzim nam palce 😊

bambuska9
autor
23. feb 2021

Ahojte ako ste pokrocili v liecbe?

Strana
z2